מ ק ס י ם../images/Emo79.gif

ברכה שמתאימה לכל אחד מאמצת אותה לליבי, ומפזרת ממנה לכל אחד ואחת.

Mוניk

New member
../images/Emo79.gif תפתח חלון ריטה

תפתח חלון תפתח חלון נשמת אפי תן לרוח להיכנס שיתערב החוץ בבפנים תפתח חלון מבלי להרגיש הנשימה קצת נהיית כבדה תפתח חלון או דלת שהמזגן לא יחנוק ולא יהרוס כדי שאדמיין את עצמי בכל צורה שרק ארצה תפתח חלון אהוב לבי כי אני זו שחצי מגופי היה בחוץ בילדותי תפתח חלון אהוב לבי בוא חבק אותי כמו תמיד תפתח חלון נשמת חיי כי אני הרי פוחדת, פוחדת מעצמי מהחלון מהרוח מהריחות שהם נושאים בחיקם תפתח חלון אהוב לבי כי אני זו שחצי מגופי היה בחוץ בילדותי תפתח חלון אהוב לבי בוא חבק אותי כמו תמיד פעם כשהמכונית דהרה הרוח שיחקה בפני ובלבי עד שהנשימה כמעט נעתקה ממני ופרחה וברחה תפתח חלון אהוב לבי כי אני זו שחצי מגופי היה בחוץ בילדותי תפתח חלון אהוב לבי בוא חבק אותי כמו תמיד ובוא חבק אותי כמו תמיד כדי שאנשום את החוץ ואחבק את הבפנים ואתבלבל אבל בין זרועותיך מוניק

4776

New member
היי טיירון... תודה..

בזכותך הגעתי לאתר החמוד הזה שממנו אתה מביא את השירים. שימושי מאוד. גם חתמתי שם בספר האורחים, אם לא חתמת שם אז אני מניחה שאני הראשונה מישראל שחתמה שם (כבוד גדול!!!) ד"א פורום נחמד, אני אכנס לקרוא ואולי אשתתף בלילות ששנתי תנדוד. שבת שלום לך ולכולם.

אוחחחחחחחח, אין כמו ריטה.

שני שירים שלה כתבתי על חולצות: האם אתה מאושר? ו...עד שתעזוב....... מתה עליה ביג טיים! וגם נתתי לה חולצות שאני ייצרתי, לה לרמי ולמשי, והיא צילצלה אלי לפלאפון ואני ...........ה ת ע ל פ ת י............

למעלה