UP!

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo79.gif UP!../images/Emo79.gif

טוב, הנה פירוש לשיר של UP! אתם מוזמנים גם לכתוב פרושים איך אתם רואים את השירים שאתם כ"כ אוהבים... UP!‏ זה הכי גרוע שיכול להיות, נראה כאילו כולם מציקים לי כאילו שום דבר לא הולך לי כן, זה ממש לא היום שלי. שום דבר לא הולך בקלות
אפילו העור מוזר הלוואי ויכולתי לגדל זקן
ואז אוכל לכסות את הפנים ולא לשחק בחיבור הנקודות... אני רק רוצה להעלם! למעלה, למעלה, למעלה, אפשר מפה לעלות רק למעלה. למעלה, למעלה, למעלה, איפה שהעננים מתבהרים למעלה, למעלה, למעלה, אין שום אפשרות חוץ מלעלות מפה... אפילו דברים פשוטים כמו- לשכוח למלא דלק אין שום היגיון דברים כאלו מסוגלים לגרום לבכי
רק חייבים ללמוד לצחוק... למעלה, למעלה, למעלה, אפשר מפה לעלות רק למעלה. למעלה, למעלה, למעלה, איפה שהעננים מתבהרים למעלה, למעלה, למעלה, אין שום אפשרות חוץ מלעלות מפה... כשכל דבר נהרס אל תדאג זה לא ישאר ככה עוד הרבה זמן כו, זה עוד ישתנה אל תתן לזה לדכא אתה חייב להחזיק מעמד! למעלה, למעלה, למעלה, אפשר מפה לעלות רק למעלה. למעלה, למעלה, למעלה, איפה שהעננים מתבהרים למעלה, למעלה, למעלה, אין שום אפשרות חוץ מלעלות מפה... בחרתי הפעם את השיר הזה כי הוא שיר של תקווה. שיר שמראה שכל בני-האדם אותו הדבר, אפילו אנשים שנראים לנו אלילים ומושלמים סובלים מאותה בעיה- ימים גרועים! כל אחד מאיתנו הוא אנושי ובעל מעלות ובעל חסרונות ולדעתי זה מה ששאנייה באה להגיד לנו... בקיצור- כולנו דומים. רק תראו מה אני עושה במקום לעבוד

למעלה