Love You

../images/Emo79.gif Love You ../images/Emo79.gif

השיר השלישי מתוך Madcap Laughs ולטעמי השיר החלש באלבום. מבנה השיר ורוחו דומים לאלו של שירי פופ אנגליים משנות השלושים: מילים שטוחות וחסרות נפח על אהבה, הכל קליל ובמשקל נוצה. גם הביצוע של בארט מעיד שליבו אינו בשיר. מדוע השיר נכנס בכלל לאלבום - בעוד Opel לא נכנס, למשל? לא ברור. התרשמויות?

vegetable man

New member
וואו, זה לא היה צפוי!

אחד מהשירים האהובים עלי באלבום הזה, והרי הטענות המרכזיות של ההגנה: מה רע בקצת רוח קלילה של שנות השלושים, בין שלל הדברים שבארט יודע לעשות? אני מאוד אוהב את החריזה הזאת שבאה בערך כל 2-3 מילים, נדרש לדעתי המון כישרון כדי ליצור ליריקה מהזן הזה לדעתי. אוהב גם את ה-I scream שנשמע לי כמו Ice-cream. אוהב את ה-love you more funny love in the skyline baby ש"בורח מהקצב". באמת שלא זיהיתי אלמנטים של אדישות/חוסר חיבור בשירה שלו (בניגוד לטייקים אחרים). אני גם חושב שזה דווקא אחד השירים שבהם הוא התאמץ לשיר טוב, לפחות כך זה נשמע. והשיר לא קל לשירה בגלל כל החרוזים לדעתי... מדוע לא נכנס Opel לאלבום? אולי משום שהיה קשה לגבות אותו בנגנים (הוא איזה 6 וחצי דקות), וראו בו חומר-גלם בלתי ניתן לפיתוח? מי יודע... לסיכום: שיר חמוד ומתוק, אם אהבתם את השירים המשעשעים מה-piper, אולי תאהבו אותו אף יותר.

למעלה