גורמי סיכון../images/Emo7.gif
האמת שיש לי כמה וכמה גורמי סיכון , נתחיל מהקל אל הכבד: דבר ראשון בלוטת התריס שלי לא תפקדה מתחילת ההריון. כבר לפני זה היא היתה גבולית אבל לאחר מכן היא פשוט השתגעה ושבתה לגמרי. זה הפך אותי לסמרטוט עוד יותר מאשר הריון רגיל שהופך אותנו לסמרטוטיות ..אבל זה יחסית קל לפתרון - אני לוקחת אלטרוקסין באופן קבוע דבר שני - התפתחה אצלי סכרת הריון . היא אומנם גבולית , הערכים שלי לא מטורפים אבל זה התגלה כבר בתחילת ההריון והלך והחמיר (אני בתחילת חודש חמישי עכשיו) ומזה כחודש אני לוקחת אינסולין . והדבר השלישי והמשמעותי ביותר הוא שיש לי מיומה ענקית . לא ברור באיזה שלב בדיוק אבל היא צמחה מקוטר של 2 ס"מ לבערך 10 ס"מ . המזל הוא שהיא מחוץ לרחם , אבל עדיין בתחילת ההריון היא העלתה את הסיכון להפלה וכעת היא עלולה לגרום לצירים מוקדמים .כמו כן היא גורמת לכאבים ומכיון שהיא ממוקמת די למעלה היא התחילה לללחוץ לי על הראות ולגרום לקוצר נשימה . על מנת שהיא לא תגדל ותזיק עוד יותר , הרופא שלי החליט שאני חייבת לנוח. אז אומנם אני לא חייבת לשכב במיטה ואני יכולה להסתובב קצת ולצאת מהבית ,אבל לנסוע ולעבוד כל יום אני לא יכולה.אז כבר מאמצע חודש שני אני בבית , משתדלת לצאת ולהתאמץ כמה שפחות , רואה המון טלביזיה, משחקת במחשב, קוראת ועוד כשבוע אני אתחיל לראות את החצי השני של ההריון ...