Trough The Mirror
פרק 5

Little McMickey

New member
../images/Emo79.gifTrough The Mirror../images/Emo124.gifפרק 5../images/Emo221.gif

יאיי עוד יום הגיע
לכל הבנות שהולכות לווליום, תהנוווווווו אני סתם אשב פה בבית ואקנא... תקציר הפרקים הקודמים הבנות ריכלו על להקת הבנים שקיבלו ללקת החימום ומיקי חשבה לעצמה אולי להתקשר אל דני, אחד מהלהקה. הבנים התרגשו לקראת חזרות עם להקת הבנות שאותן הם מעריצים. מיקי התקשרה אל דני וקבעה איתו שעה קודם לחזרות כדי להיות קצת זמן לבד כשבעצם רצתה לצאת איתו. היא סיפרה על כך לאלכס שהצילה אותה ברגע האחרון מאיחור מאוד מאוד אופנתי לפגישה. השורות האחרונות:"טוב אני הייתי אומרת שאת מוכנה" היא חייכה. "בטוח?" שאלתי. "כן, לגמרי" היא אמרה לי והושיטה לי את התיק שלי עם הגיטרה. "אוקיי..תגידי לבנות שהיו לי סידורים" "אין בעיות" חייכה. "אוקיי ביי"
הפרקים הקודמים: פרק3+4 פרק 5 נכנסתי לתוך הסטודיו שבו עשינו חזרות. ראיתי אותו..יושב שם עם הגיטרה שלו מנגן שיר נורא יפה, אני מקווה שהוא ישיר אותו גם בסיבוב הופעות. עמדתי בכניסה לחדר ונשענתי על המשקוף,ואז הוא ראה אותי. "לא.." אמרתי והוא הסתכל עליי במבט משונה. "אל תפסיק" המשכתי. "זה היה מאוד יפה, איך קוראים לשיר הזה?" שאלתי אותו והתקרבתי, ישבתי על כיסא לידו. "קוראים לו Not Alone..כתבתי אותו כשהייתי צעיר יותר" הוא אמר בשקט. הוא היה באותו זמן בן 20, טום היה בן 21, דאגי 19 והארי 22. "הוא יפייפה.." אמרתי לו וראיתי את החיוך שעלה על פניו, החיוך הכל כך יפה שלו.. הסתכלתי אל תוך העיניים שלו,התעמקתי בהם. "את בסדר?" הסתכל עליי ואמר, כנראה שחלמתי קצת בהקיץ. "אממ כן כן..לחלוטין" חייכתי. " אז שנתחיל?" שאלתי אותו מבלי לדעת מה אני הולכת לעשות. "אז אמרת שאת הולכת ללמד אותי כמה דברים, לא?" שאל בחיוך. "אהה כן, כמה סולואים על הגיטרה וכאלה כדי שתשלוט יותר" אמרתי לו. כשניסיתי ללמד אותו יצא פתאום שהוא עמד מאחוריי,אני החזקתי את הגיטרה והוא לימד אותי את השיר שניגן. "את עושה את A ארוך..ועוברת F קצר..ועולה" הוא החזיק בידיים שלי,מנסה לכוון אותי בדרך הנכונה. "אוקי, אני חושבת שקלטתי.." ניסיתי לנגן. "לא לא..ככה" הוא תפס אותי בידיים והעביר את התנועות הנכונות, התקרבנו קצת, הרגשתי את הנשימה שלו על גבי הלחי שלי,הוא התקרב עוד קצת,ובסוף..הרגשתי את השפתיים שלו על שלי.קפאתי במקום, זה אף פעם לא קרה לי, לא הקטע של הנשיקה..הקטע שזה מישהו שאני עובדת איתו . אפילו לא נישקתי אותו בחזרה, זה לא מתאים לי, מיד הפסקתי. "מה קרה?" הוא שאל בפליאה. "אני מצטערת..אממ--" הוא קטע אותי. "לא..אני מצטער, חשבתי..חשבתי שגם את רוצה." הוא אמר והרים את הדברים שלו. לא ידעתי מה לומר, פשוט עמדתי שם,כמו לא יודעת מה, למה לא זזתי..אוחח, כעסתי על עצמי. "אני חושב ש..אני אלך עכשיו נתראה ב-9.." הוא אמר והלך. התיישבתי על הכיסא, הייתי שם לבד. *בחזרה בבית* "מאי!..מאייייייי" צעקה אשלי עליה. "מה מה קרה..." היא הסתכלה סביב. "השעה רבע ל-9..אם את לא קמה עכשיו מיקי הורגת אותך.." אמרה אשלי ויצאה מהחדר. "אממ רק שמיקי לא פה, היא יצאה לסידורים, אבל יאללה תתכוננו!" אמרה להן אלכס והלכה להתלבש. הם הגיעו לסטודיו וראו אותי עדיין יושבת על הכיסא. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. הוא ירגיש כ"כ מובך עכשיו, איך אפשר לעבוד ככה. "היי מיקי, מה קרה?" אשלי שמה לב למצב רוח שלי. "לא כלום..בואו נארגן את הדברים" ובדיוק אז הם נכנסו. ------------------------------------ עוד פרק מגיעע

