שלום , כנסו להכיר .

../images/Emo8.gif שלום , כנסו להכיר .

שמי רביב אהרון , בן 14 מנצרת עילית. באתי לבקר בפורום על טבעי SuperNatural מכיוון שגם אני צופה בתוכנית בעיקרון בערוץ- Yes Stars בימי שני , גם כדי לראות יותר מידע על התוכנית בפורום זה וגם להשתלב כאן בפורום וליהנות !
בנוסף לכך יש לי גם שאלה : הורדתי לפני כמה ימים פרק מתוך הסדרה, אבל הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות מה מספר הפרק (כדי שאני יוכל להוריד תרגום מתאים מהאתר Torec). כותרת הפרק, כפי שהיא מוצגת לאחר שהורדתי אותה היא: Supernatural_-_1x17_-_Hell_House.(TV).english.XOR.HDTV.[www.tvunderground.org.ru] (הורדתי מתוכנת השיתוף eMule). שמתי לב שמספר הפרק כאן הוא 17 , ניסיתי לחפש באתר הכתוביות את פרק 17 אך שמתי לב שיש באתר רק את 15 הפרקים הראשונים של הסדרה, אז אני קצת מבולבל אם יש בכלל פרק 17. לפי מה שראיתי בהתחלת הפרק שהורדתי, כמו בכל פרק של הסדרה בהתחלה יש את תקצירי הפרקים הקודמים של הסדרה, אז שמתי לב שלא השתנה הרבה בתקציר ושמראים בסוף התקציר את החלק מהפרק שהיה על בלאדי מרי. אז הורדתי תרגום לפרק 6 והוא לא היה תואם. קיצר אחרי תקצירי הפרקים , כשהתחיל הפרק היה כתוב: Richardson, Texas Two Months Ago. אז אני שואל אתכם אם פרק זה הוא 6 / 17 / או פרק אחר. ואם יש בכלל יותר מ- 15 פרקים ואם יש תרגומים נוספים לפרקים 16 ומעלה בעברית. זהו אנשים , תודה מראש, שיהיה לכם המשך יום נעים וחג פסח שמח וכשר.
ממני רביב אהרון.

G Baby

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

בקשר לשאלתך: לסדרה יצאו עד כה 18 פרקים, אבל באתר טורק תרגמו רק עד פרק 15. והפרק שיש לך הוא אכן פרק 17, כפי שמצויין בשם הקובץ, פשוט לא תירגמו אותו עדיין לעברית.

למעלה