Crossface

New member
../images/Emo79.gif

"סוגר עוד יום בפחד, לא יכול לישון. עוד לילה ללא נחת, מחפש מקום. סוגר עוד יום בפחד, לא יכול לישון. עוד לילה ללא נחת, מחפש עוד לאהוב." סאבלימנל והצל - ילד רחוב

טאKילה

New member
קרוסי-..../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

פותחת לך חלון של בוקר מחוייך,,,
יש שם צמחיה ירוקה , ופרחים בצבעים, בין מורדות ועליות, יש שמים תכלת מרהיבים, טבע ויופי מתערבבים. פעם עצוב ,פעם שמח פעם מלוח ,פעם מתוק אבל תמיד ממשיכים הלאה, כי בין מורדות ועליות, יש שמים כחולים מרהיבים טבע ויופי מתערבבים. מדברים בעד עצמם בדממה שמש צהובה אור של תקווה מנצנצת ללב..שלווה אורחת, והכאב נמוג. כן יש יום חדש, יש אהבה... .

Mוניk

New member
קרוסי ממי תקשיב! כפרע

כל יום שנסגר פותח דלת למחר כל אהבה שהסתיימה מביאה איתה אהבה חדשה אהבות לא נגמרות לעולם תמיד אוהבים מחדש וכל יום שעובר עוזר להתגבר תביט קדימה קרוסי אל תתן ללב להשבר אחוז חזק בהווה בעתיד אתה עוד צעיר ומחכה לך ימבה של אהבות חדשות מרגשות וזה כל הכייף כשיש למה לצפות אז מאמי תן לזמן ללכת תעבור גם הלשכת קח אוויר, תביט קדימה תראה אותה את האהבה שמצפה לך תמיד אם רק תאמין זה יבוא לך ובגדול וכן אתה יכול אתה ילד גדול
קרוסי
מוניק

Crossface

New member
תודה מתוקות

נראה לי שאני מקרין לכן מצב יותר גרוע ממה שאני באמת אז אין דאגה, אני בסדר גמור
תודה

Mוניk

New member
בשביל זה יש חברים קרוסי}{

ואתה אחלה ומקרין טוב בכל מצב וגם אם אתה מקרין קצת עצב אז מותר מותר לכל אחד יש גם רגעים כאלה ואני בדיוק כמוך שככה כזה בעסה לי בנשמה אז אני כותבת חופשי ומתעודדת מהתגובות וזה אחלה להוציא החוצא ולא להשאיר בגרון כי זה חונק קרוסי}{ מוניק

למעלה