כדי שלא יהיה בודד
שיר חרישה בקאנטרי- Second Chance
שיר חרישה לא קאנטרי- אין
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם- "כשתתאהבי נואשות בבחור, תגלי שגם הוא מאוהב נואשות. בבחור." (משפטי החכם הסיני בפייסבוק
)
קנית השבוע- בגדים בעיקר ואם היה עוד משהו, הדחקתי.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- Lies That Chelsea Handler Told Me יואו הגעתי השבוע לפרק שהת'ר מקדונלד כתבה וכמעט השתנתי מצחוק מאיך שהיא כותבת אני סו הולכת לקנות את הספר שלה גם!
אגב היה שם קטע כזה מצחיק שאחת החברות של צ'לסי כותבת על פעם שבה צ'לסי התקשרה אליה והתחילה לצעוק עליה שהוויברטור שהיא קנתה לה במתנה שבר לה את הקוסלופס ושעכשיו יש לה שם מין פצע גושי מחוספס כזה. החברה שלה נלחצת ואומרת לה שתלך מהר לגניקולוג כדי לבדוק את זה. צ'לסי צועקת עליה שהיא שברה אותה ושעכשיו תבדוק אם הוויברטור שלה גרם גם לה לפציעה פנימית כזו. סטפני (החברה) מתנהגת כמו חברה טובה. מתיישבת על הספה עם רגל אחת למעלה, צ'לסי על ספיקר, ודוחפת את היד לתוך העניינים שלה כדי לראות אם גם היא פצועה. היא שואלת "מה בדיוק אני אמורה לחפש?" וצ'לסי עונה לה: "An injury, some scraping, chafing, possible scabbing and definitely something bulbous" מהתיאור הזה כבר נקרעתי מצחוק כי ידעתי בדיוק מה היא הולכת למצוא
בקיצור החברה מפשפשת לה בפנים ובסוף פולטת איזו צעקת חרדה ואומרת לה אמג מצאתי משהו נפוח צ'לסי: באמת? סטפני: כן! צ'לסי: איפה? סטפני: ווי אפ ד'ר צ'לסי: אז את צריכה ללכת לרופא טו גט טו דה בוטום אוף ט'ינגס אז סטפני הלכה לה לגניקולוג בטוחה שהיא עומדת למות וגילתה מה שכל אישה אמורה להיות מודעת אליו וזה שהשפשפת המחוספסת, גלדיתית ופקעתית זה בעצם צוואר הרחם שלה
כמובן שהיא מיד התקשרה לצ'לסי רק כדי לשמוע אותה מגלגלת מצחוק מהטיפשות שלה. (שבסוף מסתבר שזו גם הטיפשות של צ'לסי כיוון שהיא הלכה לגניקולוג בדיוק עם אותה בעיה ואחרי שיצאה טיפשה החליטה להוציא עוד מישהו טיפש
)
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בייבי מאמא ודייט נייט. ובניגוד למה שאורית אמרה בייבי מאמא היה הרבה יותר מצחיק מדייט נייט. יואו צחקתי שעה אחרי הסצנה שאיימי פולר משתינה בכיור
אני עדין נקרעת מצחוק רק מלחשוב על זה
ואם כבר טינה אז ראיתי כמובן גם רוק 30 ואת הטקס של המארק טווין פרייז מ-2010 שטינה פיי קיבלה פרס על היותה קומיקאית מלכה
מי שלא מכיר את הטקס זה משהו שנערך אחת לשנה וכל שנה מוקירים איזה קומיקאי אחר שעשה היסטוריה בעולם הבידור. מביאים כל מיני קומיקאים אחרים שישאו דברים (חלקם משעשעים יותר חלקם משעשעים פחות) לכבוד המקבל/ת פרס השנתי. קיצר ה"נאום" של ג'ימי פאלון היה כזה קורע והחיקוי שלו לבונו זה אחד ה-דברים! אתם חייבים לראות! ראיתי את זה כבר איזה 30 פעם וכל פעם זה מצחיק אותי מחדש
תראו -
http://www.youtube.com/watch?v=nyjeoxbWGD4 אם אתם ממש מתעצלים לראות את כל השתי דקות האלה
תעבירו ישר ל- 1:15 רק לשיר. זה קורע!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם סעמק
משהו טוב שאכלתם השבוע- טורטליני פטריות
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני יושבת עם חברות מהבצפר (שלא ראיתי מאז שסיימתי י"ב בערך) בקפה גרג (מאוד) ואחת מהן מתעקשת שאני אעשה להן בוק. ואז היא עושה לי כזה "רגעעעעעע יש לך אייפון! יו תעשי לנו את הדבר הזה בפייסבוק שכותבים שהזה עם הזה בזה נו איך קוראים לזה" יואו שעה צחקנו עליה
היא כולה התלהבה שעשיתי לה צ'ק אין
איש השבוע שלכם בפורום- מתן (למרות שהזין קפיץ הזה בכלל לא פה
)
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- החברות מהבצפר, בת דודה שלי וג'ס שבידרה אותי מאוד.
מסר לאומה- It's ok to be gay
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- אל תדחו טיפולי שיניים :S
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0