ציפוי לעוגת קומות

../images/Emo8.gifציפוי לעוגת קומות

שלום לכוללללם, אני לראשונה בחיי מכינה עוגת קומות, עבור יום הולדתו ה-60 של אבי. נעזרתי רבות בכל הטיפים והרעיונות שניתנו כאן בפורום- תודות לכולם.
הנקודה היא שאיני מכירה ומעולם לא התעסקתי עם בצק סוכר (פעם אחת יצא לי לאכול עוגה כזו..) ולכן איני רוצה לצפות את העוגה בבצק סוכר, אלא בציפוי קרם רגיל- כמו של פעם..
אשמח לקבל מתכונים אידיאלים לקרם זה ועוד טיפים.
 

lzabari

New member
קרמים

גנאש (חום או לבן) = לחום - שמנת מתוקה ושוקולד מריר באותו יחס. ללבן- שוקולד לבן בכמות כפולה מהשמנת המתוקה קצפת - שמנת מתוקה מוקצפת קרם חמאה - חמאה מוקצפת עם אבקת סוכר איזה טיפים?
 
../images/Emo212.gifלגבי הטיפים

תודות על הקרם.
איך למרוח כך שיצא חלק. ישנה טכניקה, להשרות את הסכין למריחה במים בין כל מריחה ומריחה. או המלצה על סוג הסכין. וכדומה.
 
למעלה