Through The Mirror
פרק 1

Little McMickey

New member
../images/Emo79.gifThrough The Mirror../images/Emo220.gifפרק 1../images/Emo221.gif

שלום שלום
ביום זה, ממה שנשאר.... יום שלישי.קיבלתי אישור ואני נרגשת להעלות את הפרק הראשון והשני- מין פיילוטים שכאלה של הפיק החדש שלי. נושא: בקיצור ולעניין הוא מדבר על להקת בנות... שיוצאת להופעה גדולה ומחפשת את להקת החימום שלה. עד להופעה קורים מספר דברים וכמובן כל מה שבניהם, אהבה, אימה, צחוק ועצב. דמויות: חברי להקת מקפליי ועוד כמה בנות שתשמעו עליהן בהמשך. אין טעם להגיד כרגע חח בטא: הבטא החמודה שלי הייתה מייקי [המיכל השנייה בפורום michalie XD] ואין כמוהה
הפרקים הראשונים קצת קצרים אבל תאימנו לי.. זה יהיה עוד ארוך.. לא ארוך כמו אצל בת אל אבל חחח נתחיל בפרק הראשון
פרק מס' 1 זהו. הכל חתום,נסגר ומוכן..מוכן לסיבוב הופעות הבא של הלהקה שלי ."Pink Widow" שגם מאי, אשלי ואלכס חברות בה. אני מיקי, זמרת ראשית ומנגנת בגיטרה בלהקה, מאי מנגנת בבאס עוד מאז שהיא הייתה בת 12, אלכס מנגנת בגיטרה וגם שרה איתי ואשלי בתופים שזאת האהבה הכי גדולה שלה. כולנו בנות 19 ואפשר לומר להיט גדול באנגליה. כבר היה לנו סיבוב הופעות אחד והוא היה פשוט ענקי,כיפי והכי טוב שיש! כל מה שנותר לנו לעשות עכשיו זה לחפש להקת חימום. וזאת חייבת להיות להקת בנים. "קדימה בנות..אנחנו חייבות להגיע לאולם עכשיו" אמרתי לאלכס,אשלי ומאי שהיו עסוקות באיפור שאני..בואו נגיד שלא ממש מתעסקת..אני יותר מין טום בוי כזה. "בסדר בסדר.." אמרה אשלי. הגענו למקום. היו שם איזה 50 להקות! חשבתי לעצמי שזה יהיה ממש מעייף עכשיו לבדוק את כולם ולראות אם הם באמת ראויים להיות להקת החימום שלנו. אבל להקה אחת בלטה במיוחד..4 בנים לבושים כמו סקייטרים ועליהם גיטרות ומקלות תיפוף. הם לא ממש נראו כמו השאר שהיו שם..שלרובם לא היו כלי נגינה בכלל אלא רק זמרים וצוות מנגנים או טייפ. "אוקיי, אתם נפלאים..אנחנו נתקשר אליכם. הבא.." קראתי לכיוון הדלת. "אני מקווה שהבאים הם לא עוד איזה להקה פופית מעצבנת.." התעצבנה אלכס. "אמ היי.. אנחנו מקפליי.." התחיל לומר טום,אחד מחברי הלהקה, עם שיער בלונדי חמוד,הוא שר ומנגן בגיטרה ובפסנתר. "אני לא מאמין שאני רואה אותה..ככה מול העיניים שלי" אמר דני גם מחברי הלהקה מנגן בגיטרה ושר..שיער חלק קצת ארוך.. חום.. חתיך. "תתרגל..כי נראה לי שאנחנו ניקח פה!" אמר הארי.. הגבר גבר של הלהקה והמתופף. "לא אני..אני לא עומד בזה.. אני בלחץ.. מאי.. היא תראה אותי מנגן..היא בהרבה יותר טובה ממני..אחח" אמר דאגי הבחור הצעיר של הלהקה..סקייטר ומעריץ מושבע של בלינק 182 ומנגן בבאס בלהקה. "מקפליי, אה? מזכיר לי שם כלשהו... אה! 'בחזרה לעתיד'" אמרתי. "אמ כן..הסרט האהוב עליי" אמרו טום ודני ביחד. "נחמד לדעת. אז מה תשירו לנו?" שאלתי וחייכתי. "אנחנו גם ננגן..נשיר אחד מהשיר שכתבנו ביחד קוראים לו Obviously" אמר טום, כנראה שהמנהיג של הלהקה בדרך מסוימת. "יפה.. גם כותבים גם מנגנים.. אהבתי" אמרה אלכס. "קדימה" חייכתי ונתתי סימן להתחיל. הם ניגנו יפה.. הקול שלהם.. היה נורא טוב, והייתי בטוחה שהם הלהקה שנבחר. "תודה רבה רבה" טום אמר. ---------------------------------------------- הפרק השני בהודעה הבאה

