בוקר טוב

../images/Emo8.gif../images/Emo22.gif../images/Emo87.gif../images/Emo14.gif../images/Emo33.gifבוקר טוב../images/Emo59.gif

בוקר טוב... אז למי ששואל בבת מצווה של אחותי היה אחלה
ממש נהנינו
והשמנו
מזל טוב חוזר לגל
אמ..השבוע אני אשאר בבית ואנצל שבוע שלם למנוחה ביום רביעי נוסעים לדודים לחגוג את ראש השנה-אני מקווה שיהיה שמח יום למחרת כנראה ניסע שוב לדודים ונעשה ס22 אצל כולם
בכל אופן,שבוע מקסים לכולם ושנה טובה ונפלאה
אין לי בעיקרון מה לכתוב כי אין ממש תכנונים לשבוע הקרוב חוץ מבילווים בראש השנה,בית ספר וזהו.. מספר שאלות לכםכם.. יש תכנונים נוספים לראש השנה
מה אתם מאחלים לראש השנה
ועוד..

nimix

New member
בוקר טוב גברת אייקונים ../images/Emo152.gif

לך הייתה בת מצווה, ולנו יש היום חתונה של בן דוד שלי .. וזה בצפון וזה חתיכת נסיעה :-\ אבל יהיה נחמד... ואני מאחל לעצמי לשבת סוף סוף על התחת ( סליחה על המילה סוף) וללמוד למתמטיקה ! וגם שאטוס לאיפה שרציתי השנה אבל נאלצתי לבטל :( ושנהיה רק בריאים ומאושרים . . חג שמח !

spelling

New member
אני לחוץ!../images/Emo178.gif

בשעות אלה אחותי טסה לכיוון מקסיקו.. אז ככה.. יום שישי היא באה להפרד מאיתנו עם בעלה הטרי(חח יש לי גיס איזה קטע עוד לא הבנתי) כשהיא באה להפרד אז התעצבנתי עליה ואמרתי "אבל כל 5 דקות שי הוריקן המ את חושבת שאת עושה???" אז היא בתגובה "אבל אנחנו לא טסים באזורים מסוכנים" ואני בתגובה "אבל זה חובה לעבור מעל האזורים האלה של הקרביים ואיים כאלה כי מקסיקו זה מרכז אמריקה" והיא הרגיעה ואני התעצבנתי יותר ודודה של בעלה מסכנה רצתה להרגיע אז שאלתי אותה "ממתי את חזאית?" חחח מסכנה אישה ממש נחמדה!היא בטח הגיעה לספרד ועכשיו בדרך למקסיקו הלוואי שהיא תגיע בשלום כי אני ממש מוטרד!חחחחחאז מאחל לה ירח דבש מגניב וכיך אה ואיימתי עליה שתביא הרבה מתנות! שלי מזל טוב לאחותך שוב.. גל תספרי לנו איך חגגת תיומולדת! ולהבהרה:גיל 19 זה לא זקן!--כי זה הגיל הנוכחי שלי חחחח כעיקרון חוגגים ראש השנה.....נחמד חביב וסבבתי... אה אתם יודעים שהיום ב 3-4 בבוקר שידור ישיר טקס אמטיוי בריטני ספירס ]פותחת תטקס בקאמבק הענקי אחרי 4 שנים!בהצלחה לה..ולנמרוד בהצלחה עם מתימטיקה ולי עם המילים של הפסיכומטרי שזה דווקא לא כזה סיוט כמו שכולם אמרו! איזה חופרררררררררררררררררררררררררר.....אבל תבינו..כן?

always be me mc

New member
בעזרת השם אחותך תגיע ותחזור בבטחה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ובאשר ליומהולדת שלי אז חגגתי עם המשפחה וכמה חברות של אמא(כי החברות שלי הבריזו להן לחו"ל
), צחקנו, אכלנו, הצטלמנו, אכלנו עוגה, צפינו בקטעי ילדות שלי ושל אח שלי(שבו ממש הייתי תינוקת מנומנמת וזה היה ממש מפדח), בקיצור העברנו את היום בסבבה. ובאשר למחלקת המתנות אז: אמא שלי=> קנתה לי יומני הנסיכה 3, נערת החלום האמריקני, חולצה עם תמונה של הכלבה ה
שלי עליו, דיסק של ויטני יוסטון ומשום מה היא גם מסכימה לקנות לי DVD של סמולוויל אז בכלל סבבה אח שלי וחברה שלו=>קנו לי פרחים וFerrero Rocher (יאמי!!
) וקיבלתי כל מיני שרשראות ומעניין תלוש לקניית ספר בקיצור היה דיי טוב. תודה ששאלת

always be me mc

New member
אה וגם קיבלתי צעיף...

אחח אין לכם מושג איך התאכזבתי כשגיליתי שבכל המתנות אין אף מתנה הקשורה באליסוש אבל נו טוב אף פעם לא מזיק לקוות

always be me mc

New member
יום מעייף../images/Emo42.gif

אז כן למרות שיש ילדים פשושים ממש התעייפתי מלרדוף אחריהם כדי שלא יכניסו ידיהם לאסלה
וכו' ולמרות שאני תשושה מה לעשות? יש הערב אסיפת הורים שאני אלך אליה כדי להכיר את ההורים של הפשושים שלי
החיובי בכל זה? לפחות אין לי מבחנים ושיעורי בית
ושתהיה לנו שנה טובה ומתוקה
(וכשאני אומרת מתוקה אני לא מתכוונת רק לפשושי
כזה חמודי
), ולמרות שבינתיים אין תיכנונים אל דאגה כי עוד יהיו
ושלי תודה רבה כפרה
ושמחתי שהבת מצווה הלך חלק

למעלה