It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(460) LeAnnDylan (191) And It Feels Like (130) my world 88 (124) blah blah story (122) the whole shebang עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול ו-The Voice (כרגיל) מצעדים וביקורת מוזיקה (ילדי פופ שכמוכם) עקרות בית נואשות (טלוויזיה) (דרורית עוד לא נגמלת??) טלוויזיה (מכורים שכמוכם!) חדשות ועדכוני מוזיקה (יש משהו מענין?) פופ (אורית זו רק את!
) זיהוי שירים (איזה שירים אתם לא מזהים? אני אעזור לכם|הא|) כלי נגינה ונגנים (הווו מי המוכשרים מבנינו?) כוכב נולד (יאק!) פסנתר ופסנתרנים (ושוב, מי המוכשר/ת?) ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
משמשת דוגמה אישית

שיר חרישה בקאנטרי- באמת שבקושי ששמעתי השבוע מוזיקה אבל Teenage Daughters של מרטינה זה השעון מעורר שלי אז אותו שמעתי הכי הרבה
שיר חרישה לא קאנטרי- אולי השיר הזה מפלטינום היט?
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- יואו היו מלא קטעים מצחיקים בערב שבועות והבטחתי לעצמי שאני אזכור אותם כדי לחלוק אבל יש לי אלצהיימר אז לא. קנית השבוע- למרבה ההפתעה השבוע מזה לא הייתי נזק. לא קניתי כלום מענין. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- רם אורן גרין קארד (קראתי עוד עמוד) סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי אתמול לפני שצנחתי למיטה את פייפר פראבו בצ'לסי לייטלי וקלטתי כמה אני לא מעודכנת. פרשיות סמויות פאקינג חזרה ואף אחד מכם לא טרח לעדכן אותי!!#@#$ מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חום אימים משהו טוב שאכלתם השבוע- כל האוכל של שבועות. במיוחד היה לי טעים הרביולי של דודה שלי. היא הכינה רביולי בטטה, רביולי פטריות ורביולי פסטו. שלושתם היו מעולים אבל הפטריות היה הכי להיט, מן הסתם. עוד היה טעים גם העוגת גבינה עם אוכמניות שהיא הכינה
|ריר| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- מה תיכננתי? לאכול? משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- בת דודה שלי בהריון, עוד שניה צריכה להמליט ובכמה ימים האחרונים הרגליים שלה כל הזמן מתנפחות. אתמול בבוקר זה היה משהו מפחיד. הן היו מזה נפוחות וענקיות כמו של האלה בריקי לייק ששוקלים 800 קילו
יהונתן בא אליה בבוקר למיטה ומסתכל לה על הרגליים ועושה לה כזה "אמא, למה ניפחת לך את הרגליים במשאבה?" איש השבוע שלכם בפורום- אף אחד
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתני שלי מסר לאומה- יאללה רוצה לעשות כבר את הניתוח נמאס לי מהכאבים!! תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- תכינו עוגת גבינה כמו של דודה שלי... אין לי את המתכון אבל נו, תאלתרו
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
חחחח איזה מתוק!

ראית כבר את הפרק של פרשיות סמויות?

איזה כיף שדרורית לא זוכרת את הסיסמה שלה../images/Emo152.gif

שיר חרישה בקאנטרי- קאנטרי גירל שייק איט פור מי
שיר חרישה לא קאנטרי- אי טי
אלבום ישן שעשה קאמבק- הום - דיקסי צ'יקס
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת
קנית השבוע- כרטיס טיסה לווגאס?
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- שקרים שצ'לסי הנדלר סיפרה לי
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- צווארון לבן חזרה לעונה חדשה.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- ברוח שבועות כלתי עוגת גבינה.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא תיכננתי יותר מידי אז כן.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת.
איש השבוע שלכם בפורום- דילן.
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אין.
מסר לאומה- מקווה שלכולכם יש כאב בטן מהחג הזה.
תמונת השבוע שלכם- אני במהיר.
המלצת השבוע- ווגאס.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה