לכל הנלחמים בברוקרטיה +

ritosh

New member
../images/Emo8.gif לכל הנלחמים בברוקרטיה +

הבחירות המתקרבות !! תיבת נוח ואלוהים דיבר אל נוח ואמר לו כך: בתוך שנה מהיום, אני עומד להביא על הארץ מבול גדול שיכסה את פני האדמה, וכל החי על פניה ייכחד. אבל, אני רוצה שאתה תציל את האנשים הצדיקים שמגיע להם לחיות, וכן שניים מכל סוג של חיות, זכר ונקבה. לפיכך, הנה, אני נותן לך הוראות בניה מדוייקות לבנייה של תיבת ענק אשר תצוף על פני המים הרבים. בהבזק אחד של ברק נתן אלוהים לנוח את כל הפרטים מידות, חומרים, ואפילו שרטוטים מדוייקים של תוכניות הבניה. בחיל וברעדה לקח נוח את כל התכניות, והסכים לבנות את התיבה. "זכור" אמר לו אלוהים, אתה חייב לסיים את כל העבודה, ולהעלות עליה את כל מי שציויתי בתוך שנה בדיוק." כשהגיע התאריך, התקדרו השמיים, הארץ החלה לרעוד והים גאה. אלוהים הציץ למטה לארץ, והנה הוא רואה את נוח יושב על מרפסת ביתו ובוכה. "נוח, היכן התיבה?" רעם אלוהים בקולו. "הו, אלוהים, אנא סלח לי" יבב נוח. "אני עשיתי כל מה שהיה ביכולתי לעשות, אבל היו המון בעיות קודם כל הייתי צריך להשיג רשיון בניה, אבל התוכניות שנתת לי לא התאימו לנהלים ולתקן. נאלצתי לשכור חברת הנדסה שתשרטט את התוכניות מחדש. ואחר כך נקלעתי לויכוח גדול עם משרדי הכבאות האם התיבה זקוקה לגלאי עשן ולמערכת מטפים וזרנוקי מים לכיבוי אש ות לבניה, בטענה שאני עובר על חוקי העזר העירוניים בכך שאני בונה תיבה בחצר שלי. נאלצתי להשיג אישורים מיוחדים מהמחלקה לתכנון ושיפור פני העיר. אחר כך היתה לי בעיה להשיג מספיק עצים לבניית התיבה, כי יש איסור חמור על כריתת עצים, על מנת להגן על זן הינשוף המנומר שהולך ונכחד. בסופו של דבר הצלחתי לשכנע את רשות היערות שאני זקוק לעצים כדי להציל את כל הינשופים בעולם ולא רק את הזן המנומר, אבל הסתבר שהחברה להגנת בעלי הכנף אסרה ציד ינשופים, כך שתדע לך שלא הצלחתי להשיג זוג ינשופים בכלל. אחר כך הנגרים התארגנו ועשו להם ועד עובדים, והועד הכריז על שביתה ומתן על תנאי העסקתם, ובלית ברירה הייתי חייב לחתום הסכם עם הסתדרות הנגרים לפני שמישהו בכלל הסכים להחזיק ביד גרזן או מסור. עכשיו יש לי 16 נגרים על התיבה, אבל אף ינשוף. כשהתחלתי לכנס את החיות, הוגשה נגדי תביעה על ידי המועצה להגנת בעלי חיים. הם התנגדו לכך שאקח אל התיבה רק שניים מכל סוג של חיה, הם טענו שלכל החיות יש זכויות שוות וצריך להציל את כולן. בדיוק כשהצלחתי להביא לביטול התביעה בבית המשפט, הגיעו אלי נציגים של הרשות לאיכות הסביבה, והם דרשו ממני למלא דוחותמפורטים אודות המבול הצפוי שאתה עומד להביא על הארץ. הם לא בדיוק אהבו את הרעיון שמשהו שקשור לתחומם יקרה ללא מעורבות פעילה שלהם. אחריהם בא אלי הצבא, ודרש שאציג בפניו מפות מפורטות של איזורי המבול ותחזיות של גובה המים במילימטרים. שלחתי להם את המפות ואת כל הנתונים. ובדיוק עכשיו אני שקוע באמצע מערכה משפטית מול המרכז להזדמנות שווה, שטוענים שאני עושה אפליה על רקע דתי בכך שאני לא לוקח אל התיבה אנשים לא מאמינים. מס הכנסה עיקל לי את כל הנכסים ואת חשבונות הבנקים, בטענה שאני מתכנן את התיבה כדי לברוח באמצעותה מהארץ וככה להתחמק מתשלום מיסים. כרגע קיבלתי מכתב התראה ממשרד התיירות על כך שאני צריך לשלם מס עינוגים מיוחד לכלי שייט שנבנים למטרת נופש, הם טוענים שהתיבה הינה למעשה ספינת שעשועים. ואם כל זה עדיין לא הספיק, אז הארגונים האנטי-דתיים הגישו גם תביעה לבג"צ שיורה על הפסקת הבניה מאחר ואם אלוהים הולך להציף את הארץ במים הרי שזה אקט דתי ומנוגד לחוקה, הם טוענים כי זו מדינת חוק ולא מדינת הלכה. האמת, אלוהים, אני לא חושב שאני יכול לסיים את הבניה של התיבה הזאת לפחות עוד חמש-שש שנים!" איך שסיים נוח את דבריו התבהרו לפתע השמיים, השמש יצאה מאחורי העננים, הים נרגע וקשת הופיעה בענן. נוח הביט למעלה בשמחה ובתקווה, ושאל: "מה פירוש של כל זה, אלוהים? האם שינית דעתך ואינך מתכוון עוד להרוס את הארץ?" ענה לו אלוהים: "לא, אין כל צורך שאני אעשה זאת. הממשלה כבר עשתה את זה במקומי".....

