שוב שלום!קצת רקע לשאלה....

../images/Emo8.gifשוב שלום!קצת רקע לשאלה....

עזבנו את הארץ לפני כשנה עם סכום כסף במטרה להסתדר קצת בחו"ל ולחזור לארץ יותר מבוססים...מה שקרה שבסוף לא הסתדרנו ולא הלך לנו ואנו נאלצים לחזור לארץ עם ילדים קטנים וכמעט בלי כסף ולהתחיל הכלמהתחלה קצת מדאיג...לכן רציתי הכוונה לגבי פריסה ואולי גם לקבל קצת עידוד ותקווה לעתיד...תודה מראש על היחס ועל התשובה!!

צוף3

New member
פריסת שאלה

מה הפוטנציאל של משפחתי להצליח כלכלית בארץ בחצי שנה הקרובה? סיכום 5 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית, פריסת שאלה

../images/Emo12.gifוהנה מה שיצא בפריסה....

שאלתי לגבי הפוטנציאל של משפחתי להצליח כלכלית בארץ בחצי השנה הקרובה וזה מה שיצא לפי פריסת שאלה חבילה:ריידר מימין לשמאל: שישה מטות שני גביעים מלך המטות יום הדין שוטה וקלף סיכום:שני מטבעות מה זה אומר??? סקרנית מאד ומחכה לבשורות טובות

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo28.gif

מה - 6 מטות הפוטנציאל - 2 גביעים של משפחתי - מלך המטות להצליח כלכלית בארץ - יום הדין בחצי שנה הקרובה - שוטה סיכום - 2 מטבעות אני חושבת שהפוטנציאל ממש טוב, גם יוכל לקרב בינכם. אתם אתם שןוקלים לעבוד ביחד? אני חושבת שהכל פתוח בפניכם, ואם תחליטו לעסוק במשהו משותף זה יועיל לכם מאוד.

היי צליל תודה על התשובה המשמחת../images/Emo9.gif

בקשר לשאלתך...לא חשבנו על הרעיון לעבוד ביחד מסיבה אחת פשוטה:שלשם כך צריך לפתוח עסק שלנו..והמצב הכספי שלנו כרגע קשה ביותר...את חושבת שלפי הפריסה תהיה לנו איזשהיא הכנסה לא צפוייה שתוכל אולי לאפשר זאת?
אולי תוכלי לעזור לי בהכוונה של שאלה שאני יוכל לשאול בפריסה נוספת שתיתן לנו כיוון יותר ברור? תודה רבה רבה..עודדת אותי

../images/Emo140.gifהיי צליל לא קיבלתי תשובה....../images/Emo7.gif

בבקשה תעני לי ותעזרי לי לנסח עוד שאלה שתוכל לעזור לנו בדרכנו החדשה.תודה רבה רבה רבה לך

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo96.gif עפ"י הפריסה

הקודמת לא ניתן לדעת לגבי המצב הכלכלי. אנא עשי פריסה קלטית ותשאלי מה הפוטנציאל הכלכלי שלי בחצי שנה הבאה? ואנא, המתינו בסבלנות. אנו לא נמצאים און ליין 24 שעות ביממה.

היי צליל הנה הפריסה!

פרסתי פעם קודמת פריסת שאלה לגבי המצב הכלכלי הצפוי וענית לי שיש פוטנציאל טוב מאד במיוחד אם נעבוד אני ובעלי יחד,ביקשתי עוד פריסה שתיתן לי יותר תשובה ברורה כיצד זה יכול להתבצע או על איזה כיוון יותר ללכת ובהודעה ענית לי שלפי הפריסה שעשיתי לא ניתן לראות מצב כלכלי ושאעשה שוב פריסה קלטית..
אז אני קצת מבולבלת אבל זה מה שיצא בפריסה הזו (אני מקווה שאני רושמת את זה כמו שצריך
): מה עוזר או בעד-שטן מה חוסם או נגד-אס החרבות שיעור רוחני לשואל בהווה-מלך הגביעים בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני-שוטה עבר קרוב,כארבעה חודשים-קיסר עתיד קרוב,כארבעה חודשים-צדק דימוי וזווית אישית-שמונה מטבעות זווית הראייה של החברה-מלכת החרבות רוצה אבל פוחד-תשעה מטבעות סיכום,יכולת,כיוון הרוח-אביר המטבעות תודה רבה רבה
|

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo3.gif נראה לי שקצת התבלבלתי..

בואי נתחיל מהתחלה. אמרנו שיש פוטנציאל טוב להצליח על אף הכל. מה בעצם את עוד רצה לדעת? יש משהו שהייתם רוצים לעסוק בו ביחד?

צלילוש מתוקה.....

אם הייתה לנו אפשרות לעבוד יחד,אני ובעלי,הייתי הולכת על זה בשמחה אבל אני פשוט לא יודעת איך זה יכול לצאת לפועל...
אין לנו אמצעים לפתוח עסק משלנו כדי שנעבוד יחד..אנחנו חוזרים לארץ ממש בלי כסף
לכן רציתי לעשות פריסה שנייה לדעת כיצד זה יכול להתאפשר ואם תוכלי לפרש תפריסה הקודמת אשמח מאד!!! כל הכבוד על התשובות המהירות שלכם ועל היחס

צ ל י ל 8

New member
הפריסה הקודמת

לא עונה לשאלתך. היא רק מראה לדעתי את המצב שלכם היום בלי לתת לך כלים מה לעשות. אני שוב שואלת: האם יש משהו שהייתם מעוניינים לעסוק בו ביחד בכל זאת?