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 6../images/Emo124.gif

הנה הפרקים הקודמים, זה לא נקלט שם:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=120722823 פרק 6 "היי כולן.." נכנס טום ראשון וחייך, אחריו כל השאר נכנסו ואמרו שלום. התיישבנו בכיסאות שלנו,אני ודני היינו אחד מול השני איכשהו. לא הצלחתי להתרכז, כל הזמן הסתכלתי עליו..החלפנו מבטים, זה היה מביך. הם התחילו לנגן שיר, קראו לו "Met This Girl". כל הזמן שהם ניגנו ושרו , דני הסתכל עליי, חייכתי קצת והסמקתי. כשהם סיימו הבנות החלו למחוא להם כפיים. "זה היה מאוד יפה, אהבתי את הקצב של השיר" אמרה אלכס והסתכלה על טום. "שאני אבין..כולכם כותבים את השירים?" שאלה מאי. טום אמר לה "כן כולנו, יש שירים שכולנו ביחד יושבים ביחד וכותבים, ויש כאלה שכל אחד מאיתנו כותב בנפרד, מסיטואציות שונות שקורות לנו". "אהא, הבנתי.. זה נפלא" אמרה מאי. "ואתן.. כותבות בעצמכן?" דאגי שאל. "אמ כן,את האלבום הראשון אני ומיקי כתבנו, באלבום השני כולנו השתתפנו" ענתה לו אלכס. "טוב חבר'ה קחו 10 דקות הפסקה, יש לנו עוד כמה שעות לעבוד.." אמרתי להם וקמתי. סימנתי לדני שיבוא איתי החוצה. יצאנו החוצה. "מה קרה?" הוא שאל. לא עניתי..נישקתי אותו, כמו שרציתי כל הזמן הזה שהוא שר וניגן והחלפנו מבטים, נכון שלא הייתי צריכה.. זה הרגיש כל כך טוב ונכון, חיבבתי אותו נורא. "ואוו מה זה היה?" הוא חייך. "זה היה... כיף" חייכתי. "פשוט,כל הזמן הזה מאז שנכנסת.. לא הפסקתי לחשוב על הנשיקה שלנו מוקדם יותר, ואני פשוט..פשוט רציתי את זה שוב, את ההרגשה הזאת, הרגשה טובה" משכתי בכתפיי. הוא נישק אותי שוב. שמעתי את אשלי מתקרבת אז הרחקתי אותו ממני. "היי.. אמ דני אנחנו צריכים להמשיך, כנסו" אשלי אמרה לנו. באתי להיכנס והיא חסמה אותי. "מה זה היה?" היא שאלה בפליאה וקצת בכעס. "אני חושבת שאת יודעת מה זה היה" עניתי. "כן אני יודעת, אל תתחילי עם זה.." היא אמרה לי. "עם מה? אל תדאגי לא יקרה כלום.. אני פשוט.. לא יודעת, את צודקת.. מצטערת" אמרתי לה. לא רציתי להפסיק, רציתי להמשיך, להמשיך את הנשיקה הזאת לנצח, ממזמן לא היה לי מישהו שככה הרגשתי איתו בנוח, אוהב מה שאני אוהבת, גיטרות,מוזיקה, הרבה דברים במשותף.. קשה למצוא מישהו כזה שלא רוצה להיות איתי רק בגלל שאני מפורסמת. "אוקיי, אנחנו נמשיך מהרשימה שהבאתם לנו, השיר הבא הוא.."That Girl" נשמע טוב...