טוב, אז מה אני מקבלת על עצמי :

אביטל 99

New member
דתיים ברשת...

בננות שכחתי לספר לכן שגם אני דתייה-שומרת טהרה (לשמחתי הרבה) וקראתי פה כמה מקרים שהביוץ נופל על ימי "ספירת הנקיים", יכול להיות שזה קורה גם לי ? ואם כן איך אדע? נעמושמוש, אני רואה שאת בקיאה בנושא אז אני אשמח לקבל ממך הסבר קצת יותר נרחב לגבי פוע"ה!? יאללה ביי...יש לי אורחים

אביטל 99

New member
לא הצלחתי לשנות את שמי ...

בכל זאת אני מקווה שסלחת לי , אז... ביי, טלי!

אביטל 99

New member
../images/Emo8.gifטוב, אז מה אני מקבלת על עצמי :

1. תזונה נכונה . 2. ספורט. 3. למדוד חום. (מעקב ביוץ) 4. לעשות מעקב תחושות ולרשום אותן. 5. להקפיד לא לפספס את ימי הביוץ. (סקס)
וזהו בנתיים, אז... בוקר טוב ! טלי. סתם רציתי לשתף אתכן בתיכנונים כדי לקבל קצת עידוד, כי אם לא יהיה עידוד אז זה יהיה קצת יותר קשה לביצוע!!!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo36.gifתזכורת בנוגע לשירשורים.../images/Emo26.gif

בעמוד יש רק 20 הודעות ראשיות. כל הודעה נוספת דוחקת לעמודים אחרים הודעות קיימות הודעות שנמצאות בעמודים אחרים פחות נצפות מהודעות בעמוד הראשי (מי רוצה שיתעלמו מההודעה שלו?) על מנת שההודעות לא ידחקו לדפים אחרים יש להקפיד על שירשור. שירשור פרושו להוסיף תגובה לשירשור (פתיל) קיים.
אפשר ורצוי לשרשר אם יש משהו להוסיף על נושא שכבר מדברים עליו
אפשר ורצוי לשרשר לפי שם הכותב
אפשר גם להוסיף הודעה לשירשור קיים עם סימון
בכותרת הנושא כשהיא אינה שייכת באופן ישיר לנושא השירשור אך גם לא ממש מצדיקה הודעה חדשה. כמו כן הודעות בנות פחות משלושה ימים הן עדיין פעילות ואם תתוסף תגובה אליהן (תגובה עם תוכן) הן יקפצו
שוב לראש הדף, אז אל תגידו "מחקו לי" - תחפשו את ההודעות בעמוד קודם
לכן מאד על הקפדה בנושא.

פּוֹנְג

New member
אביטל99 - תיכנון מעולה ../images/Emo13.gif

רק שכחת דבר אחד חשוב והוא להנות
לאכול נכון ולהנות מזה לעשות ספורט ולהנות מזה למדוד חום וללמוד מזה הבנת את הרעיון נכון?
בעיקר בעיקר לעשות סקס ולהנות ממנו.
הצעה שלי היא לרשום כל דבר ולא לסמוך על הזיכרון. מה אכלת מה הייתה הטמפ' ומתי עשיתם סקס מקווה שהיומן הזה ילווה אותך רק חודש אחד, אבל גם אם לא, את תראי שרישומים המדוייקים עוזרים להבין מה קורה לך בגוף. זו החלטה בהחלט מרגשת. (פינקס יפה כבר קנית לך?
)

מעיןבר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בהצלחה בכל המשימות ../images/Emo70.gif

פּוֹנְג

New member
אנחנו נכין איזה שהוא מאמר שירכז

את הנושאים שהועלו עד כה אצלנו וכמובן את התשובות
כל מי שבקיעה ומעונינית להוסיף מהידע שלה מוזמנת לשלוח לנו מסר בעניין.

למעלה