Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

אממ.. יש לי בעיה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי אולי פתרונות או רעיונות לפתור אותה. אז ככה: התקבלתי למגמת מוזיקה, והמורה ביקש מכל אחד להכין שיר שהוא יציג מול כל המגמה. 2 חברות (אחת מנגנת על גיטרה, השנייה שרה) הציעו לי להיות איתן בקבוצה והסכמתי. בחרנו שיר (לצורך העניין - "גשם" של בנזין) והתחלנו לעשות חזרות עליו. לא ממש אהבתי את השיר אבל הסכמתי בכל זאת, כי 2 החברות האחרות מאוד רצו אותו. אני ועוד מישהי שמנגנת על גיטרה הלכנו למורה שלנו לגיטרה והוא הראה לנו כל מיני דרכים לעשות את זה עם כל מיני ליינים ופריטות.. ואת זה אני אפילו פחות אהבתי, מאוד לא התחברתי לזה. אבל חברה שלי מאוד אהבה את זה. הרגשתי נורא מאוכזבת מעצמי שלא אמרתי לה קודם שאני לא אוהבת את זה.. ודיברתי עם חברה אחרת, שלא ממש קשורה לכל העניין הזה והיא אמרה לי שלא שווה לאכזב את עצמי ולדפוק את עצמי כל הזמן, ושאני אדבר איתן. התקשרתי לזאת שמנגנת (אני בקשר יותר טוב איתה) ואמרתי לה ש..אני לא ממש אוהבת את השיר הזה ושאני פחות אוהבת את הפריטה והליינים והכל, ושאלתי אותה אם זה יהיה בסדר שאני אעזוב ואעשה לבד / עם מישהו אחר.. אם זה לא דופק אותן יותר מידי. לפי הטון דיבור שלה נשמע שהיא דיי מאוכזבת ואולי כועסת עליי והיא אמרה שהיא תדבר עם החברה ששרה ותודיע לי ביום ראשון אם זה הורס וכמה.. הייתי בטוחה שאחרי השיחה איתה אני ארגיש הרבה יותר משוחררת וטוב עם עצמי אבל אני מרגישה הרבה יותר גרוע כי מרוב שניסיתי לא לאכזב אף אחד, בסוף אני מאכזבת את עצמי, ואת כולם. אני לא יודעת מה לעשות, אני מרגישה שהרסתי את הכל.

שמעי,

מצד אחד, את לא רצית את השיר והליינים האלה. גם הרעיון של קבוצה לא נבע ממך. כל עוד זה לא משהו שבא ממך ואת לא רצית אותו, גם מבחינת השיר, הקבוצה, הפריטות, הליינים, את שתקת. לא משנה שלא אהבת את זה. עצה שלי - פעם הבאה אל תתני לזה להתדרדר, שזה לא יגיע כל כך רחוק. זה מעולה שאמרת את דעתך, ותגובת חברתך לא היתה כראוי. לפעמים, את צריכה לדעת לחשוב על טובתך לפני טובת אחרים. פה, לא עשית את זה בהתחלה, אבל אח"כ עשית זאת! כל הכבוד על האומץ! זה הצעד הנכון! רק סליחה קטנה והסבר לחברות לא יזיקו. בהצלחה במגמת מוזיקה :)

Johnni456

New member
תודה אבל...../images/Emo79.gif

הבעיה היא שהתחלנו להתאמן על השיר ואני לא בדיוק אהבתי את זה, אבל בכ"ז עשינו את השיר הזה.. ואני מרגישה שאני ממש הורסת להן. אחת החברות אמרה לי שהיא תדבר עם החברה השניה והן יראו עד כמה זה הורס להן ואם זה הורס להן אני כנראה כן אנגן איתן.

למעלה