Sail To The Moon

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
../images/Emo79.gif Sail To The Moon

[אני לא מאמין שזה הפעם האחרונה שאני כותב את הפינה הזאת
] Sail To The Moon (Brush the Cobwebs out of the Sky) I sucked the moon I spoke too soon And how much did it cost? I was dropped from moonbeams And sailed on shooting stars Maybe you'll Be president But know right from wrong Or in the flood You'll build an Ark And sail us to the moon Sail us to the moon Sail to the moon ידה ידה, אין לי זמן לתרגם בכלל. לדעתי השיר הזה הוא שיר נחמד, לא יותר מכך. זתומרת, הוא שיר טוב והכל, אבל אם כבר רדיוהד שקט על פסנתר אז עדיף את Pyramid Song. אני אוהב את הסאונד הכללי שלו - רדיוהדי, לילי, על גבול הספייסי. מצד שני הלחן מעייף, ולא מצליח לרגש, למרות כמה הברקות עיבוד חביבות. נראה לי שהשיר מטיח האשמה על מנהיגי העולם, שאינם לוקחים אחריות אמיתית כלפי העולם והאסונות שפוקדים אותו. תום מאשים שאין לו בעיה אם כך, אם להם אין בעיה להטיס אותנו לירח כשהעולם יחרב או משהו כזה.

RuNoOsH

New member
כמור רוב HTTT שיר ממש טוב לפי דעתי,

שיר רגוע כזה, שקט, באמת פשוט שיר יפה...

למה פעם אחרונה?

דווקא אחד האהובים עלי..אני זוכר ששמעתי גירסא לייב שלו לפני שהאלבום יצא וידעתי שאני אוהב את כל האלבום...

Latisia

New member
למה הפעם האחרונה?!../images/Emo10.gif

דווקא אני חושבת שזה ממש יפה ומרגש. הוא משדר לדעתי תחושת ריחוק ובידוד כאילו אתה "על הירח". חה משום מה השורה "in the flood You'll build an Ark" מזכירה לי את סיפור תיבת נוח. לדעתי ת'ום יותר שואל איך מנהיגי העולם יכולים החליט החלטות בידיעה שהן ישפיעו על קהל נרחב. אני לי מושג ממה מה הקשר ללהפליג לירח אבל זה בהחלט מתקשר למה שavki חושב. חה בכול אופן אני נורא אוהבת את שיר. הפסנתר מרגיש!

The Girl Who

New member
שיר אהוב...../images/Emo13.gif

הפסנתר באמת מרגש... ואם כבר הזכרת את Pyramis Song בהקשר לפסנתר...לדעתי השיר הכי טוב. אי פעם...אני חושבת שהוא ריגש אותי יותר מכל שיר אחר..המקצב. הכל.
סליחה, הייתי חייבת להזכיר את השיר....

V e g

New member
הוא רשם שזאת פעם אחרונה כי

הוא לא יהיה זמין בתדירות סבירה, אלא רק פעם בשבועיים, כי לא יהיה לו אינטרנט באופן נגיש בחודשים הקרובים. פעם בשבועיים זה קצת יותר מדי לחכות בין שיר לשיר, אז החלטנו שאני אעלה את השירים כמו בעבר, לפחות בינתיים (אלא אם מישהו/י מעוניין?)

kittycatbone

New member
ואוו,

אני לא מאמינה ששכחתי להגיב להודעה, ועוד עכשיו היא לא קופצת אז בכלל :X בכל מקרה- בשבילי דווקא זה פשוט אחד השירים המאוד מאוד אהובים (ואני תמיד אומרת את זה אבל רציני שהפעם אני מתכוונת לזהXDD) מהאלבום
הוא אחד הראשונים שבכלל יצא לי לשמוע לפני שקניתי את האלבום, וממש אהבתי אותו
רק הקונוטציה מהשם של השיר ולהתחלה שלו.. או יותר נכון לכל האווירה הזאת מזכירה לי מן סוג של שיר ערש כזה... אני מאוד אוהבת לשמוע אותו בלילות כשאני עייפה ואני רוצה מוזיקה מרגיעה. והמשמעות... וול כבר דיברו כאן פה ושם על המשמעות, אבל בשבילי גם עם לעזוב את המשמעות זה פשוט שיר מדהים עם צלילים מדהימים, ואני בכלל לא מנסה להשוות אותו לפירמיד סונג. כי אולי שניהם שקטים ועם פסנתר אבל בשבילי כל כך אין קשר בין השניים ועד עכשיו אף פעם לא חשבתי על הקשר הזה..... ותמיד האפקט הזה בהתחלה של השלושה צלילים העולים האלה לפני ההתחלה של השירה משום מה מזכירה לי מן כוכבים כאלה שמנצנצים..

למעלה