There There - סינגל

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
../images/Emo79.gif There There - סינגל

לפני שאנחנו עוברים לאלבום הבא אחרי Amnesiac, נעבור בגדול על שני הסינגלים ששחוררו לפני. לאחר ההתלהבות מאמנזיאק (אם כי גברו התובנות שרדיוהד עכשיו הולכת בכיוון יותר אקספרימנטלי ומינמלי) היה ציפיה רבה לאלבום הבא. באמצע 2003 השתחרר הסינגל הראשון מתוך האלבום הבא של רדיוהד. הסינגל נקרא There There, וכלל את הסינגל מתוך האלבום There There, ושני שירי B-sides. נעבור בקצרה על שני הביסיידס האלה מהאלבום: Paperbag Writer Blow into this paper bag Go home and stop grinning at everyone Blow into this paper bag Go home and stop grinning at everyone It was nice when it lasted but now it's gone It was nice when it lasted but now it's gone Blow into this paper bag Take your armor off, you're not under attack Take your armor off, you're not under attack Come on, come on Blow into this paper bag Go home and stop grinning at everyone Blow into this paper bag Go home and stop grinning at everyone They were honeybees on a blade of grass Take your armor off, you're not under attack Blow into this paper bag Blow into this paper bag הקטע השני נקרא Where Bluebirds Fly (בעברית "לאן שציפורים כחולות עפות") ולפי מה שהבנתי הוא היה הקטע הפותח בהופעות של רדיוהד אז. מה אתם אומרים על שני הקטעים? מה דעתכם על האלקטרוניות המוחלטת בשני הקטעים האלה? האווירה וסגנון הריפים שמופיעים בהם? ומה על המילים של השיר הראשון? אולי בהמשך לKarma Police?

Knives Out

New member
יש לי את הסינגל.

חולה על שני הבי סיידס המדהימים האלה, Where bluebirds Fly מקפיץ בהופעה כל כך... מלהיב..! ואין לי מילים על There There - אחד השירים האהובים עליי ביותר של רדיוהד ללא ספק.

Latisia

New member
לצערי אני לא יכולה להגיב..

כי אני לא ממש מכירה את השיר, שמעתי אותו כמה פעמים אבל לא התעמקתי. :/ כואב לי לראות ככה שרשור מת חח

vegetable man

New member
דווקא בעיני הם מאוד מחדשים

ובגלל שהם פחות שגרתיים, רדיוהד נמנעו מלהכניס אותם לאלבום. אם להקליט מתישהו, הייתי הולך על משהו מהסוג של Where bluebirds fly.

avki

New member
דווקא הם לא חדשניים. אולי מבחינת

רדיוהד הם עוד לא נכנסו לסגנון שהוא יותר על גבול האלקטרוני\טראנס וכאן הם נכנסו, ונתנו את הטאצ' שלהם לסגנון הזה. אבל זה לא אומר שזה קטעים חדשניים כמו שהיו פעם לרדיוהד. ולא נראה לי שזה בגלל שהם פחות שגרתיים, אלא בגלל שהם יותר על גבול האקספרימנטלי-טראנסי-אווירתי, ולא 'קטע' או 'שיר' במובן הפופי של המילה, ולכן הם לא נכנסו. רדיוהד אף פעם לא פחדו מ'לא שגרתי', אבל הם פשוט רוצים אלבום של שירים, ולא אלבום של ניסויי אולפן.

למעלה