חן(על אישה בהריון): ערבי הכניס לה חתולה לבטן
שיר חרישה של קרי- זה שחן שרה לי , חן מזה היה איי קנואו יו וונט או איי טולד יו סו?
שיר חרישה לא של קרי- דונט בי סטופיד (איי וונט) ולוסט של פיית' אה וכמובן גאד בלס דה ישראל
אלבום ישן שעשה קאמבק- ג'ול - דיס ווי באוטו של חן
אלבום חדש שגילתם- פיית' היל גרייטסט היטס. טוב זה לא אלבום חדש אבל יש בו שני שירים חדשים אז זה חצי חדש
אה בעצם שמעתי גם את של נטאשה בדינגפילד אז תוסיפו את פאקט אוף סאנשיין לשירים נחרשים, שמעתי אותו בריפיט במשך שלוש שעות
ציטוט השבוע שלכם- "תמיד היית אנטי-עולם. זה מה שיפה בך" (קורצי מזכירה לי תקופות יפות)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סיימתי את תחזיקו חזק למרות שאני די משוכנעת שסיימתי אותו בשבוע שעבר רק עם דמויות אחרות
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אממ מה ראיתי? |חושב| פלישה אני חושבת כןכן פלישה, זאת אחלה סדרה. אה רגע גם ראיתי דקסטר עם מוטי אז דקסטר D:
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה חםםםםםםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- לא יודעת אבל הנה משהו לא טוב ששתיתי- מיילקשייק על בסיס מים
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- וואי בפעם ראשונה מזה 12 שנה כן! ביקרתי את חן אחרי שנתיים שאני רק מבטיחה בלי כוונה לקיים, נפגשתי עם מורי קבעתי תור לרופא שיניים |ווהו| ואפילו עשיתי צילום שיניים (שהיתי צריכה לעשות לפני שנה) ואפילו הספקתי לבזבז 1000 שקל על מתנה לאבא, הו יהה החבילה שלי הגיעה |יעיי| אז נממ כן.. זה היה שבוע פרודקטי במיוחד
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוי אני לא משוכנעת שזה מצחיק כאילו אותי זה לא הצחיק
אבל אנשים אחרים זה כן |תיחנקו| קיצר יום רביעי אני ומורי שהייתה קצינה שלי קבענו להיפגש, עכשיו לא ראיתי אותה מאז שהיא השתחררה (שזה קצת לפני שאני השתחררתי) היא אף פעם לא ראתה אותי על אזרחי (כאילו לא פיג'מה) והיא החליטה שאני פריקית\ערסית (ולצורך העניין היא הבן אדם הכי ערסי שאני מכירה) בכל אופן כל היום היא זורקת לי הערות על סמים ועל זה שאני נראית כמו דילרית קיצר אני כל הזמן עונה לה בציניות כזה . טוב קיצר החלטנו ללכת לשבת בארומה (כל השבוע היא משגעת אותי שאני אזמין לה קפה בסוף היא שילמה על שתינו
) ואז היא כזה עושה לי "טוב לא בא לי לשבת פה, נזמין קפה לקחת ונלך לשבת בחוץ נעשן. כאילו.. אני אעשן סיגריות ואת תעשני.. מה שאת מעשנת..." אני כזה "טוב.. אולי אני אתן לך גם לנסות" קיצר אנחנו לוקחות את הקפה ושוקו שלי (שאגב היה דוחה) והולכות לשבת בחוץ. בנתיים היא ממשיכה לזרוק לי הערות על סמים ועל זה שבתיק שלי יש ערימות "קמח" ואז לא זוכרת באיזה הקשר היא עושה לי כזה "תגידי גם בצבא עישנת?" אני (מבט מזועזע עם טון מלגלג וציני): אני נראית לך כמו אחת שלוקחת סמים?! מור (בלי להסס או להתמהמה אפילו לשבריר שניה): כן! חד וחלק כן!! אני (מזועזות עד לעמקי נשמתי): זה הדבר הכי מעליב שאמרו לי בחיים! אני לא מאמינה שהיית רצינית כל הזמן. אני מזה ילדה טובה! אני אפילו לא שותה בירה אז נראה לך שאני אקח סמים O::: מור: אני עדין לא מאמינה לך.. זאת הדרך היחידה להסביר את ההתנהגות שלך אני: אה נו.. אני מסוממת באופן טבעי.. אני לא צריכה תמריצים D: קיצר מזה נעלבתי
אני לא מסוממת
וואי חפרתי
אם לא תקראו הכל אתן מתות
אני אעשה לכן בוחן פתע על זה |הא|
איש השבוע שלכם בפורום- חן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מורי למרות שהיא ביץ'
מסר לאומה- בקרוב על המדים מים מינרליים עם קובית שוקולד
תמונת השבוע שלכם- החבילה שלי
(התוכן שלה לפחות
יש שם 3 חולצות [החומה זאת זאת שדניאל לבש לי
] תיק, כוס לוודקה;; דיסקית, קוזי ויש גם סטיקר, תמונה וממברשיפ קארד וכאלה שלא היה לי כוח לצלם אבל תדמיינו אותם;
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 10 היה כיף D:
הודגש באמצעות מדגישומטיק