ממצב אני חדשה בפורום ומזה אוהבת ראש גדול
B Ben LeVi 232 New member 29/7/05 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif לקרא בבקשה את הודעת המנהל ולהקפיד על החוקים שכתובים בה.
נ נערת פרח מאושרת New member 30/7/05 #10 נצל"ש שלום!אני חדשדשה ורואה ראש גדול(כבר פעם שנייה חחח שידורים חוזרים). ויש לי שאלה איך קוראים לשחקנית שמשחקת את איילה?ואם אפשר לימצוא את השיר שהיא שרה.....אה ועוד דבר אחד!אושרי כהן שולט>.<...
נצל"ש שלום!אני חדשדשה ורואה ראש גדול(כבר פעם שנייה חחח שידורים חוזרים). ויש לי שאלה איך קוראים לשחקנית שמשחקת את איילה?ואם אפשר לימצוא את השיר שהיא שרה.....אה ועוד דבר אחד!אושרי כהן שולט>.<...
נ נערת פרח מאושרת New member 30/7/05 #11 אושרי כהן יהייה בעונה השנייה אוף אני מקווה שכן למרות שהוא עסוק....בועז..חבל על השם... ואיילה תהיה...?
אושרי כהן יהייה בעונה השנייה אוף אני מקווה שכן למרות שהוא עסוק....בועז..חבל על השם... ואיילה תהיה...?
נ נערת פרח מאושרת New member 30/7/05 #13 >.< למה כולם מיתעלמים מבועז ואיילה כאילו הם לא משחקים בראש גדול הם אפילו לא נימצאים בדמויות!!!?.....בהההה.....
>.< למה כולם מיתעלמים מבועז ואיילה כאילו הם לא משחקים בראש גדול הם אפילו לא נימצאים בדמויות!!!?.....בהההה.....
ב בר היא נקודת הסמכות New member 30/7/05 #14 אין לי מושג אם היא תהיה. ותאימיני לי שאף אחד לא מתעלם מהם .
נ נערת פרח מאושרת New member 30/7/05 #15 ../images/Emo3.gif...באמת? בכל אתר ראש גדול שהייתי לא היזכירו את אושרי או את איילה שלא יודעת איך קוראים לה במציאות אני אוכלת תסביך על זה>.ץ
../images/Emo3.gif...באמת? בכל אתר ראש גדול שהייתי לא היזכירו את אושרי או את איילה שלא יודעת איך קוראים לה במציאות אני אוכלת תסביך על זה>.ץ