איזה לק נלבש באמצע שבוע??

RUTHIE1

New member
אני עם STRAWBERRY FIELDS של צ'יינה גלייז

ורוד תינוקי קצת, מתקתק

edenable

New member
תודה תודה! ../images/Emo140.gif

לא יודעת אם קיים ולכן ממשיכה לבדוק ולנסות והאוסף כבר מונה כמה עשרות לקים

רוני325

New member
אני שמתי:

china glaze turn it turquoise ובקמיצה בכל יד את הלק המתבקע בצבע צהוב

iefrat

New member
הצהוב מתבקע אצלך יפה!

זה מה שהתחיל את כל הסיפור, הצהוב המתבקע. יש לך קוים רבים של כמו הלבן אמלי שנותן רק 2-3 קוים עבים. הטורקיז שלך מט? הוא ממש יפה!

רוני325

New member
תודה הטורכיז הוא מאט אני מתה עליו

צבע מאד מיוחד וגורף הרבה תגובות חלוקות...

../images/Emo207.gif צריכה המלצה לbase coat

היי, השתמשתי עד היום במחזק של laka כבסיס ללק אבל בא לי לשנות.. קניתי לא מזמן base coat של opi וממש התאכזבתי אולי קניתי משהו לא מתאים, שאמור להיות לבנייה? כי הוא ממש ממש דליל ובעל ריח חריף והציפורניים הצהיבו לי בקיצור אני מחפשת המצלה למחזק/לק בסיס שהכי חשוב- שיהווה שכבת הפרדה טובה וימנע את הצהבת הציפורן... ודרך אגב- מישהי ניסתה את המחזק של שיק? תודה רבה!

edenable

New member
מנסה לעזור..

אני מאוד אוהבת את המחזק של Sally Hansen שנקרא Hard as Nails, גם בתור בסיס הוא טוב לי. לגבי ההצהבה לא יודעת, אולי טיפה. מה שכן, כשאני משתמשת בו עם לקים כהים (כחול במיוחד) הלק לא מכתים לי את הציפורן. ניסיתי בעבר את המחזק של שיק (יש כזה עם ציור של תפוז נדמה לי) והוא היה על הפנים. איזה בדיוק קנית של OPI?

edenable

New member
אז לי יש בסיס אחר של OPI

נקרא Start to finish הכחול. אני עדיין אוהבת יותר את זה של סאלי הנסן.

iefrat

New member
GoldenRose מס' 55 סגול מטלי - אין סוו'צ כי

המצלמה של הנייד מטשטשת, ומהמצלמה המעולה שקניתי איני מצליחה להעביר את התמונות למחשב, זו NIKON COOLFIX חדישה, לא מבינה למה אוף!!!

עינב ג ל

New member
נראה לי שאני מאוהבת ../images/Emo99.gif

שמתי זה עתה את הסגול החדש של שיק - 435 - גורג'ס אמטיסט - והוא מטריף. זהו. אין לי מה להוסיף.

למעלה