שלום לכולם!

El Argentino

New member
../images/Emo8.gifשלום לכולם! ../images/Emo168.gif

מה שלומכם אה? איך היה החג? כמה
אכלתם? אני אכלתי שתיים חחחחחחחח......... קפצתי לבקר לאחר היעדרות ארוכה שבה הייתי מאוד עסוק! למיטב ידיעתי אין משהו חדש לגבי מלכת הפורום שלנו הלוא היא כמובן שאקירה! החדשה האחרונה היא בעצם ישנה והיא כמובן ששאקי תוציא שתי דיסקים אחד בספרדית והשני כמובן באנגלית אשמח לשמוע מכם חדשות לגבי המלכה וגם כמובן כל מה שבא לכם! הבנתי שאלכס הפסיק את ניהולו בפורום ועכשיו הוא מקדיש את עצמו לניהול פורום ה- טלנובלות ועל כך מגיע לו ברכת המשך הצלחה!
אבל אל תעזוב אותנו אחי!! וכמובן ברכות חמות ל- 12ShakirA12 על תפקידה החדש: ניהול הפורום המשגע הזה .... טוב זהו עד לפעם הבאה ד"ש לכולם! El Argentino

12ShakirA12

New member
הייייי מנייניםםםםםםם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חח אני עונה לשאלותתת שלומי מצויין, החג היה סבבה חבל שהוא נגמר מהר מדיי.. טוב נו בשביל זה יש פסח........ ואכלתי אם אני לא טועה 5 סופגניות.. ומחר אני אוכל עוד אחד.. נשאר לי מלא בבית חחח........ ואני מחכה לדיסקים האלה כברררררר הלוואי שהיא תוציא אותם לפני הזמן חח נ.ב.
תודה על הברכות

swewa

New member
היי מה קורה?!

חח החג עבר לי יותר מדי מהר שמרח הלימודים מתחילים ובאסהההההההה אכלתי איזה 4,5 חחח מספיק! ברונו פה לנצח חבל לו על הזמן אם הוא רק יחשוב על לעזוב אותנו

12ShakirA12

New member
אם הוא רק יחשוב לעזוב אותנו........

נרדוף אחריו
ולא נעזוב אותו עד שהוא חותם קבע

swewa

New member
חח

כל פעם שאני רואה כחול אני חושבת ישר שזה ברונו חח אז עד שאני קלטתי שזאת היית את חח לא הבנתי למה ברונו רושם לעצמו חח

El Argentino

New member
../images/Emo6.gifמסכים עם כל מילה............./images/Emo6.gif

חחחחחחח שמחתי לשמוע שהחג עבר על כולכם יפה! אז בואו נסכם ונאמר שאנו מחכים כבר לשאקירה שלנו!!! El Argentino

למעלה