קולומביה בהיסטריה!!!

El Argentino

New member
../images/Emo8.gifקולומביה בהיסטריה!!!

שאקירה הגיעה היום לבוגוטה היישר ממדריד ותנחשו את מי שאקירה פגשה במטוס? את חואנס... (להקה קולומביאנית מאוד מפורסמת באמריקה הלטינית למי שלא מכיר...) הם לא יצאו מאותה הדלת שאקירה יצאה מהדלת הראשית והוא נתן את הכבוד ויצא מהדלת האחורית כל הכבוד לו מנומס הבחור
. מאות מעריצים נלהבים חיכו לה בשדה התעופה והיא סיפרה שבמהלך ביקורה תבקר בבית ספר שקשור לאגודה שלה "רגליים יחפות" ותציג שם את האלבום החדש וכמובן תיפגש עם חברים ותיקים מארצה. וסתם לידע כללי: לתינוקת ששאקירה הצטלמה איתה לכריכת האלבום החדש קוראים לוסיאנה והיא הבת של אדריאנה ריפול הבת דודה של שאקירה (מצד אימה) שכמובן שאקירה היא בעצם הסנדקית של לוסיאנה שהטבילו אותה בינואר האחרון!

12ShakirA12

New member
באמת תהיתי של מי התינוקת

כל הכבוד לחואנס (למרות שאין לי מושג מי הוא
) ויפה שהיא באה לבקר בבית הספר שקשור לאגודה שלה

12ShakirA12

New member
מההההההההההההההההההההההה../images/Emo12.gif

זה הוא
דיייייייי בדיוק היום הורדתי את השיר הזה לפלאפון שלי
איזה צירוף מקריםםםםם

El Argentino

New member
בבקשה... ../images/Emo140.gif ושאלה לי אליכם

האם למישהו/י כאן יש את הפרסומת של שאקירה לסיבוב ההופעות שלה Tour Of The Mongoose בפרסומת היא לבושה בלבן והיא מלקקת ביצה ושרה Estoy Aquí מכירים? אם למישהו/י יש את הפרסומת ומוכן/ה לשלוח לי אודה לו/לה! תודה, El Argentino

perrinat

New member
אולי אולי אולי יש לי...

אני צריכה לחפש עמוק בתוך המחשב שלי...

perrinat

New member
טוב, אין לי....

יש לי את הפרסומת לסיבוב הופעות בחסות ריבוק עם הריקוד של WW

perrinat

New member
ויש לי את הפרסומת ל-DVD של סיבוב

ההופעות. שם היא מלקקת ביצה, אבל השיר ברקע הוא WW

El Argentino

New member
גם לי יש אותם! ../images/Emo24.gif

ניסיתי למצוא והאמת שמצאתי לאחרונה ב-Windows Media Player אבל אי אפשר לשמור את זה ומה גם שעכשיו הורידו את זה משם... זה לא מופיע יותר שם אווף, לדעתי זו פרסומת מאוד יפה... שהיא היתה בספרד בשנה שעברה לא הפסיקו לשדר אותה בערוץ TVE. גם הפרסומת של ריבוק מאוד יפה איזה כישרון... תודה בכל אופן, El Argentino

El Argentino

New member
../images/Emo8.gifטוב... תודה!

אם תימצאי תודיעי לי טוב? תודה, El Argentino

למעלה