i'm just another scene from a movie ../images/Emo223.gif
that you've seen one houndred times!~!#@ מאיידי.
שיר השבוע של MCR? Disenchanted Sleep
שיר השבוע בכללי? Three Days Grace – Aniaml I have become Time of dying It's all over Without you Linkin park – With you One step closer Saosin - Follow and feel Sleepers Bury your head Some sense of security Fall Out Boy - Don't You Know Who I Think I Am A7X – Almost easy Crossroads Afterlife Nightmare Mayday Parade - When I Get Home, You're So Dead If you can't live without me, why aren't you dead yet? Jersey When I Get Home, You're So Dead HIM – Right here in my arms Love, the hardest way Heartkiller Bullet for my valentine - Bittersweet memories Madina Lake – Never take us alive The Used – kissing you goodbye All that I've got The back of your mouth Slit your own throat Simple plan – your love is a lie Escape The Fate - Smooth (Cover) Lostprophets - A Better Nothing The script – the mans who can be moved Breakeven The calling - Wherever You Will Go Dead by april - A promise Promise me Leaves falling There for tomorrow - Sore winner
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- אקסית במצור. תוכנית- כמעט כלום! כבר ראיתי את כל הפרקים שיש לי של הפיג'מות במחשב, נגמרה העונה של איך פגשמי את אמא, עספור נגמר, ונראה אותך די משעמם... אז אין מה לראות.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי בלונה-פארק! ככה ספונטניות החלטתי ללכת עם אחי, חבר שלו,שתי אחיות שלו, ו2 אחיינים שלו. היה ממש כיף. ^^
ראיתי את רן לוי [סטנאדאפיסט] במכון כושר.
וכן, הוא מנתניה.
אמא טסה שישי הזה לאיטליה.
השבוע התחיל קצת מתיש אבל הסופשבוע היה ממש אחלה. ^^
רבתי עם אחת הגננות בגן, מהכיתה של הפעוטון. טוב, לא ממש רבנו, היא יותר סתם צעקה עליי, ולי לא הייתה אמורה להיות שום בעיה או התרגשות יתר כי היא זו שהגזימה ואני לא באמת עשיתי משהו, אבל עדיין לקחתי את זה קשה.
העיקר שתומכים בי ומכירים אותה טוב מדי.
ואין לי כוח להסביר לכם מה קרה, העיקר שעבר..
ציטוטי השבוע? חגי – אחי אלי – חבר שלו
אלי: "אחי, הוא מה זה שקרן, הוא ממציא לך סיפורים.. אין, הוא יכול לבוא אליך יום אחד ולהגיד לך 'אל תשאל מה קרה, נפל עליי כוכב- ומאז אני מנצנץ'" חחחחחחחחחחח הרג אותי עם הדוגמא הזוXD
~היה פח בצורת פטריה~ שלומית: "זה פח? אפשר לזרוק פה?" חגי: "כן.. נראה לי.. חח פתאום יוצא לך משם גמד 'היי, מה את עושה?! את לא רואה שמישהו גר פה!!'"
~חגי ואלי מספרים את חווייתם על ה BLACK MOMBA [מתקן כזה מעלית שמטיס אותך למעלה -שמז ענקי-]~ אלי: "בואנה אחי, זה היה אשכרה שיגור!! קיללתי את הסדרן שיעצור את זה!!" חגי: "כן, אני די בטוח שהייתי לרגע בכוכב אחר ואז החזירו אותי"
מירב: "תיזהרו עוברת רכבת" אלי: "מי ישמע איזה מהר היא נוסעת..." חגי: "כן, אשכרה אנחנו יכולים לדרוס אותה אם כבר" XDD אין, שניהם ביחד הכי מצחיקים בארץ.
אני: "נכנס לנו פרפר הביתה" חגי: "אומרים שפרפר זה נשמה" אמא: "כן?" חגי: "לא"
והיו עוד בטוח אבל אני לא זוכרת...
תכנונים לשבוע הבא? אני חייבת ס-פ-י-נ-י-נ-ג!! וגם קיק-בוקס. אני אנסה לשלב את שניהם באותו שבוע חחח. ממ, חתונה בכינרת [
], להיפגש עם אלונה [חברתי היקרה
] ולראות טיטאניק [כי היא חייבת לראות את זה כבר!!], ואולי הליכות ואתלורי ספורט בבית
ממ וגם 'יום כיף' בשפיים מהעמותת שירות כאות הוקרה ובלה בלה... ממש יום כיף>< אני הולכת לשעתיים רק כי חייב ואני אחזור הביתה. ומקווה יום שישי ללכת לת''א למצעד הגאווה עם קארינו'ש ואז לישון אצלה.
תמונת השבוע? נכון שהוא פשוט הורסססססס? *-* יאללה, שבוע טוב.