יאללה" אמרתי להם והם התחילו לנגן, לא יכולתי להסתכל יותר על דני... חייכנו אחד לשני אבל לא יכולתי יותר,רציתי אבל אשלי כל הזמן בחנה אותי, הלכתי להתעסק בניירת. אחרי כמה שירים שהם ניגנו הם רצו לשמוע אותנו שרות ומנגנות, איך יכולנו לסרב. "1,2,3,4! So here I am. Standing right next to you, you looked at me trying to get a little closer, ready for a kiss. Are you gonna do it, are you gonna do it..? " סיימנו את השיר והם חייכו,הם אהבו אותו, לא ידעתי בכלל שהם אוהבים ממש את הלהקה שלנו.. אני חושבת שלא הרבה בנים אוהבים להקות בנות. בסוף שכולם אירגנו את הדברים דני ניגש אליי. "היית נהדרת!" הוא חייך ובא לנשק אותי. עצרתי אותו. "דני.. אני.." התחלתי. "מה קרה?" שאל. הפעם לא נישקתי אותו, עניתי לו. "אני לא חושבת שזה ילך.. זה לא אמור.. זה יהיה מסובך, מניסיון.. מצטערת" אמרתי, נתתי לו נשיקה בלחי ורצתי לכיוון הבנות. הוא עמד שם.. מבלי להבין מה קרה. -מנקודת מבטו של דני- מה זה היה עכשיו? אני לא מבין אותה...קודם היא הייתה כל כך.. כל כך מוכנה להיות איתי, מבלי שכלום חשוב, ועכשיו היא העיפה אותי כמו כלום. "היי ראט מן! מה קרה?" שאל אותי הארי כשראה אותי עומד באותו מקום 5 דקות מבלי לזוז במבט קפוא. "נכון מיקי? היא..היא הזמינה אותי היום בבוקר.. לשיעור פרטי כזה.. ואנחנו התנשקנו וגם עכשיו בחזרה!.." "ואוו אחי! כל הכבוד, רצית את זה לא? מה אתה כל כך מבואס??" אמר לי הארי. "עכשיו היא אמרה לי שהיא לא יכולה להמשיך עם זה הלאה.. כאילו.. אנחנו לא יכולה להיפגש יותר" אמרתי והשפלתי מבט, חיבבתי אותה.. ממש אבל. חזרנו הביתה, עליתי ישר לחדר שלי. השעה הייתה 6 וחצי בערב, אחרי שאני והבנים אכלנו בחוץ פיצה,נתקענו עם מעריצות ופפראצי. רציתי להתקשר אליה ולדבר איתה.. אולי לנסות שוב, להזמין אותה לצאת ולדבר על זה, על מה שקרה ולמה. לקחתי את הפלאפון של טום שיש לה אותו, שלא תדע שזה אני. "מי לקח לי את הפלאפון?!" טום צעק מלמטה בזמן שאני מנסה להתקשר. זה מצלצל. "מיקי! יש לך טלפון" אמרה מאי. "תביאי לי אותו!" "תודה מותק" "זה טום, הלו?". היא ענתה,נלחצתי. "הלו? טום?" היא שאלה. "מיקי.." "דני??". איך היא זיהתה שזה אני? הקול שלי ממש שונה בטלפון. "אני...רציתי לדבר איתך על מה שקרה היום" אמרתי לה. "לא קרה היום כלום דני..אני צריכה ללכת" "לא! חכי,תני לי לדבר בבקשה" לחצתי. "טוב.. אני גם רוצה להגיד משהו, אתה קודם" היא אמרה לי. "אני... אני רוצה לדעת למה את עושה את זה? אני יודע שאת רוצה להיות ביחד, אני פשוט יודע" אמרתי לה הכל ברצף. "דני, אני לא יודעת מה לומר... זה לא מתאים לי! תמיד אסרתי על הבנות להסתבך בדברים שכאלה... זה לא טוב, לא בשבילי ולא בשבילך... רק תסמוך עליי." היא אמרה לי במקצת דאגה. "אבל מיקי—" התחלתי לומר. "דני, בבקשה לא. אתה עושה את זה ממש קשה בשבילי" היא אמרה וניתקה.