Little McMickey

New member
../images/Emo79.gifפרק 2../images/Emo220.gif

פרק מס' 2 "תודה לכם, הייתם נהדרים" אמרתי להם. "אנחנו נתקשר אליכם" אמרה אשלי. הם יצאו מהחדר.. ואני והבנות היינו פשוט בהלם. "הם ממש ממש ממש טובים!" אמרה מאי בהתלהבות. "אהא!! השיר היה ממש יפה.. המילים.. חבל שהם לא ניגנו עוד משהו" אמרה אלכס. "אבל אני חשבתי יותר.. איזה שווים הם!" צחקה אשלי. "זה לא מצחיק..הם באמת נראים טוב..במיוחד דני הזה" אמרתי במבט חושב. "וואי הוא ממש חתיך.. ומנגן ממש טוב.. גם טום.." אמרה אשלי. אז המשכנו כמה דקות לדבר על מקפליי,אז מה, הם היו הלהקה הכי טובה מבין כל הלהקות שבחנו עד עכשיו..ואז באו עוד כמה להקות ממש טובות.. והיה לנו ממש קשה לבחור. "אוף אוף אוף... לא רוצה. . אני לא משתתפת" אמרה אלכס שלא יכלה ממש לבחור. "אלכס.. זה התפקיד שלנו.. אנחנו חייבות לבחור עכשיו!" אמרתי לה. "אוקיי.. אני אומרת שלמרות ש"פליק" היו טובים והשירים היו קליטים נורא..אני חושבת ש"סוויט ליפס" היו יותר טובות והם גם בנות." אמרה מאי. "היי אמרנו שאנחנו לוקחות להקת בנים!" אמרתי לה. "תשמעו..הלהקה היחידה שאני חושבת שממש שווה לקחת אותה..אלה "מקפליי", כאילו בנות, הם להקת בנים עם גיטרות ואני בטוחה שיש להם עוד שירים מעולים!! חוץ מזה שהם בנים סקסים שחבלז, הרבה מעריצים יבואו." נעמדה אשלי ואמרה לנו. "אני מסכימה..לגמרי מסכימה" אמרתי גם. "אז..מאי..אלכס?" שאלה אשלי. "אני נוטה להסכים!" אמרה אלכס וחייכה. "בנות אני לא יודעת.." אמרה מאי. "קדימההההה..תודי פשוט תודי שהם היו הכי טובים" הסתכלתי עליה בפאפי אייז. "אוקיי..אנחנו חייבות אבל לשמוע עוד שירים שלהם" אמרה מאי. "יש! אין בעיות..אני אתקשר אליהם ואקבע משו.." חייכה אשלי. "קודם.. אני אתקשר להגיד להם שהם התקבלו,מחר" אמרתי. כולנו קמנו מהשולחן...ואמרנו ללהקות שנשארו ללכת. חזרנו הביתה,כולנו.אנחנו גרות ביחד, עוד מגיל 17..כשהקמנו את הלהקה.. אנחנו כמו אחיות..וכל ההצלחה לא ממש שיגעה לנו את השכל כמו לאנשים אחרים. שנה שעברה הייתה שנה ממש טובה..היה לנו את הסיבוב הופעות..והרבה מופעים. הבעיה היחידה שהייתה לנו והיא קיימת גם השנה? "סטרינג". להקת בנות, די בסגנון שלנו, קצת שונה.. יש להן תדמית של.. בואו נגיד פרחות שבקושי לובשות בגדים. כן יש להן גיטרות ותופים אבל לא ממש תדמית שמתאימה לזה. לורן, שילה, ניקי, שרון ועדי שפעם הייתה חברה טובה שלי. נקווה שהן לא יהוו בעיה גם השנה.

