Our Chemical Romance

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Our Chemical Romance ../images/Emo79.gif ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע? מדגישומטיק - http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Week*, למה רומנס? ../images/Emo122.gif

וואי היסטוריה שיבשה לי את התאים במוח..
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
LeAnn Rimes – Can't Fight The Moonlight David Charvet – Leap Of Faith A*Teens – Floorfiller Ja Rule & Ashanti – Always On Time Destiny's Child – Bootylicious Eve – Who's That Girl? Geri Halliwell – Mi Chico Latino Safri Duo – All The People In The World RBD – Aun Hay Algo Atomic Kitten – The Tide Is High Atomic Kitten – Eternal Flame Bosson – One in a Million Gala – Freed From Desire Spice Girls – Wannabe Michael Jackson - The Way You Make Me Feel Michael Jackson - Man In The Mirror טוב מספיק עד לכאן
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- איך פגשתי את אימא.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
פעולת השייטת!!! כל הכבוד לצה"ל!
המדינות חיות בסרט וזה מעצבן שיצאנו לא טוב.
הבגרות בניהול עסקי הלכה טוב!
קיבלתי 55 באזרחות, זו ירידה אבל לפחות עברתי - כל עוד אין בגרות השנה, זה לא משנה.
רבתי עם ההורים.
יומולדת.
ציטוטי השבוע?
אילן אליי: "יש לך רגליים שמנות" אנה: "יש לך זין קטן" אמילי: "וואו יש לך המון ידה" לא עולה לי עוד..
תכנונים לשבוע הבא?
מחר מתכונת באיכסטוריה
, בגרות באקולוגיה, ללכת לים, תגבורים במתמטיקה, ויש מצב למצעד הגאווה עם עדי
תמונת השבוע?
נמ.. שיהיה

את התאים שלא היו לך? ../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif

אתתתתתתת כמה שזו אתתתתתתת נותנת לי את כל כולךךךךךך את כל אהבתךךךךךךךך משה
דבריתי מה קורה יום שישייייייייי!! בסוף אוהד ומיטל כן באים. אז אני מאוד מקווה לבוא אלייך! XD

Hadar way

New member
אני אוהבת לסכמש להלהלהלהלה

שיר השבוע של MCR? אינלי מושג
שיר השבוע בכללי? כל מיני אלמנה שחורה, סמשינג, נו אני תקועה בדברים הרגילים ומלאמלאמלא יוני בלוך!!!
אמן/אלבום השבוע? יוני
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? טורצ'ווד עונה 2 90210 עונה 2
דבר טוב/רע שקרה השבוע? אההה... נגמרו המבחנים חוץ מהמועד ב' שיש לי ביום שלישי התחלתי ללמוד את דה ביגינינג יס די אנד יס דה ביגינינג בפסנתר היום יומולדת לאמא...
ציטוטי השבוע? מי זוכר
תכנונים לשבוע הבא? מועד ב'
בהיסטוריה, אני לא יודעת כלום. לרדת עוד קצת-הרבה במשקל lol יומולדת לחברה אולי הופעה של איטליז ביום שישי
תמונת השבוע? בלוהוהו הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
לא הבנתי מה זו התמונה הזו O:

בהצלחה בהכל! DDD: מזל טוב לאמא שלך XP ולא הבנתי איזה שיר למדת לנגן על פסנתר, ושל מי O:

Hadar way

New member
זה יוני! ../images/Emo99.gif

תודה תודה ואני לומדת את The beginning is the end is the beginning של Smashing pumpkins