McGirl For Life

New member
הווו נקודות המבט חזרו......

-מנקודת מבטו של דני- מזכיר לי משהו.... אהמאהמלארקידידיםאהמאהמ וואי ממש אהבתי את הפרקים האלה
מיקי דני
אני יודעת שהם יהיו ביחד בסוף.. ויהיו להם כל מיני מכשולים בדרך.. בטח כמה מהם יהיו קשורים ללהקת הבנות השניה (שאני לא זוככרת את שמה..
) אבל הם בסוף יהיו ביחד
~ממשיכה לקרוא את סוף הפרק~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראט מןXDDDDDDDDDDDDDDDD מיקי
למה להיות רעה לדני
למה
הוא כל כך חאאאמוד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה עוד סיפור שלי שפורסם

כאן בעבר
לא לפני הרבה זמן ת'אמת... הוא היה האהוב עליי

m o r 1 0 2

New member
וגם עליי@#$%^*../images/Emo168.gif

הוא היה כ"כ מושלם
אותו הכי אהבתי... תמיד חיכיתי לרגע שתפרסמי....

../images/Emo95.gifאת יכולה להעלות את הפיק הזה,

או לשלוח לי אותו במסן ?
קראתי את שני הפרקים האלה והם מדהימים! ~התמכרתי~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהפיק "לא רק ידידים" למי שרוצה../images/Emo3.gif

תודה על התגובות
מקווה שתאהבי גם את הפיק שצירפתי.... אני מתגעגעת לימים שפירסמתי אותו חח עם כל החפירות של הבנות כאן
חח הוא ממש ארוך שם.. הפורום הפך לאדיש לפיקים מאז, בטיפה
כי לא הרבה קוראים והרבה הפסיקו לפרסם חח

m o r 1 0 2

New member
תודה מיק../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

חח שחכתי שכבר שמרתי אותו שפירסמת לפני הרבה זמן^^

McFly My Life

New member
מיקיייייייי !!! (כנסי../images/Emo13.gif)

וואו עכשיו נדלקתי גם על הפיק הזה
הכל נראה כ"כ אמיתי ...אני מהאלה שלוקחות הכל רציני חחח
והנה עוד אחת הצטרפה לאוהבי הפיקים המדהימים של מיקי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח תודה../images/Emo9.gif

פעם הבאה אני אוסיף עוד פיק ישן שלי

McFly My Life

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifטוב אני כבר לא יכולה לחכות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

McGirl For Life

New member
אוחח הנוסטלגיות הנוסטלגיות.....

כבר הזכרתי שזה היה הפיק הראשון שלי
נראה לי שכן..... אח....

