שוב החדשה מתפרצת לפורום

../images/Emo8.gifשוב החדשה מתפרצת לפורום

24 שעות קראתי המון על הנושא מעניין ומרתק לכל הדעות שאלה לי לכל באי הפורום איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הזה מצאתי לפחות 10 מקומות יש המלצות? מותר לפרסם? באדי

מציעה לך....

לקחת כתובות, לשמוע המלצות ואז - לעשות את מחקר השוק בעצמך. יש המווווון מכוני הכשרה. 4-5 בולטים בתחום, עוד קבוצה של מכונים קטנים ושמעתי אפילו על אנשים פרטיים שהחליטו שהם מספיק טובים כדי להכשיר מאמנים אחרים ופתחו קורסים משלהם (מודה שיש לי בעיה קשה עם כאלה, אבל זו רק עמדתי האישית כמובן). ברוב המקרים - אנשים נותרים נאמנים לבתי הספר שלהם (כמו גם לאינסטלטור, לחשמלאי ולתופרת......) ופיהם מלא המלצות ושבחים, באופן טבעי. כל אחד ישבע לך שמקום ההכשרה שהיה בו הוא הכי טוב. שהשיטה הנלמדת בו היא הכי טובה ושדרך הלימוד היא המתאימה ביותר. קחי הכל בזהירות. אני למדתי במקום אחד (מהמובילים בתחום) הספקתי כבר לתת הרצאות במסגרת של מקום אחר ועכשו הזמינו אותי לקחת חלק פעיל גם במקום שלישי כמוני - יש עוד המון שמחוברים לבתי הספר שלהם. לכן - קבלי כתובות ורשמים ואז עזבי הכל ולכי לבדוק בעצמך את כל (!!!) מי שנראה לך רלוונטי. בכל מקרה, בהצלחה היכן ומתי שתחליטי ענת

tlingit

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה מאד כל מילה בסלע בסופו של דבר ההתחברות למתודה ולסגנון היא מאד אישית ולכן רק חיפוש אישי יתן לך תשובה

../images/Emo51.gif

תודה לכולכם על התגובות וקבלת הפנים הנפלאה לפורום שלכם מבטיחה להמשיך לעדכן, ולעזור במידת האפשר באדי

למעלה