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifוואו זה ממש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יפה. ממש אהבתי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאיי תודה!

אני שמחה שהתגובה הראשונה חיובית חחח

McGirl For Life

New member
אוח מיקי מיקי....

כבר אמרתי לך שהפיקים שלך מעולים לא?!
חח קראתי את הפיקצרים ששלחת לי... וזה היה מפחיד..
ויותר מזה אחרי שדמיינתי איך כל אחד מהם מת שם בכל אחד מהפיקים לא הצלחתי להירדם ונזכרתי במוות הנורא של דני בפיק של בוט
אסור לי לקרוא אימה....
או בכלל מוות...
ולמעלה כתבת אימה ואני כולי יושבת פה ומפחדת ממה שיבוא.... שני הפרקים האלא ממש טובים!!
אהבתי..
אבל לא הבנתי בני כמה מקפליי פה..
וחשבתי שתעלי עוד המשך... כי לא כתבת סוף הפרק או משהו אחר שמסמן שהוא נגמר
ואני כולי יושבת ומרעננת תעמוד ולא מבינהXDDDDD באיזה ימים תעלי את זה עכשיו רק שלישי?
בכל מקרה ממש אהבתי ואני מחכה לעוד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח סורי, ולשאלות שלך...:

מקפליי פה בגילי הבנות כלומר בערך מגילאים 19 עד 22 באמת שכחתי לציין, לא שזה חשוב כל כך כן חחח אני אפרסם בימי שלישי ושבת
זה לא יהיה אימה כמו שם XDDDD הזהרתי אותך חחח אבל זה בכלל לא קרוב למה שהיה עם בוט
בערך חחחח אם את רוצה, יש לי עוד פיקצרים... לא עוסקים במוות ממש חחח תודה
[וכן שכחתי לכתוב הסוף.. שמתי לב אחרי ששלחתי כבר..]

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif אעאעאעא../images/Emo99.gif

אוקיי מה שיש לי להגיד זה אמממממ אעאעאעאעא שיגיע כבר יום שבת!#@! אני מפגרת קראתי את הפרק פעם שניה עכשיו סתם כי הוא יפה וזה....
טוב אז ככה.... הנה מחשבותיי על כל מה שהם דיברו/עשו XD "הם ממש ממש ממש טובים!" אמרה מאי בהתלהבות. ברור שהם ממש ממש ממש טובים! הם מקפליי לייק דעעעעעעע |הגדש|"אהא!! השיר היה ממש יפה.. המילים.. חבל שהם לא ניגנו עוד משהו" אמרה אלכס אם הייתי במקום מיקי או אלכס או אשלי או מאי הייתי צורחת להם שייכנסוו ויבצעו עוד שיר
. "אבל אני חשבתי יותר.. איזה שווים הם!" צחקה אשלי. |מזילריר| הם בהחלט שווים... "זה לא מצחיק..הם באמת נראים טוב..במיוחד דני הזה" אמרתי במבט חושב. דנייי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "תשמעו..הלהקה היחידה שאני חושבת שממש שווה לקחת אותה..אלה "מקפליי", כאילו בנות, הם להקת בנים עם גיטרות ואני בטוחה שיש להם עוד שירים מעולים!! חוץ מזה שהם בנים סקסים שחבלז, הרבה מעריצים יבואו." נעמדה אשלי ואמרה לנו. "אני מסכימה..לגמרי מסכימה" אמרתי גם. "אז..מאי..אלכס?" שאלה אשלי. "אני נוטה להסכים!" אמרה אלכס וחייכה. גמאני מסכימה
|
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "קדימההההה..תודי פשוט תודי שהם היו הכי טובים" הסתכלתי עליה בפאפי אייז אני מודה
הם הכי טובים EVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "סטרינג". להקת בנות, די בסגנון שלנו, קצת שונה.. יש להן תדמית של.. בואו נגיד פרחות שבקושי לובשות בגדים. כן יש להן גיטרות ותופים אבל לא ממש תדמית שמתאימה לזה. לורן, שילה, ניקי, שרון ועדי שפעם הייתה חברה טובה שלי. נקווה שהן לא יהוו בעיה גם השנה. מוחעחעחחעחעחחע - אכן כן זה מה שחשבתי באותו רגע כשקראתי את זה XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוקיי חפרתי מספיק נכון? כי לדעתי כן! טוב מייקי שתקי! יואו זה הלילה לא עושה לי טוב בככככככככככלל אז קיצור.... אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבתאת הפיק שלך מהקצת שקראתי אהמאהמאהמאהמ~נחנקת~ ומחכה להמשך

