It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(649) LeAnnDylan (277) dolytush (269) And It Feels Like (162) Guncrazy (140) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) עדין לא התעדכן עקרות בית נואשות (טלוויזיה) אמריקן איידול ו-The Voice מצעדים וביקורת מוזיקה טלוויזיה גלי - glee אפי היקרה אתאיזם כוכב נולד בנים בלבד כלי נגינה ונגנים ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
עונה רילי קוויק

יש לי אירוע משפחתי עוד מעט אז את יתר השרשורים של יום שישי אני אעלה מחר או משהו. שיר חרישה בקאנטרי- Fake ID של ביג אנד ריץ' וגרטשן אהובתי Beautiful Maybe של מרלי סקוט Give של ליאן One Time שעבר חפירה לא נורמלית של מרטינה Shut Up Train של ליטל ביג טאון Price Tag גם בגרסה של לב"ט Don't Drink The Water של בלייק שלטון ובראד פייזלי I'm Sorry של בלייק שלטון ומרטינה מקברייד שיר חרישה לא קאנטרי- That's What The Night Is For - הילרי לינדזי אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- של סיג'יי לי רוז שרכשתי כבר לפניי שבועיים בערך אבל רק בשבוע יצא לי להאזין לו ואת של ובלייק שלטון.. ציטוט השבוע שלכם- The easiest way to stop liking a guy you're too obsessed with is to look at the photos on his Facebook that he took of himself קנית השבוע- הספר של טינה :) הספר החדש של רם אורן ושל הרלן קובן. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כמו תמיד אני יותר עסוקה בלקנות ספרים מאשר לקרוא אותם... סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- 30 רוק, מחוץ למפה, 9 החיים של קלואי קינג, צווארון לבן ופרשיות סמויות. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חום נוראי. משהו טוב שאכלתם השבוע- אני עדין די מוגבלת באוכל אבל אתמול הרשיתי לעצמי להתפרע עם קובה של דודה שלי שחזרה מחול. היא כזו חמודה היא חזרה מהטיסה שלה ב-9 בבוקר, גמורה מעייפות אבל היא ישר נכנסה למבטח להכין קובה כי ידעה שאני מחכה לזה מאז שיצאתי מהבית חולים והיא לא הייתה בבית. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן. טוב בעצם תיככנתי אתמול ללכת לרופא כדי שיבדוק את המוגבלויות שלי ויראה אם זה משהו שניתן לתקן בעזרת כדורים אבל איך שבאתי לצאת בת דודה שלי התקשרה והודיעה שהיא עוד שניה אצלי אז לא הלכתי לרופא. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יהונתן צוחק על אחי הקטן שהוא חננה ואומר לו "אתה חנן!" אח"כ צעקו עליי שאני מלמדת אותו להגיד שטויות אז הוא הלך לאמא שלו ואמר לה "אמא, תכיני חמוצים"
אוי שנה נקרעתי מצחוק. אני לא יודעת אם אתם מכירים את ההומור של זכרון (אורית בכל אופן לא מכירה
בעצם כשחושבים על זה, זה הומור של המושב) אניווי לשלח מישהו להכין חמוצים זה כמו להגיד "טוב טוב חפרת, שקט"
אוי היה עוד איזה קטע, ישבתי על המיטה של דודה שלי והרמתי את התינוקת. בגלל שאסור לי להרים שום דבר מעל 2 ק"ג ישבתי כאילו והנחתי אותה על הברכיים כדי שזה לא יחשב כאילו אני מרימה אותה. אני מתחילה לבחון אותי וקולטת שהאוזן שלה מזה שעירה אז אני שואגת לבת דודה שלי בחרדה "למה לבת שלך יש פלומה באוזן?!" אז היא עושה לי כזה "לה זה ינשור בעוד שבוע-שבועיים. שלך ישארו לתמיד"
ביץ'
איש השבוע שלכם בפורום- דרוריה הלאסביה המצויה
וגם רווית שהרסה אותי מצחוק
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתני אהובי ודובית הדביבונית החדשה במשפחה. מסר לאומה- דובוני איכפת לי דווקא חמודים. תמונת השבוע שלכם- רציתי לשים תמונה של הדובית החדשה אבל אין כוחות המלצת השבוע- תישנו הרבה ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

dolytush

New member
נקרעתי עם החמוצים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך ה-9 חיים של קלואי קינג?