../images/Emo95.gifוווואוו../images/Emo2.gif

זה היה פיק מדהים! לא יכולתי להפסיק לקרוא אותו... הכל היה נראלי כל כך אמיתי, אני נכנסת לזה יותר מידי חזק
את כותבת מדהים!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתודה רבה../images/Emo9.gif עכשיו את בטח

מבינה למה זה הפיק הכי אהוב שלי, שכתבתי חחחח וזה היה כולה השני שלי
אחרי שהראשון היה כל כך חובבני חח

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 6../images/Emo124.gif

הנה הפרקים הקודמים, זה לא נקלט שם:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=120722823 פרק 6 "היי כולן.." נכנס טום ראשון וחייך, אחריו כל השאר נכנסו ואמרו שלום. התיישבנו בכיסאות שלנו,אני ודני היינו אחד מול השני איכשהו. לא הצלחתי להתרכז, כל הזמן הסתכלתי עליו..החלפנו מבטים, זה היה מביך. הם התחילו לנגן שיר, קראו לו "Met This Girl". כל הזמן שהם ניגנו ושרו , דני הסתכל עליי, חייכתי קצת והסמקתי. כשהם סיימו הבנות החלו למחוא להם כפיים. "זה היה מאוד יפה, אהבתי את הקצב של השיר" אמרה אלכס והסתכלה על טום. "שאני אבין..כולכם כותבים את השירים?" שאלה מאי. טום אמר לה "כן כולנו, יש שירים שכולנו ביחד יושבים ביחד וכותבים, ויש כאלה שכל אחד מאיתנו כותב בנפרד, מסיטואציות שונות שקורות לנו". "אהא, הבנתי.. זה נפלא" אמרה מאי. "ואתן.. כותבות בעצמכן?" דאגי שאל. "אמ כן,את האלבום הראשון אני ומיקי כתבנו, באלבום השני כולנו השתתפנו" ענתה לו אלכס. "טוב חבר'ה קחו 10 דקות הפסקה, יש לנו עוד כמה שעות לעבוד.." אמרתי להם וקמתי. סימנתי לדני שיבוא איתי החוצה. יצאנו החוצה. "מה קרה?" הוא שאל. לא עניתי..נישקתי אותו, כמו שרציתי כל הזמן הזה שהוא שר וניגן והחלפנו מבטים, נכון שלא הייתי צריכה.. זה הרגיש כל כך טוב ונכון, חיבבתי אותו נורא. "ואוו מה זה היה?" הוא חייך. "זה היה... כיף" חייכתי. "פשוט,כל הזמן הזה מאז שנכנסת.. לא הפסקתי לחשוב על הנשיקה שלנו מוקדם יותר, ואני פשוט..פשוט רציתי את זה שוב, את ההרגשה הזאת, הרגשה טובה" משכתי בכתפיי. הוא נישק אותי שוב. שמעתי את אשלי מתקרבת אז הרחקתי אותו ממני. "היי.. אמ דני אנחנו צריכים להמשיך, כנסו" אשלי אמרה לנו. באתי להיכנס והיא חסמה אותי. "מה זה היה?" היא שאלה בפליאה וקצת בכעס. "אני חושבת שאת יודעת מה זה היה" עניתי. "כן אני יודעת, אל תתחילי עם זה.." היא אמרה לי. "עם מה? אל תדאגי לא יקרה כלום.. אני פשוט.. לא יודעת, את צודקת.. מצטערת" אמרתי לה. לא רציתי להפסיק, רציתי להמשיך, להמשיך את הנשיקה הזאת לנצח, ממזמן לא היה לי מישהו שככה הרגשתי איתו בנוח, אוהב מה שאני אוהבת, גיטרות,מוזיקה, הרבה דברים במשותף.. קשה למצוא מישהו כזה שלא רוצה להיות איתי רק בגלל שאני מפורסמת. "אוקיי, אנחנו נמשיך מהרשימה שהבאתם לנו, השיר הבא הוא.."That Girl" נשמע טוב...