המגדל ../images/Emo88.gif
לא תמיד צריך להיות מפחיד. הוא מעיד על שינויים שנעשים, שינוי דרך חשיבה, שינוי התנהגות - וכן, לפעמים גם הרס של דברים. תלוי מאוד באיזה הקשר הוא מופיע ומה הקלפים הסובבים אותו. ולעניננו: מה - 8 מטבעות האפשרות הטובה ביותר - קוסם לי - 5 גביעים ולבעלי - מלך המטות לפתוח עסק - 5 חרבות בתחום המסעדנות - האיש התלוי בחצי השנה הקרובה - 5 מטבעות סיכום - מגדל טוב. בואי נאמר שבעלך הרבה יותר יוזמתי ממך וייתכן והוא בעל הרעיונות בתחום. הוא זה שיפעל במרץ להשיג את המטרה, ליזום, לחפש השקעה - בעוד את רואה את חצי הכוס הריקה דווקא. את הפסימית מבין שניכם, את זו שלא רואה טעם להתחיל בכך מלכתחילה. ברור שאם תרצו לפתוח את העסק, הדבר ידרוש מכם השקעה גם כספית וגם מעשית לא קטנה. אבל נראה לי שעומדים בפניכם אפשרויות מאוד טובות בתחום כי אתם מגיעים עם ידע נרחב, עם רעיונות ויש לכם בראש סרט שאתם (או לפחות בעלך) מריצים לראות קדימה. היכולת שלכם ממש ממש טובה, אתם מקצועיים בתחומכם ויכולים להפוך את העסק ל-
.
אבל - נראה שחצי שנה הקרובה לא תהיה ממש מתאימה לעשות את הצעד הנ"ל. אין לכם את הכסף הדרוש וזה יקח מכם הרבה. כלומר, יש פוטנציאל כללי ממש נהדר, אבל לא בחצי שנה הבאה. לדעתי אתם גם צריכים לקחת בחשבון שכדאי שתעשו משהו קצת "שונה" בתחום המסעדנות. אולי ללכת על תפריט שונה, על מיקום... יכול להיות שלבעלך יהיו את הרעיונות. המגדל במקרה זה בא לאמר שכדאי לכם לחכות כרגע. ייתכן ובמהל חצי השנה הבאה או בסופה, יקרה משהו (שכוחו מן הגורל) שאולי יצליח לגרום לכם להעלות את הפרוייקט הזה. יש משהו שמחכה לכם. עפ"י קלפי הפוטנציאל הכללי הטובים ועפ"י קלפי הזמן הבעיתיים - אני חושבת שהשינוי יהיה לכם לטובה. אני לא יכולה לדעת מהו שינוי זה. אני חושבת שתיאלצו פשוט להמתין בסבלנות ולראות.
מה דעתך