עוגה מצוירת המון שאלות

שחר בר

New member
../images/Emo8.gifעוגה מצוירת המון שאלות

בוקר טוב אנו חוגגים יום הולדת שבע לבני, וביקש עוגת פוקימון מצאתי ציורים וקראתי בעיון את המאמר בנושא של ציור על עוגות ושרשורים בנושא אפשר קצת הבהרות: - לגבי רויאל איסינג האם הכרחי שיכיל חלבון, קראתי באחד השרשורים אזכור של שימוש במים כתחליף, האם באמת עובד? האם ניתן להשתמש במקום לקישוט העוגה גם בקרם כל שהוא? הוא לא ימיס את בצק הסוכר? - האם ניתן לקחת האת העוגה שצופתה בבצק סוכר וצוירה גם ליום הולדת אשר מתקיימת בחוץ ותהיה מספר שעות מחוץ למקרר? - ממה שקראתי חשוב ללוש את הבצק סוכר אני יכולה ללמוד מזה שאין בעיה של לישת יתר או שכן חשוב לשים לב גם לזה? - לאיזה עובי לרדד את הבצק? - כמה זמן צריך לתת לקרם שעל העוגה להתקשות? אם יום הולדת בשבת אכין ואצפה את העוגה ביום חמישי, בשישי אוכל לצייר? - שאני מעבירה את הציור לעוגה כמה לחץ להפעיל? - וכיצד ניתן לאחסן את הצבעים לאחר מכן שלא יתיבשו? המון שאלות מקווה שלא התקרצצתי ותודה על הכל
 

niritka

New member
כמה תשובות: אני משתמשת לרויאל

אייסינג באבקת חלבון לא ניסיתי עם מים. את העוגה תמרחי בקרם כלשהו, אפשר גנאש/ריבה מומסת/ממרח שוקולד נוטלה/או קרם של פילסברי, מה שתבחרי בסדר. מספיקה שכבה דקה על מנת שהבצק ידבק לעוגה. אין בעיה להחזיק את העוגה מחוץ למקרר למעשה אין צורך לשים אותה בכלל במקרר הבצק סוכר שומר על הטריות שלה. לגבי לישה אין בעיה של לישת יתר, להיפך אם לא תלושי מספיק עלולים להיות לך סדקים. ברגע שתלושי את הבצק הלבן תראי שצבעו מתבהר עוד יותר. את הבצק תרדדי לעובי של כ-4 מ"מ כדי שלא יהיה דק מדי. כשאת מעבירה את הציור אל תפעילי יותר מדי לחץ כדי שלא יהיו לך שקעים בעוגה, בכלל תשתדלי לעבוד עם הידיים באוויר בלי להישען על העוגה... אין בעיה להכין את העוגה ולצפות ביום חמישי רק תחכי לקרור מלא של העוגה, ולצייר את יכולה ביום שישי. את הצבעים לאחסן במקום קריר יש כאלה שמאחסנות במקרר אני מאחסנת בקופסא בחוץ הם לא מתייבשים.
אם יש עוד שאלות תשאלי ונשתדל לעזור.
 
למעלה