יאללה" אמרתי להם והם התחילו לנגן, לא יכולתי להסתכל יותר על דני... חייכנו אחד לשני אבל לא יכולתי יותר,רציתי אבל אשלי כל הזמן בחנה אותי, הלכתי להתעסק בניירת. אחרי כמה שירים שהם ניגנו הם רצו לשמוע אותנו שרות ומנגנות, איך יכולנו לסרב. "1,2,3,4! So here I am. Standing right next to you, you looked at me trying to get a little closer, ready for a kiss. Are you gonna do it, are you gonna do it..? " סיימנו את השיר והם חייכו,הם אהבו אותו, לא ידעתי בכלל שהם אוהבים ממש את הלהקה שלנו.. אני חושבת שלא הרבה בנים אוהבים להקות בנות. בסוף שכולם אירגנו את הדברים דני ניגש אליי. "היית נהדרת!" הוא חייך ובא לנשק אותי. עצרתי אותו. "דני.. אני.." התחלתי. "מה קרה?" שאל. הפעם לא נישקתי אותו, עניתי לו. "אני לא חושבת שזה ילך.. זה לא אמור.. זה יהיה מסובך, מניסיון.. מצטערת" אמרתי, נתתי לו נשיקה בלחי ורצתי לכיוון הבנות. הוא עמד שם.. מבלי להבין מה קרה. -מנקודת מבטו של דני- מה זה היה עכשיו? אני לא מבין אותה...קודם היא הייתה כל כך.. כל כך מוכנה להיות איתי, מבלי שכלום חשוב, ועכשיו היא העיפה אותי כמו כלום. "היי ראט מן! מה קרה?" שאל אותי הארי כשראה אותי עומד באותו מקום 5 דקות מבלי לזוז במבט קפוא. "נכון מיקי? היא..היא הזמינה אותי היום בבוקר.. לשיעור פרטי כזה.. ואנחנו התנשקנו וגם עכשיו בחזרה!.." "ואוו אחי! כל הכבוד, רצית את זה לא? מה אתה כל כך מבואס??" אמר לי הארי. "עכשיו היא אמרה לי שהיא לא יכולה להמשיך עם זה הלאה.. כאילו.. אנחנו לא יכולה להיפגש יותר" אמרתי והשפלתי מבט, חיבבתי אותה.. ממש אבל. חזרנו הביתה, עליתי ישר לחדר שלי. השעה הייתה 6 וחצי בערב, אחרי שאני והבנים אכלנו בחוץ פיצה,נתקענו עם מעריצות ופפראצי. רציתי להתקשר אליה ולדבר איתה.. אולי לנסות שוב, להזמין אותה לצאת ולדבר על זה, על מה שקרה ולמה. לקחתי את הפלאפון של טום שיש לה אותו, שלא תדע שזה אני. "מי לקח לי את הפלאפון?!" טום צעק מלמטה בזמן שאני מנסה להתקשר. זה מצלצל. "מיקי! יש לך טלפון" אמרה מאי. "תביאי לי אותו!" "תודה מותק" "זה טום, הלו?". היא ענתה,נלחצתי. "הלו? טום?" היא שאלה. "מיקי.." "דני??". איך היא זיהתה שזה אני? הקול שלי ממש שונה בטלפון. "אני...רציתי לדבר איתך על מה שקרה היום" אמרתי לה. "לא קרה היום כלום דני..אני צריכה ללכת" "לא! חכי,תני לי לדבר בבקשה" לחצתי. "טוב.. אני גם רוצה להגיד משהו, אתה קודם" היא אמרה לי. "אני... אני רוצה לדעת למה את עושה את זה? אני יודע שאת רוצה להיות ביחד, אני פשוט יודע" אמרתי לה הכל ברצף. "דני, אני לא יודעת מה לומר... זה לא מתאים לי! תמיד אסרתי על הבנות להסתבך בדברים שכאלה... זה לא טוב, לא בשבילי ולא בשבילך... רק תסמוך עליי." היא אמרה לי במקצת דאגה. "אבל מיקי—" התחלתי לומר. "דני, בבקשה לא. אתה עושה את זה ממש קשה בשבילי" היא אמרה וניתקה. ------------------------------- וזה הכל להיום
אז.. איך?

למעלה