הלולו

tool2

New member
../images/Emo8.gifהלולו

אני חדשה :) חולה על גרין דייייייייייייייי השירים שלהם פשוט מדהימים :) אוהבת לנגן אותם (בתופיםשלי) גרין דיי שולטים!!!! :) תתרגלו לראות אותי הרבה פה

Bassיסט

New member
את מנגנת גרין דיי עם התופים????

וואי את יודעת לנגן תשירים שלהם בול כמו TRE???? כי אני בסיסט אני מנגן אותם המון זמן אפשר לעשות הרכב או משהוא

ד ו ק י

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

מגניב, אני רוצה להיצטרף אליכם להיות הגיטריסטית

Bassיסט

New member
את יודעת לנגן תשירים שלהם טוב??

כי אם כן אז יש מצב גדול אני רציני אפשר לעשות להקת מחווה לגרין דיי (למרות שניראה לי שיש כבר כזה דבר) וואי זה יצא ענק!!!!!!!!!!!!!

ADCMAN

New member
סבבה. למרות שלפני שבוע היה אחד כזה

אני אהיה ג'ואי ראמון-הזמר. וגם דידי ראמון - הבסיסט(כי אני הבסיסט הכי טוב ביקום.), אתה יכול להיות או ג'וני או טומי

Bassיסט

New member
אהה הבנתי אותך...

טוב אז תוציא אותי מהעסק אני בסיסט כבר 6 שנים ואם אתה יותר טוב ממני אז בכיף תהנה לך!

ADCMAN

New member
6 שנים...

זה לא ממש משנה כמה זמן אתה מנגן.... לבן דוד שלי יש פור של 2 על גיטרה רגילה. ואני יותר טוב ממנו. כמו שאתה מבין, יש לי כשרון ואני יכול לשים אותך בכיס הקטן שלי...

Bassיסט

New member
טוב אחי כניראה זה...

שאני לומד עם אייל מזיג הבסיסט של הדורבנים וזה שחיממתי את היהודים וזה שהבסיסט שלהם ניגן על הגיטרה שלי אחרי שהוא שמע אותי מנגן... לא כזה חשוב בעניך לדעתי אתה סתם שחצן אבל חפיף... הגישה הזאת לא תעזור לך בחיים אם תתפוש מעצמך יותר מידי... אני לא בא לריב איתך אלא סתם בין בסיסט לבסיסט... שיהיה בהצלחה במה שתעשה בהמשך...

ADCMAN

New member
ג'ימי הנדריקס לא למד גיטרה עם צ'אק

ברי, או כל גיטריסט אחר, ואתה בטוח יודע מה יצא לא. בקשר לאייל מזיג, הוא בסיסט טוב. אבל הכישורים שלו על הבס מן הסתם לא תמיד דומים לכישורי הוראה שלו..., או להפך שהוא מורה טוב אבל זה לא עוזר לתלמיד שלו. ב) היהודים פששששש.....,נתחיל מזה שהבסיסט של היהודים סתם גרוע. אח"כ אם הוא היה ניגש אליי הייתי מביא לו מכות. ומכיוון שאף פעם לא ניגשתי אליו והוא אף פעם לא שמע אותי מנגן אז אולי הוא היה אוהב יותר אותי. אני לא ממש משתחצן.אני אמרתי בציניות שאני "הכי טוב ביקום" אתה בתגובה אמרת את מספר השנים שאתה לומד, אני עניתי לך שזה לא ממש משנה ושיש מצב שאני שם אותך, אתה התרברבת וניסית לתפוס רמה שאמרת את הדברים האלה. אם אתה מתלהב מ"היהודים" אתה לא ממש רמה. ומן הסתם, עדיף לתפוס מעצמך בדברים מאשר להגיד שאתה גרוע בהם...

Bassיסט

New member
בואנה אחי... אתה שחצן חבל"Z

אני בהלם מהתגובות שלך כמה אתה תופש מעצמך... יש לי הרבה מה להגיד לך אבל אין טעם כי אתה לא תקבל ביקורת בונה בקיצור תמשיך ככה ניראה לאן תגיע... שיהיה בהצלחה!

ADCMAN

New member
באמת שאין טעם שתמשיך

עדיף שתמשיך לשמוע היהודים ולפנטז עם לנגן עם הבסיסט של היהודים. תאמין זה יותר עדיף מכל העובדות המשעממות שהצגת כאן.

Bassיסט

New member
סבבה אחי...

ולא תפשתי מהבסיסט של היהודים כמו שאתה חושב.. חוץ מזה שלהקה מצליחה בזכות כולם וכניראה אם הם מצליחים זה כניראה בזכות כל הנגנים אבל חפיף... באמת שאל תגיב כי אני כבר יודע מה תכתוב אחי אני באמת אוהב אותך בתור בסיסט תמשיך לנגן ותהנה ושיהיה פוול בהצלחה!!

למעלה