Party Sequence

../images/Emo79.gif Party Sequence ../images/Emo79.gif

הקטע הבא באלבום More הנו אחד ממספר קטעים אינסטרומנטליים, אשר חוברו עבור פס הקול של הסרט. אני אוסיף דעתי עליו בהמשך, עקב קוצר זמן. בינתיים, מה דעתכם שלכם עליו?

vegetable man

New member
אני אגיד לך כמו מה זה נשמע לי

זה נשמע כאילו פינק פלויד נחטפה ע"י שבט זולו קניבלי מאפריקה שתיכנן לבשל אותם בתוך סיר ענק לארוחת ערב. סה"כ כמה צלילי מעבר שנמשכים דקה, אין פה הרבה על מה לדבר.

חרטושה

New member
לא אופייני

פתאום, משום מקום, צונח לו קטע תיפוף שנשמע כמו משהו אתני לגמרי (כמו איזה שבט באפריקה?) . למה, מי, איפה? לא צפיתי אף פעם בסרט, אין לי מושג למה הפלויד התכוונו בדיוק, אבל אני רק יכולה לנחש. הכותרת שניתנה לקטע אומרת שהוא אמור לייצג מסיבה. מכאן קיימות כמה אפשרויות. אחת מהן אומרת שקולות התפוף ממחישים את העליזות שבאותה מסיבה. אפשרות אחרת תגיד שקולות התפוף הכאילו אפריקאים הם ניגוד למה שקורה במסיבות מסוג מסוים בעולם המערבי; מסיבות מהסוג ה"חנוט" (שכולם באים אליהן חנוטים בחליפות ומנסים להתנהג באיפוק וב"תרבותיות" אירופאית). אלו הם הניחושים שלי מכל מקום.

ואולי זה פשוט ליווה קטע של מסיבה

בסרט. אני לא יכולה לבדוק כרגע בוידאו - אולי מישהם זוכרים?

vegetable man

New member
צ'מעי...

אם להתייחס ברצינות - אני יכול לתאר לעצמי מעגל של צעירים מסביב למדורה על החוף באיביזה, כאשר יש כמה עם התופים האלה (כמו במסיבות טבע...). כאשר יש את הקטע הרועש הזה ברקע, יש דו-שיח בין 2 מגיבורי הסרט שמנסים לנהל שיחה משמעותית, למרות הרעש (אולי על רקע רומנטי?) - וכאן באה משמעות המילה sequence שפירושה "סדרת סצנות המרכיבה אפיזודה של סרט". כך לפחות - אני הייתי בונה סצינה אם פינק פלויד היו מביאים לי את הקטע הזה והייתי במאי. רק שאני לא במאי...

חרטושה

New member
נשמע הגיוני.

התאור של בדומה "למסיבות טבע" נראה לי נכון. הסרט לא אמור להיות על סמים או משהו? או משהו. אולי איזו קרחנה? אולי כמו בפס קול של טריינספוטינג?

vegetable man

New member
קרוב

אני מתאר חבורה של 20 - 30 אנשים, ממקומות שונים מאירופה, מנסים לצאת מהתרבות והמוסיקה האופיינית בארצם, ע"י תיפוף וחלילים, וריקודים מסביב למדורה. על טריינפוטינג דווקא לא חשבתי, כי האווירה שם סקוטית קרה, ופה מדובר על הים התיכון. גם שם העניין הוא הירואין - ופה אני מדמיין דווקא סמים יותר קלים (למרות שהסרט על צעירים שמתמכרים לסמים קשים).

זה מן הסתם היה סצינה כזו

הקטעים לסרט הוקלטו לאחר שהצילומים שלו כבר הסתיימו. שרדר הקרין את הסרט בפני הלהקה, והם התאימו את המוסיקה לקטעים שהוא ביקש.

emmily plays

New member
בסרט כשהשיר מופיע

יש מסיבה ומישהו מנגן על בונגוז.. כאלו תופים קטנים. זה היה חלק מתרבות ה beat' כשהיו קוראים שירה בליווי בונגוז וכמו כן ההיפיז הוקסמו משלל תרבויות אתניות ביניהן האפריקאית והערבית משם הגיעו הבונגוז והדרבוקה שדומה להם במידת מה.

emmily plays

New member
תודה.. אני תמיד פה

רק שבדרך כלל אני גולשת מהעבודה ואין לי זמן לכתוב.. אז אני בעיקר מתעדכנת ב"חשדות". אוהבתותכם בלי קשר...

emmily plays

New member
אני עובדת סוציאלית

ולצערי אי אפשר לעשות ביקורי בית.. מהבית ....::)

למעלה