יקירותיי,מה דעתכן והאם יש לכן נסיון עם

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
../images/Emo8.gifיקירותיי,מה דעתכן והאם יש לכן נסיון עם

פעילות ספורטיבית ודיאטה בליווי נטורופט? יש המצדדים בנטורופטיה ויש הטוענים שזה חיידקים מיותרים מה יהייה?

orlu

New member
השד יודע

חברתי טוענת שהנטורפאטים רוקחים חיידקים מזיקים

dganitm

New member
../images/Emo10.gif עצוב לי לקרוא את זה

בתור אחת שלמדה חמש שנים מחייה נטורופתיה, בחיים לא שמעתי שחושבים שאנחנו רוקחים חיידקים מזיקים... כנראה שהיא מתבלבלת עם לבורנטיות שעןבדות במעבדה במכון ויצמן
נטורופתיה זו תורה שלמה שעוזרת לגוף להגיע לאיזון בעזרת כוחות הריפויי הטבעיים שיש לו (כמו חיזוק מערכת חיסון וכו'...), בנטורופתיה משתמשים באמצעים מן הטבע כמו תזונה, צמחי מרפא, חיבור של גופנפש, שיטות איבחון שונות ואף שיטות טיפול במגע... אבל בטח שלא חיידיקים
החיבור הכי טבעי הוא בין תזונה טבעית וספורט, ברור שנטורופתיה ואורח חיים ספורטיבי שלובים זה בזה. אשמח לענות על שאלות נוספות בעניין, תזמיני את החברה שלך לפורום
שלך דגנית

orlu

New member
אל תיכעסו בנות...../images/Emo140.gif

אשוחח עם חברתי אוחר יותר ואברר שוב לדעתה במדוייק. אז מהיא נטורופטיה,מה היא רוקחת(אל תגידו שהשאלה מטומטמת) במכון בו נ מתעמלת יש טרנד חדש של נטורופטית שמבטיחה ירידה במישקל והבטחות כאלה אותי מפחידות ... ואני רוצה לירזות ואני רוצה לאזן את גופי בת ה-52
ואני מבולבלת כי אני יורדת לרט במישקל עושה ספורט מודעת לשרירים ומשקלם אבל בכל זאת רבאק יש הרבה מה לרדת ו-52שנותיי לא מקילות על הנשא. זה הכל

dganitm

New member
עקרונות הרפואה הנטורופתית- לגזור ולשמור!

1. כחות הריפויים הטבעיים הרפואה הנטורופתית מכירה בכוחות הריפוי החבויים בכל אחד מאיתנו- מנגנונים מורכבים מופלאים ומשמעותיים של ריפוי עצמי. המטפלים הנטורופתים פועלים לזיהוי וסילוק הגורמים החוסמים ריפוי, כמו גם מתחים בשיקום, תמיכה והעצמה של מערכות הריפוי שנחלשו. 2. הטיפול באדם כמכלול הנטורופתיה מתאפיינת בהתבוננות הוליסטית- הבנה והתייחסות מערכתית לאדם כמכלול. ממד זה מדגיש את קשרי הגומלין בין מערכות ואיברים, בין מבנה ותפקוד, בין הנפש לגוף, בין האדם והרגלי חייו ועוד. בריאות ומחלה נובעים ממכלול של יחסי גומלין. המטפלים הנטורופתים מטפלים "באדם השלם" תוך שאיפה לשקלול כל גורמים אלו. 3. בטיפול בגורם יש לטפל בסיבה ולא רק בסימפטומים. תפיסת הנטורופתיה טוענת כי במקרי מחלה רבים ישנם גורמי יסוד, הנובעים לעיתים רבות מאורח חיים, גורמי תזונה והרגליו של הפרט. המטפל הנטורותי פועל לאיתור גורמי רקע אלו ונטרולם. המטפל הנטורופתי נמנע משיטות טיפול שעוסקות בהדחקת הסימפטומים ומשלב גישות טיפול טבעיות להיווצרות והתפתחות הריפוי. 4. ראשית אל תגרום נזק מטפלים נטורופתים מדגישים שיטות טיפול לא פולשניות, הממזערות סיכון ותופעות לוואי מזיקות. הרפואה הנטורופתית נעזרת בתזונה, מגע, חומרים טבעיים ושיטות טיפול עדינות אחרות שמכבדות של "האקולוגיה האנושית". הנטורופתיה מייחסת חשיבות עצומה לבניית מערך טיפול שיתמוך בפוטנציאל הריפוי הפנימי והייחודי של המטופל עצמו. 5. הרופא כמורה יעד חיוני בטיפול הנטורופתי הינו הכוונת המטופל למעורבות ואחריות אישית לבריאותו. הרפואה הנטורופתית מאמינה לכן כי על המטפל לשמש גם כמנחה ומחנך, ולסייע למטופל לפתח מיומנויות מיטביות של תזונה, תנועה ותודעה. 6. הרפואה המונעת הגישה הנטורופתית לשימור בריאות נועדה למנוע ממחלות קלות להתפתח לככרוניות. הנטורופתיה מדגישה רפואה מונעת, חינוך לאורח חיים בריא, מודעות עצמית ואחריות לבריאות. הנטורופת שואף לחקור, ללמוד ולהנחיל עקרונות לחיים בריאים ולעולם בריא. מדגנית באהבה

