שאלה בנושא ניווט חיפה שדה תימן

tiraman

New member
../images/Emo8.gif שאלה בנושא ניווט חיפה שדה תימן

שלום לכולם , אני כרגע מכין מפת ניווט ארוך מחיפה דרך אולגה , וינגייט , שדה דב ועד שדה תימן . בחלק שבין וינגייט , שפיים , הרצליה , קאנטרי קלאב ושדה דב הלגים מאוד קצרים מה שלא מאפשר לי לרשום את הנתונים של כל לג בצורה ברורה . מה עושים ? האם חובה לרשום את כל הלגים גם הקצרים ביותר ? תודה מראש והמשך סוף שבוע נפלא

תכנן לגים יותר ארוכים. מי הגדיר לך

את נקודות הציון שתארת? אין שום משמעות ללג קצר, בטח לא בהיבט הנווט שכן עליך לשמור נתיב קרקעי בגלל התעבורה. אם יש לך אתה חייב, תרשום רק את הכוונים. אין שום משמעות לנווט בלגים הללו בגלל התעבורה. (הכוונה בנוט על פי שיטת גובה נמוך וכו. כמובן שעליך להזדהות ולדעת כל הזמן בדיוק היכן אתה נמצא!)

צור בנר

New member
הצעה שלי

לפני הכל - דבר עם המדריך שלך. הוא הסמכות שצריכה, מבחינתך, לפתור בעיות כאלה. ההמלצה שלי (שוב, אם מה שהמדריך מציע, שונה - זרוק את המלצתי לפח ומיד!) היא לא לסמן על המפה את נתוני הלגים האלה, אלא רק על דף תכנית הטיסה שאתה מכין איתך (שם כתוב את הכיוון, הגובה, תדרי הקשר וכ´). הסימון על המפה, הוא רק לנוחות הטייס. אם זה מפריע - אל תשרטט אותם.

tiraman

New member
אתה צודק לגבי המדריך

אבל תמיד טוב ללמוד גם מטייסים אחרים חוץ מזה שאני לא רציתי להפריע למדריך שלי בסוף השבוע
בכל אופן תודה צור וביי

למעלה