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשבוע טוב~~

שיר השבוע של MCR? אה, ראיתי את הקליפים של INO, הלנה וגווסט אוף יו:) או שזה היה שבוע שעבר, לא זוכרתXD
שיר השבוע בכללי? הרבה... אבל אני אפרט רק את הלהקות/זמרים. אבל כן חשוב לי לציין שיר אחד: Chobyeol- Heechul
אמן/אלבום השבוע?
Super Junior
Shinee
C.N.Blue
F(x)
DBSK
SNSD
The Trax
U-Kiss
Miyavi
Gackt
Kat-Tun
Outsider- ראפר קוריאני שהכרתי בזכות הרדיו של היצ'ול^^ [הוא התארח שם כאילוXD] הוא נחשב לראפר הכי מהיר בעולם, והוא מגניב וגיי וחמוד~~~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-
ספר- הארי פוטר ומסדר עוף החול, עדיין~ תוכנית- הכי גאים שיש הבריטי [המקורי], דוקטור הו הישן [המקורי, זה מ1963], דוקטור הו החדש [העונה החמישית שיוצאת כאילוXD], גלי~ וידיאו- לא שאכפת למישהו, אבל מתחשק ליXD
קטע שחתכתי מתוכנית שסופר ג'וניור היו בה, בשם אינטימייט נווט. אין לי כוח להסביר על התוכנית וזה לא משנה, סתם חתכתי את הקטע הזה כי הוא נורא מתוקXD http://www.youtube.com/watch?v=u8Qnh5LLytM
הופעה של f(x) מהיום, של נו אייביאו~ הן כאלה חמודות גאד, והן הופיעו בחוץ בשמש ומשומה זה גורם להן להיות אפילו יותר יפות *_* http://www.youtube.com/watch?v=YwhRJ2mj3UU&playnext_from=TL&videos=t0dsZu87o7M
הופעה של C.N.Blue מהיום, של LOVE~ הם כאלה חמודים*_* http://www.youtube.com/watch?v=Qn2yeH2kLA0&playnext_from=TL&videos=P9X6sUBpLiE
הופעה של סופר ג'וניור מהיום, של BONAMANA~ גאד סוףסוףףףףףף כולם לבושים טוב!!! *_* החיסרון היחיד זה שאין קיוהיון;_; [לא שזה מעניין מישהי- אבל הוא מחלים מניתוח באוזן שהיה לו לפני יומיים><] http://www.youtube.com/watch?v=lVFctmV94JE&playnext_from=TL&videos=SukSsFVq5kk
Shinee world- Shinee [זה לא קליפ או הופעה אומשו, זה רק השיר חח פשוט שמרתי את זה כי יש שם ליריקס ותרגום לאנגלית~ אומו השיר הזה כלכך דפוק3>] http://www.youtube.com/watch?v=74iUl_n82X4&playnext_from=TL&videos=22dwgQY1ZSA
Loner- Outsider http://www.youtube.com/watch?v=wiMLnMGQGR4&playnext_from=TL&videos=9Tm6q2vVwGc|
אוקי, אני אשים רק סרטון אחד מהשלושה שמראים את זה, אבל בכל מקרה, אני אסביר קצת על העניין: חמישה מהממברז של סופר ג'וניור [היצ'ול, שינדונג, אונהיוק, דונגהא וסונגמין] התחילו... סוג של משחק כזה, שאסור להם להרדם בשום מקום שהוא לא המיטה שלהם, ואם הם נרדמים במקום אחר אז השאר שופכים עליהם מים. זה התחיל מדונגהא, שנרדם בכיסא ושפכו עליו טיפה מים מכוס, המשיך עם שינדונג שנרדם וגם שפכו עליו מעט מים, והיום... טוב, היום אונהיוק נפל קורבן, והם בהחלט התעלו על עצמם הפעם
[אבל תראו איזה חמוד היצ'ול, הוא לקח את הטלפון שלו לפני שהם שפכו עליו מים כדי שהוא לא יהרס~~~~~] http://www.twitvid.com/RCGFV [ולאלה מכם שתוהים- הראון שרואים, השמנמן עם הזקן והשפם ששופך את המים, זה שינדונג, הבלונדיני שלוקח את הטלפון זה היצ'ול, זה ששופכים עליו את המים זה אונהיוק ואם אני לא טועה זה שמצלם זה סונגמין~ או דונגהא, אני לא בטוחה. כי לא רואים אותו, נוXD] וזהו~ סחטיין למי שראהXD
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
המתכונת בסוציו' עברה ואפילו די בסדרD:
המחשב הנייח עושה בעיות אבל חוזר לפעול שובXD הוא סתם הומו~
הניתוח של קיוהיון;; לא שזה נוראי מדי אבל זה סתם עצוב והם התייחסו לזה כלכך בהומואיות במיוזיקבאנק~
סוג'ו זכו בפעם השלישית ברציפות במיוזיק באנקD;
ציטוטי השבוע? אה......... אני בטוחה שהיו אבל אני כל הזמן שוכחת. XD
תכנונים לשבוע הבא? בגרות בתנ"ך, בגרות בספרות, לראות את מופע הפלאים של ד"ר פרנסוס.
תמונת השבוע? יש כמה;; אני יודעת שנמאס לכן מהחפירות שלי אבל אני חייבת, נו, זה לא אשמתי שהם כל שניה מעלים דברים לטוויטר שלהם! XD טוב, אז ככה: 1. הגב של היצ'ול, מה DREAM CONCERT~ הממממ זה סתם פוינטלס אני יודעת אבל אני משומה ממש אוהבת אותה [תחתתתתתתת3>] והיא אפילו הפכה להיות הדסקטופ שלי על המחשב הנייח אז, אה... כן
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאונהא~~~

אונהיוק [ימין] ודונגהא [שמאל], עם הפרס שלהם ממיוזיק באנק
[לול הומואים ראיתי את התמונה הזאת לפני שראיתי את הסרטון שהם זכו, הם עשו לי ספויילר! XD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifואחרונה~~~

