ערב טוב לכווווולם!!!

../images/Emo8.gifערב טוב לכווווולם!!!

רציתי לומר כמה דברים קטנים על הפרק של היום,אז ככה : 1. הצמות של שרון (או הקוקיות) היו הדבר הכי חמוד בפרק. 2. טוני ומייגן הם הזוג הכי מתוק בסידרה וחבל שזה יגמר איך שזה יגמר (הודות לטרישה הז... פרוסטיטוטה (לא יפה לנבל בעיברית בפורום צח"ם) 3. אני במקום אשלי הייתי זורקת את דיאן מהסיפון ומקווה שכריש יבלע אותה... 4. לניק הרבה יותר, אבל הרבה יותר טוב בלעדיי התיספורת הישנה שלו... זה הכול !! לילה טוב לכוווולם!!!

ערב טוב גם לך ../images/Emo8.gif

יפה היה הפלאשבק שקיבלנו. (ניק היה בכלא על רצח מאט קלארק, לא?) אתם חושבים שוורטמן אנס אותו
היה מן רמז קטן לזה בפלאשבק, אבל זה לא ברור....

noname20041

New member
ווטרמן אנס את ניק?

לא נראה לי.... ANYWAY, אני לא מבינה איך הגיעו למסקנה (יותר נכון האפשרות) שווטרמן הזה שולח את המכתבים לויקטוריה, מכל האנשים בעולם, מעריצים, למה חשבו שזה איכשהו קשור לניק ועוד מישהו מהעבר שלו (ולא של ויקי), מה לעזאזל הקשר?

אחרי שהוא הרביץ לו הוא העביר לתנוחה

ואמר לו שעכשיו הוא גרם לו להתרגש... טוב לא חשוב, כנראה זה רק אני והראש הסוטה שלי
ולא קוראים לו ווטרמן (איש המים? רעיון טוב לקומיקס...) אלא וורטמן! (ואם כבר תיקונים, לא אומרים 'ניומן אנטרפרייז' כי אם 'אנטרפרייזז' - תעשיות - ברבים, ולא אומרים ז'בוט, ולא אומרים קרימסטון לייטס ועד כאן שיעור לשון
להפעם. המתקשים מוזמנים לפנות לקבלת שיעור פרטי
)

משהו קצת לא קשור אבל האם...

מישהו ראה את שרונה פיק בטקס מלכות היופי נופלת מיד בסיום השיר שלה ושל אחותה הנאווה דניאלה...? ח ח ח ...

זה בטח לא היה וואו ולא שיגעון../images/Emo6.gif

אפשר לראות בגיא פינס מחר בשידור החוזר למי שמעוניין...

כן במקרה ראיתי אצל פינס ../images/Emo8.gif

כשהיא נפלה (דניאלה או שרונה? who cares?!) היא תפסה לה בשמלה, איזה באסה שהשמלה היתה חזקה ולא נפלה,
לתופרים
היה יכול להיות קטעים... ומותק, אם כבר את שמה בריטני, אז תעשי את זה בסטייל

junny

New member
פלאשבק

גם אני התרגשתי מהפרק. זו היתה אחת התקופות שריתקה אותי למסך. כל כך אהבתי את שרון וניק באותה תקופה..

למעלה