McFly My Life

New member
וואי מיקי...

זה היה ממש טוב
וואי אהבתי ,מתי עוד?? סוף סוף פיק התגעגעתי...
נסטיה (mcgirl for life) נתנה לי לקרוא את הפיק של בתאל... כמה ימים הייתי בדיכאון אוחחח.. איזה פיק

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifיאי D:

ואי אהבתי...נישמע שזה הולך להיות יפה... מקווה שהפרקים הבאים לא יהיו מממשש ארוכים
.

../images/Emo95.gifפרקים מדהימים ../images/Emo70.gif

ממש אהבתי את ההתחלה, ואת הרעיון... מחכה כבר להמשך :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי מיק איזה חמודדד! DDDD:

אהבתי ביותר
חחח נחמד שיש דמות בשמי
זה אמור להיות Widows או Windows? חחח וסתם מעניין אותי לדעת מה הסיבה מאחורי בחירת השם

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאז ככה מיי dear....לשאלותיך

כןכן אלכס זה פשוט שם יוצא מן הכלל חחח וזה ווידו, יענו כמו שיש אלמנה שחורה.. יש אלמנה ורודה חח חברה שלי עזרה לי בזה חח ובשם, גם בזה עם עזרה לי... "דרך המראה" זה יענו בסיפור הרי אני מראה את הסיפור של להקת הבנות.. אז יענו אני מראה את כל מה שקורה דרך נקודת מבט שלהן.. איך לעמוד בלחץ של הופעות ואיך כל מיני דברים פועלים.. יענו לראות את כל העניין של הפירסום והכל דרך מישהו שחווה את זה. [חווה- לא בלשון עבר חח בהווה יענו] כי אנחנו כל הזמן רואות מה קורה עם מקפליי וזה ורק תמונות ולא באמת מה קורה אז אני מנסה איכשהו להראות צד אחר. אני מקווה שהסברתי טוב כי קשה לי להסביר את זה חח זה שם טוב לדעתך? חח
חפרתי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח חמודה כן הבנתי

כן נחשתי שזה השראה מהאלמנה השחורה אבל אז גם נזכרתי שהייתה להקה 'החלונות הגבוהים' אז אמרתי אולי זה קשור לזה ולא הייתי בטוחה. קיצר, כן אהבתי את השם. מגניב ביותר מחכה לפרק הבא ^_^

m o r 1 0 2

New member
מיקמוקי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

את יודעת שאני הכי שרופה על הפיקים שלך בעולם
!@#%^& ההתחלה טובה מאוד
אהבתי את הרעיון:D מחכה להמשך בקוצר רוח

למעלה