שלום!!!

מוקה15

New member
../images/Emo8.gif שלום!!!

היי לכלולם!!! אני חדשה פה ואשמח אם מישהו יעדכן אותי!!! אני אישית נורא אוהבת את התאומות
אז... בקיצור, שלום!

מריקייט

New member
ברוכה הבאה אשמח לעדכן אותך...

תשאלי שאלות ואני אענה לך תשובות בקשר לתאומות כמובן מקווה שתהני מהפורום ביי ביי

מוקה15

New member
תודה! ../images/Emo51.gif

רציתי לדעת איך מבדילים ביניהן... וגם אשמח לכמה תמונות. רציתי גם לדעת את תאריך הלידה שלהן וגם מי מיהן היא הספורטיבית. וגם מי זאת מי במזל תאומות!!! אני מחכה ומקווה לקבל תשובות!!! נ.ב: אחלה פורום!!!!!!!!!!!!!!!

מריקייט

New member
תשובות

איך מבדילים בינהן? 1. אשלי יותר גבוהה 2. אשלי נוטה לחייך בלי חשיפת שיניים היא עושת הפוזות ומרי-קייט היא מחייכת טבעי עם חשיפת שיניים 3. לאשלי יש שיער קצת יותר ארוך ממרי-קייט 4.לפעמים בשורה הצהובה יש איך מבדילים בין התאומות את יכולה להיכנס לשם לראות עוד סימנים מזהים התאריך לידה של התאומות הוא: 13.6.86 אשלי נולדה ב8:24 בבוקר ומרי-קייט ב8:26 הבדל של שתי דקות בטובות השתיים מרי-קייט היא הספורטיבית ואשלי היא חובבת קניות ובנים אבל שזה לא יטעה אותך זה לא ככה במציאות פשוט לקחו את שתיהן ושאלו מי יותר ספורטיבית ומרי-קייט אמרה שהיא ואשלי אמרה שהיא קצת יותר נשית אבל בטובות השתיים הקצינו את הדמויות במציאות אשלי לא סנובית כזו ומרי-קייט לא טום בוי כזו זה רק בשביל הסדרה במציאות שתיהן אוהבות ספורט אבל מרי-קייט קצת יותר כי היא רוכבת על סוסים וגם מרי-קייט אוהבת לעשות קניות וגם אשלי כמו כל בת אבל לא באופן מוגזם כמו שאשלי בטובות השתיים במזל תאומות (SO LITLLE TIME) מרי-קייט זאת ריילי התאומה שלא אוהבת לפגוע באנשים ואכפת לה מאנשים וכל זה היא עם שיער חלק בסדרה ואשלי זאת קלואי התאומה שלא כל כך אכפת לה מרגשות של אחרים והיא קצת מופרעת כזו ולה יש תלתלים בסדרה אני מוסיפה כמה תמונות

מריקייט

New member
שתיהן ביחד

מרי-קייט עם השיער הקצר יותר והחיוך המהממם ואשלי עם השיער הארוך יותר ופה סגור

מוקה15

New member
מעולה!!! ../images/Emo51.gif

עכשיו אני כבר פחות או יותר מבדילה ביניהן!!! ת´אמת, גם אני יותר אוהבת את מרי קייט. שאלה לי אלייך, מרע-קייט: את ראית סרטים שלהן? אם כן את יכולה להמליץ לי על כמה, כי אני ראיתי רק "מותק הילדות התחלפו" ומאוד-מאוד התלהבתי ממנו (ראיתי אותו מלא פעמים...) אז... תודה רבה על המידע, הוא מאוד עזר לי!!! והתמונות ממש מגניבות! נ.ב: הפורום באת אחלה, ואני מקווה שימשיך להיות כזה!!!

מריקייט

New member
למוקה15

דרך אגב איך קוראים לך? ראיתי את כל הסרטים ששודרו בארץ 1. הולכות לבית של סבתא 2. מותק הילדות התחלפו 3. אבא משתדך 4. פספורט לפריז 5. גול כפול 6. שפתינו חתומות 7. לונדון המנצחת אני בעיקר ממליצה על הולכות לבית של סבתא ועל פספורט לפריז את כל הסרטים שהזכרתי אפשר להשיג חוץ מהולכו לבית של סבתא שפתינו חתמות ולונדון המנצחת ויש עוד שתי סרטים שאפשר להשיג בארץ אבל רק בדי וי די וזה בלי תרגום הסרטים: חופשה בשמש, להגיע לשם (הסרטים האחרונים לבנתיים שעשו התאומות) מקווה שעזרתי ביי ביי ואם יש לך עוד שאלות תשאלי בלי בעיה

olsen rule

New member
for mary kate

did you see double double toil and trouble? "shtaim shtaim tzarot kiflaim" ze gam haya be israel

olsen rule

New member
i don´t know exactely

aval havera sheli amra she hi raata lifnei eize 5 shanim ve ze seret ptzaza!

מריקייט

New member
אוווווף לפני חמש שנים...

לא הערצתי אותן רק שנה שעברה התחלתי להעריץ אותן

מוקה15

New member
היי!!!

דרך- הגב קוראים לי אלינה, נעים מאוד! את עזרת לי מאוד! רציתי לשאול למה אי אפשר להשיג את "לבית של סבתא", "שפתינו חתומות" ו"לונדון המנצחת"... את יודעת מה הסרט האחרון שעשו התאומות?

לאלינה

זאת אני מריקייט כאילו לא האמיתית מהפורום דההה דרך אגב קוראים לי אושרתך אי אפשר להשיג את הסרטים שציינת כי רק ערוץ הילדים וסינמה רכשו אותם ואי אפשר להשיג אותם בוידיאו הסרט האחרון שעשו התאומות הוא: "להגיע לשם" באנגלית: GETTING THERE מצטערת שלקח לי הרבה זמן לענות פשוט המחשב שלי בתיקון ורק עכשיו באתי אל בת דודהנ שלי מקווה שעזרתי ביי ביי

למעלה