שיוון והיצ'ול~ XD חמודים3> [אין קשר לעולם סתם התחשק לי להעלות את התמונה הזאת כי הם העלו מלאXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבעצם יש לי ציטוט~~~ לא שמישהו יביןXD

*סופר ג'וניור איכשהוא מגיעים לדבר על זה שההורים של שיוון מאוד עשירים* "זה נכון שיש להם הליקופטר?!" "זה נכון שיש להם יאכטה?!" היצ'ול: "טוב, די, זה מגיע לקטעים אישיים, בואו נעצור את זה פה..." *אחרי כמה שניות* "אבל, יש להם סוס. אה, רגע, זה הוא!" XDDDDDDDD אומו כמה צחקתי333333> [ולמקרה שתהיתם- הכינוי של שיוון זה סוס, כי יש לו שרירי ירכיים כמו של סוס.
]

NoAmItA ChAn

New member
שבוע נהדר ../images/Emo23.gif

תגובות על הסרטונים: 1. איזה חמודים XP 2. f(x) הן ממש הגרסה הנשית של סוג'ו OOOO: 3. CNBLUE דיי חמודים XP 4. ... XDDDDDDDDDDDDDD היצ'ול נראה כל כך מצחיק בהופעה! XDDDDDDDDDDDDDD מה זה התספורת-ביטלס הזאת?! ומשקפי השמש XDDDDDDDDDDDDDDD אבל רובם שם ממששש שווים *-* 5. ... "We don't have to pretend we're cool 'cause we can't sing"? אולי עדיף שאני לא אדע את הפירוש לליריקס של שירים של שייני, ושל להקות קוריאניות\יפניות בכללי X__X 6. אאוטסיידר לא מדבר כ-זה מהר O: איך הוא נחשב הראפר המהיר בעולם? OO: 7. אוקיי, ממש משעמם להם, נכון? מה זה המשחק הדבילי הזה?! אבל איזה חמוד אונהיוק XPPP ומסכן! אמרו כוס, מה פתאום דלי?! ובהצלחה בהכל!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגם לך3>

טוב אני גם אענה לך בנקודותD< 1. נכון?
2. לא ממשO: כאילו, אני אישית חושבת שSNSD הן יותר הגרסא הנשית שלהם אבל לא משנה~ XD לאדעת אבל הסגנון של אפאקס ממש שונה משל סוג'וO: אבל לאדעת אני אוהבת אותןXD 3. נכון חמודים? אני מתחילה ממש אבל ממש ממש לחבב אותם3> 4. מה תספורת ביטלס מה?! יש לו שיער סקסי3> 5. אה, לכי תביני. השיר הזה חסר פואנטה בכל כך הרבה רמות
בעיקר מצחיק אותי הראפ של מינהו בסוף: "בלינג בלינג איז ג'ונגהיון~ פאוור מאקנה טאמין~ טופו לידר אוניו~ שייני אולמייטי קיייייי~ כריזמה מינהווווו~ מיי ניימ איז מינהו!" LOL זה תמיד הצחיק אותי אבל עכשיו כשגיליתי שהכינוי של אוניו זה טופו אז בכלל
6. לאדעת אם בשיר הזה, אבל באופן כללי הוא כן עושה ראפ ממש ממש ממש מהירO: אני בחיים לא הייתי מצליחה לעקוב אחרי זה גם אם הייתי קוריאנית
7. ברור שמשעמם להם
אבל גאד זה כלכך מתוק~~ 3>