LeAnnDylan

Well-known member
נוראי נוראי נוראי

נראה כמו סדרה שחבורת מגמת קולנוע בכיתה י' תצלם

LeAnnDylan

Well-known member
איך בדיוק הבנת את זה?

יש לו מודעות מאוד גבוהה אבל ממה שכתבתי כאן, כל מה שהוא אמר זה פשוט חזרה על דברים שהוא שמע אותנו אומרים וגררו צחוק אז הוא משחזר.

X יו יו S

New member
אה אוקי

חשבתי שפתאום משהו מקום הוא אמר לו את זה זאת אומרת שאת מילה חננה הוא שמע מן הסתם ממכם אבל רעיון להצמיד את תיאור הזה לאחיך היה שלו

LeAnnDylan

Well-known member
לא

אני כל הזמן קוראת לאחי חנן כי גם הוא חננה וגם הוא נעלב מזה
הוא בתגובה קורא לי חננית ולא מבין שזה לא מצחיק יהונתן קורא עכשיו לכולם חנן וחננית

עונה רילי קוויק

שיר חרישה בקאנטרי- ג'נוויב של שוגרלנד שיר חרישה לא קאנטרי- Spoon - I Summon You אלבום ישן שעשה קאמבק- Violator של דפש מוד אלבום חדש שגילתם- Taking Back Sunday -Taking Back Sunday ציטוט השבוע שלכם- Do you ever read the Sunday comics? When I was a little kid, I use to put my nose right up to them. And I was just amazed because it looked like this mass of dots, and none of it made sense until I pulled back. Life looks like that mass of dots to me sometimes. None of it makes any sense, but I like to think that, from God's perspective, life, everything - even this - makes sense. It's not just dots. Instead we're all connected, and it's beautiful and funny and good. ... it was just a strange coincidence - Lila: I don't believe in coincidence, these days, I believe in miracles. "Maybe" (סרט ששכחתי את שמו) קנית השבוע- משקפי שמש ריי בן חדשים + עדשותXD ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- 127 שעות!!! תראו! החלק המגעיל זה רק 5 דקותXD מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- דילן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- איתי מסר לאומה- העולם הזה מסריח. תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10: וואו זה בלתי אפשרי!!1 כי היו ימים מדהימים לצד זוועות. אז נגיד ש5

blah blah story

New member
עונה רילי סלאו

שיר חרישה בקאנטרי- the band perry if i die young / blake shelton honey bee שיר חרישה לא קאנטרי- natasha bedingfield weightless אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- אין קנית השבוע- אין ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הספר של צלסי שגנבתי לדילן סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- התחלתי לראות מההתחלה את ווידס - ענק! או...ומוצאים את נמו - היה מצחיק מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- קניתי אנטריקוט בסופר - חשבתי שיהיה גרוע ולהפתעתי הגמורה היה פשוט מעולה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא יודעת משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אין איש השבוע שלכם בפורום- דרור איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מאיוש מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5- הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

עונה רילי קוויק

אני לא אהרוס לכן את הסטרייק
שיר חרישה בקאנטרי- פייק איי. די. שיר חרישה לא קאנטרי- אין. אלבום ישן שעשה קאמבק- אין. אלבום חדש שגילתם- של בלייק שלטון. ציטוט השבוע שלכם- אין. קנית השבוע- נעליים. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- דילן אמרה שיש ספר חדש לרם אורן אז הזמנתי אותו. עדין לא הגיע אבל אני מתכננת לקרוא אותו. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- צווארון לבן מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- גזר. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- בטח משהו בפורום. הרגתם אותי מצחוק השבוע
איש השבוע שלכם בפורום- דרורית, שירלי ודילן. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אבא שלי. מסר לאומה- אין דבר כזה יותר מידי נעליים. תמונת השבוע שלכם- אני במהיר. המלצת השבוע- תקנו נעליים. זה תמיד משפר את מצב הרוח. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה