FallOutGirl
New member
../images/Emo79.gifSongs Top 10../images/Emo79.gif
אחרי ששבוע לא היה לי רעיון את מי לשים בפינה לשיפוטכם.. ואחרי שעוד שבוע לא היה לי מחשב.. והיה גם איזה שבוע לא שמצאתי את הדף עם המצעד XD קיצור.. שלושה שבועות בלי מחשב ובלי לראות MTV2 ועכשיו חזרתי לפינה
להזכירכם אתם מדרגים מקסימום 5 שירים. עדיף שתמספרו אותן מהראשון לחמישי כי יש הבדל בין הניקוד ששיר מקבל במקום הראשון לבין שיר במקום החמישי/רביעי וכו'.
שבוע 11
עפים מהמצעד
1. Biffy Clyro - Folding Stars - שהיו במצעד 5 שבועות והגיעו בשיאם למקום 2. היו רחוקים בנקודה אחת ממקום 10. 2. Inme - I Won't Let Go - שהיו לשיפוטכם ולא קיבלו מספיק נקודות להכנס למצעד. 3. Kaiser Chiefs - The Angry Mob - שהיו במצעד שבוע אחד והגיעו למקום 5.
המצעד
1. Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent (עלה3) 2. Linkin Park - Bleed It Out (חדש
) 3. The Used - The Bird And The Worm (עלה7) 4. Funeral For A Friend - Walk Away (ירד3) 5. My Chemical Romance - Teenagers (ירד3) 6. The Cribs - Moving Pictures (עלה3) 7. The White Stripes - You Don't Know What Love Is (ללאשינוי) 8. Maximo Park - Girls Who Play Guitars (חדש
) 9. 30Seconds To Mars - From Yesterday (ירד3) 10. Rise Against - Prayer Of The Refugee (ירד2) לשיפוטכם -
1. The Enemy - You're Not Alone 2. Editors - An End Has A Start
אחרי ששבוע לא היה לי רעיון את מי לשים בפינה לשיפוטכם.. ואחרי שעוד שבוע לא היה לי מחשב.. והיה גם איזה שבוע לא שמצאתי את הדף עם המצעד XD קיצור.. שלושה שבועות בלי מחשב ובלי לראות MTV2 ועכשיו חזרתי לפינה