orlu

New member
תודה לך דגנית,,מכאן עולה

שהשיגעון במכון בו אני מתעמלת לא סתם עורר אצלי סוג של אנטי היות ואם הטיפול הוליסטי ומתמקד בפרט הכיצד מוכרים ארכה אחידה לירידה במישקל חילוף חומרים ותופעות גיל המעבר לכולם?? מעורר תהייה נכון? תודה לך על ההסבר.

מור שלז

New member
מעולה, תודה../images/Emo140.gif וסיפור אישי עלי ועל נטורופתיה

האמת, תמיד הייתי חשדנית כלפי נטורופתיה לא שידעתי על זה הרבה, אבל ממש ששמעתי מאנשים, זה נשמע לי קצת, "לא מדעי", "לא מבוסס", חשוד משהו... ואז פגשתי את דגנית, והעברנו יחד שעות רבות על האופניים, וכמובן גם שיחות רבות וראיתי את הגישה הרצינית שלה ושמעתי אותה מצטטת עוד ועוד מחקרים ועובדות מדעיות שמשמשות כבסיס לנטורופתיה. פה ושם, גם עקבתי אחר עצותיה של דגנית, בתחום כזה או אחר בתזונה, או בטיפול, ו.... השמיים לא קרסו. למעשה, זה אפילו עשה לי טוב (אבל, אל תספרו לדגנית
) בקיצור, אני חושבת שכמו בכל תחום בחיים: חשוב למצוא אנשי מקצוע טובים, מנוסים ואמינים. מישהו שמגיעים אליו עם המלצה. מישהו שגם יודע איפה הגבולות שלו. אני בהחלטה מבינה למה הבטחות גדולות מרתיעות אותך - גם אני כזו. יש בזה משהו מעורר חשד. אבל לא הייתי פוסלת את הנטורופתיה כולה על סמך זה.

תודה על הפירוט וההסבר

אני באופן אישי נגד רפואה קונבנציונלית ומאמינה גדולה בנטורופטיה. מהניסיון שהיה לי (בעיקר עם בנותי) התוצאות היו מדהימות ממליצה בחום.. להפתח, לא לחשוד ולנסות.. תופתעו מהתוצאות

orlu

New member
מאוד ../images/Emo24.gifמודה לכן

בשלב א אלך לדיאטן ספורט של קופת החולים התקשרו הערב להפתעתי והודיעו שיש אפשרות להקדים פגישה במקום בעוד חודש וחצי לשבוע הבא אחרי התיעצות איתו ועם עצמי בעיקר אחליט על דרכי צדקת לגביי כך שבכל תחום צריך למצוא את האדם המתאים לילה טוב

מרב.

New member
../images/Emo45.gifאהבתי את נגד רפואה קונבנציונלית. גמני ../images/Emo13.gif

../images/Emo238.gif../images/Emo228.gifנשמע כמו איזו התנגדות לכישוף מזיק

לא יודעת אם לצחוק או לבכות. אני ממש לא מומחית לנטורופתיה אבל מהמעט שאני יודעת, היא מתמקדת קודם כל בריפוי באמצעים הכי טבעיים כמו שינה ותזונה נכונה ורק אחר כך, באמצעים חיצוניים. גם אז ממש לא מדובר על חיידקים מזיקים. נראה לי שהחברה שלך עשתה סלט שאין לו שום קשר לנטורופתיה.

למעלה