בלת"מ ראשון בדרך ...

boy in the well

New member
../images/Emo8.gif בלת"מ ראשון בדרך ...

אז ככה. הייתה אמורה להיות לנו פגישה אחרונה עם הרב לפני החתונה. איך שאנחנו יורדים מהמונית, (למזלנו, בעיר שלנו ליד ת.מרכזית). הוא מתקשר ומודיע שהייתה לו תקלה עם האוטו. קצת התבאסנו, וחזרנו הביתה אחרי כמה טלפונים שאולי בכל זאת הוא יוכל להיפגש איתנו (טוב שלא לקחנו את האוטובוס לעיר בה הרבנות נמצאת). עכשיו אשתי קצת התבאסה והיה לה חבל שלא נסענו. אבל אני לקחתי את זה בפרופורציות. והבנתי שדברים כאלה קורים. בדיוק חבר טוב שדיברתי איתו בצהריים אמר לי לגבי יום החתונה, לא לאבד את הצפון, ולא להתעצבן או לקחת ללב. כי יכולים לקרות דברים לא מתוכננים. אז למדתי מזה, ולעבור חוויה כזו אצל פרפקציוניסט כמוני, זה היה ממש מעולה שלא התבאסתי מזה, ולקחתי את זה כמו שזה. אני גם מזכיר (למרות שיש כאלה שכועסים עליי שאני מזכיר את זה ...), שיש לי בעיה מנטאלית ממש לא פשוטה, אבל אני אדם איכותי ומתמודד בצורה מרהיבת לכת (בלי להתלהב, כמובן), ואני מתמודד עם דברים. לכן, אני שמח שעברנו את החוויה הזו, והכל לטובה. הכל יהיה בסדר. אנחנו נתחתן ויהיה לנו מעולה. עם כל הלחץ וכל ההתרגשות. אני כבר יודע שאי אפשר לתכנן כלום עם ילדים, ואולי גם לא תהיה לי האפשרות לעשות דמיון מודרך בשקט או מדיטציה, כי הם יבכו או ירצו לשחק. אין אפשרות להתכונן לילדים, הא ? זה עולם אחר ..., אשמח לשמוע ממכם, כמה שיותר ... בתור נשוי אוטוטו טרי ... ובתור אבא, כנראה, ככל הנראה, זה התכנון ... טרי ... תודה והמשך אחלה יום ... boy in the well

boy in the well

New member
וואו. ../images/Emo140.gif

תודה על התגובה. וחוץ מזה, אני חולה על דני סנדרסון. וזה שיר שלו שלא הכרתי. תודה. boy in the well

למעלה