It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

הנה הסכמ"ש השבועי לטובת כל אלה שבילו במצעד הגאווה בירושלים ורוצים לחלוק איתנו חוויות
(כן דרורית אני מתכוונת אליך
) טופ 5 חפרתם
(587) LeAnnDylan (266) And It Feels Like (235) dolytush (156) X יו יו S (120) Guncrazy עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) עדין לא התעדכן פופ טלוויזיה עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מצעדים וביקורת מוזיקה אמריקן איידול ו-The Voice טייק דאת אגדות רוק בריטני ספירס הבלוגיה טלנובלות ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

וי, איך ד'ה הול שיבנג לא נכלל ברשימה עדין

ובאמת שכל הפורמים ברשימה זה של מתן.
שיר חרישה בקאנטרי-nothinw wbout love make sense- leann rimes, איזה נחמד זה לשמוע שירים ישנים ואשכרה להבין מה המילים אומרות.
שיר חרישה לא קאנטרי- דה מקלימונטס
סתם לא, skyscraper- demi lovato
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין באמת אלבום אצלי שעושה קאמבק, אלה שירים שעושים קאמבק
אלבום חדש שגילתם- דה מקלימונטס, למרות שלא שמעתי עדין
ציטוט השבוע שלכם- המורה לפסיכומטרי
היא נתנה לנו דוגמא לאסוציאציה. היא שאלה אותנו מה זה TRIUMPH באנגלית, ומה הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את זה, ענו ניצחון, ואחרי זמן מה אני עניתי שזה חזיה ( כי אף אחד אחר לא אמר
הבנות שם חיות בסרט, מי לא יודע מה זה
). והיא אמרה ש" החזייה מנצחת את חוקי הטבע". כן זה הציטוט המיוחל.
קנית השבוע- לא משהו מיוחד
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- שאלה מכשילה
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אלפאס השבוע הפתיעו לטובה מאוד, הייבן היה מעולה, וטורצ'וודבכלל..
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם מידי
משהו טוב שאכלתם השבוע- אייס שוקו|ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא, כשאמרו לנו ללמוד 8 שעות ביום לפסיכומטרי.. לא בטוח שהפנמתי את זה.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היה ממש מצחיק אתמול, כשהלכתי אני וידיד בעיר, ומישהו הציע לנו פתאום להרכיב צורה. אמרנו טוב. זה התחיל בליצור פירמידה, המשיך בלהכניס מלא חתיכות לקופסא בלי שהחודים יצאו ממנה, ובנוסף לסגור את הקופסא במכסה. היה לי ממש טוב
המטריצות של הצו ראשון סתם היו טיפשיות|הא| היו שם באותה חנות גם זוג שזה עתה התארס, וכבר שהיא נכנסה האישה היא אמרה למוכרת:" שזה לא יהרוס לנו כן?". מצחיק בעצם שהיא פשוט לא הפסיקה לכסח את בעלה.
איש השבוע שלכם בפורום- אורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אריאל
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- הרבה קרח במקפיא.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6

X יו יו S

New member
שימי תמונה של מרטינה

כי שכחתי איך היא נראת ואני אשים תמונה של נשים שמזכירות לי אותה נ.ב השבוע מתחיל ביס גוף ההוכחה

למעלה