שלום מקבלים תושבים חוזרים?

../images/Emo8.gif../images/Emo13.gifשלום מקבלים תושבים חוזרים?../images/Emo160.gif

נעלמתי מהפורום והחלטתי לחזור והלצטרף מחדש ולהיות פעילה כמה שמתאפשר לי אז תקבלו אותי? אז להכרות קוראים לי יעל אני בת 26 מעריצה של מירי כבר כמעט ארבע שנים
כבר כמעט שלוש שנים גרה בשכירות עם שותפים בכפ"ס הפעם האחרונה שהייתי בהופעה של מירי הייתה לפני שנה פלוס אבל עדיין ממשיכה לאהוב אותה. ויש לי שאלה על סיבוב ההופעות הנוכחי של מירי האם מתוכננת הופעה באזור כפר סבא רעננה או הרצליה בזמן הקרוב לתל אביב קשה לי להגיע עקב היותי נטולת רשיון נהיגה ואני תלויה בתחבורה ציבורית. אז אשמח לקבל חותמת כניסה בדרכון שלי לפורום של מירי. יעל

veredmp

New member
החותמת בדיוק בתיקון........ ../images/Emo8.gif

יש לוח הופעות כאן למעלה, אבל בגלל שאני נשמה טהורה: הופעה בזאפה הרצליה 30.12.08 הופעה בבארבי כפ"ס 15.1.09

viko222

New member
וולקאם באק../images/Emo24.gif

אאם אני לא טועה את בפורום מאז שהוא נפתח בערך,לא? לאן נעלמת כל כך הרבהה זמן!?

veredmp

New member
היא הפציעה באושפיזין ../images/Emo9.gif

אבל באמת למה להעלם לכ"כ הרבה זמן? יאללה, לחזור ובגדול!

veredmp

New member
אוי, נכון, תודה ../images/Emo3.gif

כל כך התלהבתי מהתמונה של ויקו (למרות שהייתי שם כשצילמו אותו, כך שידעתי שתהיה תמונה) ששכחתי..........

viko222

New member
כפרעליך.

אני שכחתי מהתמונה בכלל. מזל שמירבי אמרה לי.

איריס מ

New member
ויקו איזה מגה סלב אתה ../images/Emo13.gif תמונה יפה

אני רק לא מבינה דבר אחד אותך ואת ליבנת אני מזהה... אבל בוא תבהיר לי משהו... מי זו על הבמה שאוחזת שם במיקרופון? אני מנסה לזהות אך ללא הצלחה

veredmp

New member
אנחנו מנסים כבר כמה ימים להזכר בשם שלה

בקומונה! עוד לא הצלחנו, אולי פה אנשים יוכלו לעזור לנו יותר

איריס מ

New member
לא את קרן אני מכירה היא שרה את שיר אהבה פשוט

לא? מאיה בוסקילה אתה בטוח?
אני חושבת שנזכרתי זו לא בריטני ספירס? סביר שאם היית שם אז היית בהופעה של בריטני לא?

veredmp

New member
רגע, אני גם הייתי שם, זה אומר שהייתי

בהופעה של בריטני ספירס? בלי ששמתי לב?? ביזארי.........

איריס מ

New member
ממש חלום...

עבור ויקו
כך שכמו שזה נשאר כחלום, זה אומר שבאמת תמוה שאת תהיי בהופעה של בריטני, מה שאומר ששוב חזרנו לנקודת ההתחלה... פענחו לי... מי האישה בתמונה

viko222

New member
לו היה לי 7 אלף שקל

החלום הזה היה יכול להפוך למציאותי. אבל עד אז הסתפק בהופעות של מאיה בוסקילה.......אהה קרן פלס! קיצר זו ששרה את נובמבר

למעלה