Saucerful - חי

../images/Emo79.gif Saucerful - חי ../images/Emo79.gif

השיר האחרון בצד ההופעה של אומהגומה, הוא ביצוע חי ל-Sacuerful of Secrets. אין לי מה להוסיף על ההערות שכתבתי לגרסאות החיות הקודמות: גם כאן, לטעמי, הגרסה החיה עולה על המקור - יותר בטוחה בעצמה, יותר נועזת. הפלוידים לא מפחדים מדיסהרמוניה, מאקורדים תועים, שכאילו לא קשורים לכלום, מפידבקים ולופים, מקלידים גותיים. ואיכשהו, למרות כל הסלט הזה, התוצאה הסופית היא חזקה ומעניינת.

vegetable man

New member
גם אני אגב

אמרתי את דעתי על השיר, כמו שאר החלק החי של האלבום בשרשורים הקודמים. הביצועים פה ובפומפיי הם הכי טובים (חוץ מ- careful של פומפיי שקצת פחות טוב, ובאמגמה הוא נהדר, קשה לי להחליט מי מהם הכי טוב, זה לדעתי תלוי במצב רוח.

thezanani

New member
תכננתי לכתוב מסה על הקטע.

אבל מגרד לי בצוואר.אדום כזה נו.ררר. בכל מקרה ציף,ידוע לך ממתי הם החלו לבצע את הצלוחית עם התפקיד הווקאלי של גילמור? זוהי תפנית דרמטית בשיר,ולא אילתור זעיר של ביצוע חיי,אז מדוע היא לא הופיע באלבום?
מגרד.

אני חושב

שהקטע עם גילמור הוכנס להופעות, בגרסה המקורית נשמעת מקהלה ששרה את זה ואותם לדעתי היה קשה לסחוב להופעות ואת החלל הזה מילא גילמור בצורה נהדרת

One Echoe

New member
את הקטע של המקהלה,

גילמור ממלא. לדעתי זה הרבה, הרבה יותר מתאים. זה יותר פלוידי. המקהלה מזכירה לי את אטום הארט מאדר, תמיד. זה אולי מתאים לגרסא המקורית, האולפנית. אבל הביצועים החיים של גילמור, כאמור, במיוחד בפומפיי, מדהימים!

שלום חן

New member
אין ספק ומסכים עם כולם....

הגרסה בתקליט מדהימה ומהפנטת ודשנו ודיברנו רבות על השיר, אך אני אוסיף ואומר, שגם גירסת האולפן מאד מענינת, התוספת של המקהלה מוסיפה, לדעתי, ונותנת קריצה חיובית לשיר. שבת שלום.

One Echoe

New member
אין הרבה מה להוסיף.

מעבר לזה שכל ההופעה באומגאמה מלווה במן " רוח " מיוחדת כזאת, סאונד מיוח כזה. פסיכדלי ומאוד " ספייסי ". הביצוע בפומפיי שונה, והוא כם הביצוע הכי טוב של השיר, לטעמי.

מממ

אני קודם שמעתי את הגירסה בפומפי ורק אז שמעתי את הגרסה בדיסק ובאומה גומה וממש לא אהבתי את הגרסה בדיסק sos הוא נשמע כל כך שונה

למעלה