i'm just another scene from a movie ../images/Emo223.gif

that you've seen one houndred times!~!#@ מאיידי.
שיר השבוע של MCR? Disenchanted Sleep
שיר השבוע בכללי? Three Days Grace – Aniaml I have become Time of dying It's all over Without you Linkin park – With you One step closer Saosin - Follow and feel Sleepers Bury your head Some sense of security Fall Out Boy - Don't You Know Who I Think I Am A7X – Almost easy Crossroads Afterlife Nightmare Mayday Parade - When I Get Home, You're So Dead If you can't live without me, why aren't you dead yet? Jersey When I Get Home, You're So Dead HIM – Right here in my arms Love, the hardest way Heartkiller Bullet for my valentine - Bittersweet memories Madina Lake – Never take us alive The Used – kissing you goodbye All that I've got The back of your mouth Slit your own throat Simple plan – your love is a lie Escape The Fate - Smooth (Cover) Lostprophets - A Better Nothing The script – the mans who can be moved Breakeven The calling - Wherever You Will Go Dead by april - A promise Promise me Leaves falling There for tomorrow - Sore winner
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- אקסית במצור. תוכנית- כמעט כלום! כבר ראיתי את כל הפרקים שיש לי של הפיג'מות במחשב, נגמרה העונה של איך פגשמי את אמא, עספור נגמר, ונראה אותך די משעמם... אז אין מה לראות.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי בלונה-פארק! ככה ספונטניות החלטתי ללכת עם אחי, חבר שלו,שתי אחיות שלו, ו2 אחיינים שלו. היה ממש כיף. ^^
ראיתי את רן לוי [סטנאדאפיסט] במכון כושר.
וכן, הוא מנתניה.
אמא טסה שישי הזה לאיטליה.
השבוע התחיל קצת מתיש אבל הסופשבוע היה ממש אחלה. ^^
רבתי עם אחת הגננות בגן, מהכיתה של הפעוטון. טוב, לא ממש רבנו, היא יותר סתם צעקה עליי, ולי לא הייתה אמורה להיות שום בעיה או התרגשות יתר כי היא זו שהגזימה ואני לא באמת עשיתי משהו, אבל עדיין לקחתי את זה קשה.
העיקר שתומכים בי ומכירים אותה טוב מדי.
ואין לי כוח להסביר לכם מה קרה, העיקר שעבר..
ציטוטי השבוע? חגי – אחי אלי – חבר שלו
אלי: "אחי, הוא מה זה שקרן, הוא ממציא לך סיפורים.. אין, הוא יכול לבוא אליך יום אחד ולהגיד לך 'אל תשאל מה קרה, נפל עליי כוכב- ומאז אני מנצנץ'" חחחחחחחחחחח הרג אותי עם הדוגמא הזוXD
~היה פח בצורת פטריה~ שלומית: "זה פח? אפשר לזרוק פה?" חגי: "כן.. נראה לי.. חח פתאום יוצא לך משם גמד 'היי, מה את עושה?! את לא רואה שמישהו גר פה!!'"
~חגי ואלי מספרים את חווייתם על ה BLACK MOMBA [מתקן כזה מעלית שמטיס אותך למעלה -שמז ענקי-]~ אלי: "בואנה אחי, זה היה אשכרה שיגור!! קיללתי את הסדרן שיעצור את זה!!" חגי: "כן, אני די בטוח שהייתי לרגע בכוכב אחר ואז החזירו אותי"
מירב: "תיזהרו עוברת רכבת" אלי: "מי ישמע איזה מהר היא נוסעת..." חגי: "כן, אשכרה אנחנו יכולים לדרוס אותה אם כבר" XDD אין, שניהם ביחד הכי מצחיקים בארץ.
אני: "נכנס לנו פרפר הביתה" חגי: "אומרים שפרפר זה נשמה" אמא: "כן?" חגי: "לא"
והיו עוד בטוח אבל אני לא זוכרת...
תכנונים לשבוע הבא? אני חייבת ס-פ-י-נ-י-נ-ג!! וגם קיק-בוקס. אני אנסה לשלב את שניהם באותו שבוע חחח. ממ, חתונה בכינרת [
], להיפגש עם אלונה [חברתי היקרה
] ולראות טיטאניק [כי היא חייבת לראות את זה כבר!!], ואולי הליכות ואתלורי ספורט בבית
ממ וגם 'יום כיף' בשפיים מהעמותת שירות כאות הוקרה ובלה בלה... ממש יום כיף>< אני הולכת לשעתיים רק כי חייב ואני אחזור הביתה. ומקווה יום שישי ללכת לת''א למצעד הגאווה עם קארינו'ש ואז לישון אצלה.
תמונת השבוע? נכון שהוא פשוט הורסססססס? *-* יאללה, שבוע טוב.

מוסיפה עוד 2 ציטוטים: ../images/Emo223.gif

בגן: אני: "מחר יום שישי! ~שרה עם הלחן של ננה בננה~ ואני לאאא באההה לגןןןן. כי זה יום חופשי שלי" ליאור: ~שרה~ "מחררר לאא ישניםםם בגןןןןן" נטע: "יוםם שבתתת לא באיםם לגןןןן ננה בננה" חחח הן מה זה הפתיעו אותי! כאלה חכמות.
אדיר: "אני אוהב אותך הכי בעולם!"
כל הזמן אני רבה איתו.
אני: "תכף אתה תהיה בכיסא חשיבה!" אדיר: "אני מחר לא חבר שלך! אני לא אקח אותך להצגה של דוד חיים, ואני לא אביא לך שלוק בבית שלי!" חחחחחחחחחחחחחחח מתה, מתה.

אוקי. אבל מה עם ת''א? ../images/Emo223.gif

אנחנו הולכות? אם כן, באיזה שעה? שנראה בפייס לפי השעות איך הולך המצעד. ואת מי נפגוש שם.

איפה זה?XD ../images/Emo223.gif

טוב, בואי נקבע שאנחנו נפגשות בעזריאלי/תחנה מרכזית חדשה? ובאיזה שעה ניפגש? יש לי מהבית קו 606 ישר לשם.

למעלה