כמעט25

New member
../images/Emo79.gif

ספרי את מחייכת, אבל כואב עוד אלוהים אל תוותר, לא... רוצה לשכוח את הכל, שלא תרגישי את העול לשטוף את הלכלוך שהצטבר מכל הכעס מסתגרת עם עצמך אבל כדור של אש בפנים את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים ספרי לי כל מה שיש את כל מה ששמעת ספרי כל מה אבקש כי את לא לבד את מחייכת אבל כואב עוד אלוהים אל תוותר, לא... רוצה למחוק את הדמויות להתגונן מאשליות לשכוח תמילים שלא אמרו לך כלום אף פעם מאזנת את עצמך אבל עדיין אש בפנים את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים ספרי לי כל מה שיש... ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן, רועי גפן, אורי רז, בנואה נחייסי ועירון שבתאי

כמעט25

New member
../images/Emo79.gif

אבק בנעליים כל כך נחמד ללכת סתם כאילו לא היינו כאן מעולם בצעדים קלים על מדרכה לתת לרחובות לנקות אותך יש המולה מסביב כמו דבורים עם בוא האביב לפעמים נדמה שאנחנו לא לבד או שאני אתה אנחנו כל אחד אנחנו כל אחד יש כאלה שמסתירים את הקרניים ואחרים שהדביקו לעצמם כנפיים הולכים לפי הקצב כולם על הרגליים שמאל ימין, ימין ושמאל אבק בנעליים יש המולה מסביב כמו דבורים עם בוא האביב לפעמים נדמה שאנחנו לא לבד או שאני אתה אנחנו כל אחד אנחנו כל אחד ביצוע: ברי סחרוף מילים: ברי סחרוף ודן תורן

liontamer

New member
אחחח ברי ברי

איזה קול יש לברי. איזה גבר גבר ברי לאון האב הבן וברי המלך

Zoharrr

New member
אוי סינרגיה ענקיים:)

הייתי ב 2 הופעות בשבוע האחרון והיום יש עוד אחת בבינימינה...

../images/Emo168.gifשניצל אוסבקי../images/Emo168.gif

שניצל אוסבקי\הדר ג הוא יצא מהמקפיא, ופרץ במסע, הוא אכל שעועית ועשה פרסה, "ירדן זה לא רחוק" הוא מלמל לעצמו, אבל הוא לא ידע שרצח את אחותו. שניצל אוסבקי-קפוא מקור, שניצל אוסבקי-רוצח שחור, שניצל אוסבקי, מתי כבר תחזור? המשיך לנסוע נחוש בדעתו, לרגע הביט וראה את אחותו, "סתם פאטה מורגנה" מלמל הוא שוב ושוב, "זה לא חשוב... זה לא חשוב.." לעולם לא נדע מה עלה בגורלו, מלך ירדן או אולי גמלו? שניצל אוסבקי-קפוא מקור, שניצל אוסבקי-רוצח שחור, שניצל אוסבקי, מתי כבר תחזור?

לא אני לא...

פשוט אי אפשר! באמת שאי אפשר!!! ניסיתי בעבר.. ולא עשו לי. זאת לא אני שמנודה. את פשוט חסרת פרוטקציות! מואהאהאה!

liontamer

New member
גאוניות לשמה!!

הדר תעשי לי ילד!!! לאון למה אי אפשר לזרוק תחתונים בנט?

למעלה