אולי...

בתחום מסעדנות ואוכל...?
זה התחום של בעלי אז אולי נוכל לעשות משהו ביחד?השאלה רק איך..? תודה על הסבלנות צליל

צ ל י ל 8

New member
היי מיכל ../images/Emo16.gif

ניתן לשאול: מה האפשרות הטובה ביותר לי ולבעלי לפתוח עסק בתחום המסעדנות בחצי שנה הקרובה? 7 קלפים+קלף סיכום

חג שמח צליל../images/Emo151.gifזה מה שיצא:

עשיתי פריסת שאלה ע0 7 קלפים: מה האפשרות הטובה ביותר לי ולבעלי לפתוח עסק בתחום המסעדנות בחצי השנה הקרובה מימין לשמאל שמונה מטבעות,קוסם,חמישה גביעים,מלך המטות,חמש חרבות,האיש התלוי,חמישה מטבעות סיכום-מגדל המגדל קצת מפחיד אותי בתור סיכום
....מה את אומרת? תודה צליל!

צ ל י ל 8

New member
המגדל ../images/Emo88.gif

לא תמיד צריך להיות מפחיד. הוא מעיד על שינויים שנעשים, שינוי דרך חשיבה, שינוי התנהגות - וכן, לפעמים גם הרס של דברים. תלוי מאוד באיזה הקשר הוא מופיע ומה הקלפים הסובבים אותו. ולעניננו: מה - 8 מטבעות האפשרות הטובה ביותר - קוסם לי - 5 גביעים ולבעלי - מלך המטות לפתוח עסק - 5 חרבות בתחום המסעדנות - האיש התלוי בחצי השנה הקרובה - 5 מטבעות סיכום - מגדל טוב. בואי נאמר שבעלך הרבה יותר יוזמתי ממך וייתכן והוא בעל הרעיונות בתחום. הוא זה שיפעל במרץ להשיג את המטרה, ליזום, לחפש השקעה - בעוד את רואה את חצי הכוס הריקה דווקא. את הפסימית מבין שניכם, את זו שלא רואה טעם להתחיל בכך מלכתחילה. ברור שאם תרצו לפתוח את העסק, הדבר ידרוש מכם השקעה גם כספית וגם מעשית לא קטנה. אבל נראה לי שעומדים בפניכם אפשרויות מאוד טובות בתחום כי אתם מגיעים עם ידע נרחב, עם רעיונות ויש לכם בראש סרט שאתם (או לפחות בעלך) מריצים לראות קדימה. היכולת שלכם ממש ממש טובה, אתם מקצועיים בתחומכם ויכולים להפוך את העסק ל-
. אבל - נראה שחצי שנה הקרובה לא תהיה ממש מתאימה לעשות את הצעד הנ"ל. אין לכם את הכסף הדרוש וזה יקח מכם הרבה. כלומר, יש פוטנציאל כללי ממש נהדר, אבל לא בחצי שנה הבאה. לדעתי אתם גם צריכים לקחת בחשבון שכדאי שתעשו משהו קצת "שונה" בתחום המסעדנות. אולי ללכת על תפריט שונה, על מיקום... יכול להיות שלבעלך יהיו את הרעיונות. המגדל במקרה זה בא לאמר שכדאי לכם לחכות כרגע. ייתכן ובמהל חצי השנה הבאה או בסופה, יקרה משהו (שכוחו מן הגורל) שאולי יצליח לגרום לכם להעלות את הפרוייקט הזה. יש משהו שמחכה לכם. עפ"י קלפי הפוטנציאל הכללי הטובים ועפ"י קלפי הזמן הבעיתיים - אני חושבת שהשינוי יהיה לכם לטובה. אני לא יכולה לדעת מהו שינוי זה. אני חושבת שתיאלצו פשוט להמתין בסבלנות ולראות.
מה דעתך

מה דעתי??!!מהפה שלך למעלה!../images/Emo140.gif

צדקת בזה שאמרת שלי יש יותר חששות ושאני יותר מודאגת מהעתיד.לגבי בעלי אני באמת מקווה שהוא יהיה יותר יוזמתי ויצליח בנושא העבודה יותר מהעבר,אם כך יהיה הרי שהמעבר בכל זאת השתלם ו"יצא מתוק מעז" והוא למד על בשרו שיעור שאין לו מחיר.... בכל מקרה צליל עודדת אותי מאד תודה לך!(חיבוקקק גדולל)יש לכם אחלה פורום כל-הכבוד! האם את מרשה לי עוד שאלה?
בכל מצב תודה שוב וחג שמח!!

צ ל י ל 8

New member
שמחה שיכלתי לעזור ../images/Emo9.gif

ניתן לשאול שאלה נוספת בתחום שונה.

טוב אז השאלה היא...

לגבי ילדים
..האם יש איזה שאלה שאני יכולה לנסח כדי לראות אם יהיו לי עוד ילדים? מה את מציעה
תודה צליל

|../images/Emo85.gifמה את אומרת צליל?

האם אפשר לשאול שאלה כמו מה הפוטנציאל להרחבת המישפחה?חמסה| תודה על העזרה

למעלה