It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(132) LeAnnDylan (54) And It Feels Like (49) Guncrazy (46) the whole shebang (22) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול האוס אביב גפן אקטואליה אירוויזיון מצעדים וביקורת מוזיקה אפרת גוש רוק ישראלי עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מירי מסיקה ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
מה מה מה

אני אכה אתכם. את כולכם
למה אתם לא מסכמשים
דרורה חסר לך שאת חוזרת מטוי"ש שלך ולא מספרת חוויות חופרות (וספרי לנ על כל המורות שהתחילו איתך
) לי אגב אין יותר מידי דברים לחפור עליהם בסכמ"ש אז אני אענה על הדברים הרלוונטים- הספר השבוע שלי הוא (תאמינו או לא) עדין אר יו דר וודקה איטס מי צ'לסי. עשיתי הפסקה ממנו (מפאת חוסר זמן) לפני מלא זמן ולא המשכתי מאז והיום כיוון שאורית לא בידרה אותי הייתה לי איזה חצי שעה לשרוף בדרך הביתה אז החלטתי להמשיך ולמרות שטענתי בתוקף שאני לא מהאנשים שמוחקים באמצע הרחוב לא יכולת שלא להעלות חיוך כמה פעמים במהלך השלושה וחצי עמודים שקראתי
הבחורה פשוט הזויה אתם פשוט חייבים לקרוא את הספר הזה. זה פשוט ספר חובה בכל בית
שיר השבוע שלי יחד עם בלאק ריווירה של צ'לסי אוקס מאיידול זה פרפקט דיי של ליידי איי שנדבק לי לחיים בפחות מ-24 שעות. התעוררתי בבוקר והחלטתי שבא לי לשמוע אותו מאז הוא בריפיט באייפוד. אלבום חדש שגיליתי זה האלבום של צ'לסי ששלחתי לדרורה ואני מצפה ממנו לחוות דעתה עליו כשתחזור לא קניתי שום דבר מענין השבוע אבל החולצות של מירנדה שלי הגיעו בדואר סוף סוף :D

blah blah story

New member
סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת לא בידרה אותך? אני חולקת עלייך! אפילו קפצתי ברחבי המשרד! זה שאת לא ראית את זה - זה בעיה שלך

עזבי אותך מסיכמושים

סיכמושים זה לחלשים גם ככה אנשים נכנסים להודעה שלך רק כדי לראות מי עקף אותם בהודעות
ובנימה זו כל הכבוד לי על המקום השני
|סגידהעצמית| אני קניתי השבוע חזיה אם זה מענין מישהו טוב בטח שזה מענין. לקנות חזיה אמור לענין את כולם, לא? אני חושבת שבמשך איזה חודש וחצי הסתובבתי בלי חזיה כי התעצלתי לקנות. איזה מזל שאין לי סאגע בובז ולהסתובב בלי חזיה זה לא לגמריי נוראי
חוץ מזה שאתמול קניתי את הספר החדש "שקרים שצ'לסי ספרה לי" אני חייבת להגיד שזה אחד הספרים המצחיקים ביותר שיצא לי לקרוא! אם אהבתם את הספרים של צ'לסי הנדלר בטוח תאהבו את זה. דילן ראיתי שעשית לזה לייק בפייסבוק אבל אני לא יודעת אם הזמנת עדין. אם לא את חייבת!!

LeAnnDylan

Well-known member
עוד לא הזמנתי אבל עוד כמה ימים

אני רק מחכה ל-15 לחודש כדי שהחיובים של החודש הקודם ירדו. ולהסתובב בלי חזיה זה הכי כיף

LeAnnDylan

Well-known member
הסתכלתי עכשיו על המחיר שלו כדי להזמין

וראיתי שהוא אמור לצאת רק במאי. איך כבר קראת אותו

ניתן לקנות כבר עכשיו חצי מהפרקים שלו באייפד

לא שמתי לב בהתחלה שזה רק חלק מהפרקים אבל בכל מקרה זה הפרקים השווים יש שם את של הת'ר מקדונלד וצ'ואי וצ'אנק

למעלה