ל3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ריטוש´ האם את כתבת את זה? איזה כישרון. נהנתי מכול רגע וכמה שזה נכון

ritosh

New member
ועוד. שיפתח עלינו שבוע מלא בחיוכים!

קפיטליזם קלאסי יש לך שתי פרות. אתה מוכר אחת וקונה שור. העדר שלך גדל והכלכלה צומחת. אתה פורש לגמלאות וחי מההכנסות. קפיטליזם אמריקאי יש לך שתי פרות. אתה מוכר אחת ומכריח את השניה לייצר פי ארבע מכמות החלב הרגילה. אתה מופתע כאשר הפרה מתה מאפיסת כוחות. קפיטליזם צרפתי יש לך שתי פרות. אתה יוצא לשביתה כיוון שאין לך שלוש פרות. קפיטליזם יפני יש לך שתי פרות. אתה מהנדס אותן מחדש כך שגודלן עשירית מהגודל המקורי והן מייצרות פי 20 מכמות החלב הרגילה. אחר כך אתה ממציא פרה מצויירת, קורה לה פרקימון ומשווק אותה לעולם קפיטליזם גרמני יש לך שתי פרות. אתה מורה להן לייצר כמות חלב כפולה. כאשר הן לא מבצעות זאת, אתה יורה באחת. השניה מייצרת פי ארבע מכמות החלב הרגילה. קפיטליזם איטלקי יש לך שתי פרות אך אינך יודע היכן הן. אתה יוצא לארוחת צהריים . קפיטליזם רוסי יש לך שתי פרות. אתה סופר אותן ומגלה שיש לך ארבע אתה סופר שוב ומגלה שיש לך שמונה פרות. אתה סופר שוב ומגלה שיש לך שש עשרה פרות. אתה מפסיק לספור פרות ופותח עוד בקבוק של וודקה. קפיטליזם פולני יש לך שתי פרות. שתיהן נגנבו מגרמניה קפיטליזם שוויצרי יש לך חמשת אלפים פרות, אף אחת לא שלך. אתה גובה מאחרים עבור אחסנתן וצביעתן בסגול. קפיטליזם הודי יש לך שתי פרות. אתה סוגד להן קפיטליזם סיני יש לך שתי פרות ושלוש מאות אנשים שחולבים אותן. אתה מצהיר על תעסוקה מלאה ופריון גבוה . אתה עוצר את העיתונאי שדיווח על המספרים קפיטליזם אנרון יש לך שתי פרות. אתה מוכר שלוש מהן לחברה הציבורית שבבעלותך תוך שימוש בקו אשראי שנפתח על ידי גיסך בבנק. לאחר מכן אתה מבצע חילוף חוב/השקעה עם חברת בת כך שאתה מקבל את ארבעת הפרות בחזרה, עם החזרי מס על חמש פרות. החלב של שש הפרות מועבר בחשאי לחברת קש באיי קיימן השייכת לבעלי ההון העיקריים של החברה, המוכרים את הזכויות לכל שבע הפרות חזרה לחברה שלך. בדוח השנתי רשום כי בבעלות החברה שמונה פרות, עם אופציה לפרה נוספת. להודעת העיתונות לא מצורף מאזן. הציבור קונה את השור שלך. קפיטליזם יווני יש לך שתי פרות. זאת מימין דווקא חמודה..... קפיטליזם בריטי יש לך שתי פרות. שתיהן משוגעות

lupland

New member
רוצים עוד

ריטה. כל "יבוא" כזה גורם לחיוכים תמשיכי עם זה (במידה ויש לך זמן וסבלנות) אסף

lupland

New member
שר הטבעות

היי נסיכתי היקירה.סליחה מלכתי ובכן שחף השתפן והחליט להישאר בחיפה עם אמתלה כל כך חלשה."יש לי המון חומר ללמוד" .אני מייד הבנתי שלא זאת הסיבה אבל תמיד יש שבוע הבא... מה שלומנו ריטה? אני ישבתי ועדיין יושב כאן על הלימודים.אך.איפה הימים שכל מה שהייתי צריך לעשות היה לנסוע לאיזה לולן להיכנס פנימה ולהרביץ עבודה.ללא צורך ללמוד פרקים שלמים או "שפות חדשות" עם שמות מצחיקים כמו כלכלה!!! או התנהגות ארגונית!!! אבל שטויות. בכל אופן אני בסוף החודש גומר את ה 90 ימי מחלה שלי ואח"כ אני אעתה על עצמי את לבוש השריון אעלה על הסוס.רומח ביד האחת וחרב בנדן ואצה לקרב עם אויב אכזר נטול רגשות העונה לשם -ביטוח לאומי אומרים כי הדרך דרך חתחתים היא.מלאה בערוצי נחלים.הרים גבוהים ואף מדבריות.כמו כן יצורים שונים כדוגמת היצורים של טולקין בעל הספר שר הטבעות יחכו לי בדרך במטרה לשבור את רוחי ואם אפשר אז להפילני על מנת שלא אזכה בזכות ולא מחסד במה שמגיע לי התאחלי לי בהצלחה מלכתי? האם תתני לי את מטפחתך על מנת שברגעי משבר אקרבה לאפי אקח שאיפה גדולה ובכך אתחזק? האם? עוד יום עבר.תנו חיוך כולם.אי שם באחד מבתי החולים יש אבא ואימא חדשים ומאושרים.סאלוט צ´אמפ.

למעלה