../images/Emo79.gif There There ../images/Emo79.gif
There There in pitch dark i go walking in your landscape. broken branches trip me as i speak. just because you feel it doesnt mean it's there. just because you feel it doesnt mean it's there. there's always a siren singing you to shipwreck. (don't reach out, don't reach out) steer away from these rocks we'd be a walking disaster. (don't reach out, don't reach out) just because you feel it doesn't mean it's there. (there's someone on your shoulder) just because you feel it doesn't mean it's there. (there's someone on your shoulder) there there why so green and lonely? heaven sent you to me. we are accidents waiting waiting to happen. we are accidents waiting waiting to happen.
בחושך מצרים, אני הולך לטייל בנוף שלך ענפים שבורים מכשילים אותי כשאני מדבר זה שאתה מרגיש את זה, לא אומר שזה שם זה שאתה מרגיש את זה, לא אומר שזה שם יש תמיד סירנה, שרה לך מפני טביעת-ספינה (אל תושיט יד, אל תושיט יד) נווט הרחק מהסלעים האלה, אנחנו נהיה אסון מהלך (אל תושיט יד, אל תושיט יד) זה שאתה מרגיש את זה, לא אומר שזה שם (יש מישהו על הכתף שלך) זה שאתה מרגיש את זה, לא אומר שזה שם (יש מישהו על הכתף שלך) שם, שם למה כה ירוק ובודד? שמיים שלחו אותך אלי אנחנו תאונות שמחכות להתרחש אנחנו תאונות שמחכות להתרחש ___________________________________________________________________________________________ טוב, יש הרבה מה לומר... נתחיל מזה שהשיר הזה נחשב לשיר הכי פופולרי של רדיוהד מאז Karma Police. הוא נכתב עוד ב-2000, בזמן שרדיוהד הקליטו את Kid A, או לפני. השיר היה מועמד לגראמי בתור "הופעת הרוק הטובה ביותר", ומאז שהוצג בהופעות, פתח באופן מסורתי את ההופעות של רדיוהד. רדיוהד מייחסים ללהקה הגרמנית "Can", שפעלה בעיקר בסבנטיז, את ההשראה לשיר. אני אכתוב עוד על השיר בהמשך. בינתיים, מה דעתכם על אחד השירים היותר משמעותיים של רדיוהד? אוהבים / לא ממש אוהבים? המוסיקה? המילים ומשמעותן (למי שרוצה)?