שאלון ראשון בפורום

sutul

New member
באמת!?!?!?

פתח מילון באנגלית ותימצא לי את ההגדרה "דו מיני" לא להרמפרודייט אין שם אחר בעיברית אלא לביסקסואל אין שם אחר בעיברית דו מיני זה פגם מולד אם היית לומד פתולוגיה היית יודע

sutul

New member
ומה עושה "שפה יום יומית" לנכונה?

זה משהו שצריך לתקן לא לאמץ את הטעות לא תיראה "דו מיני "רשום בזמן הורוד לצערי כן תיראה את זה בכתוביות כמו שהם לא כותבים טרנסג'נדרים אלה "קוקסינלים" שזה למעשה כינוי גנאי

../images/Emo8.gif../images/Emo41.gifשאלון ראשון בפורום../images/Emo41.gif

אני מתכבד לפתוח את השאלון הראשון בפורום המדהים הזה
1- שם: 2- גיל: 3- איזור מגורים: 4- גיי/דו/סטריט: 5- תחביבים מחוץ לבית: 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): 7- ז'אנרים של סרטים אהובים: 8- תאריך לידה+מזל: 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש: 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה: 12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה: 14- ג'ינס צמוד או רגיל: 15- חולצה צמודה או רגילה: 16- מסנג'ר: 17- תמונה: אני אענה מאוחר יותר

../images/Emo27.gif

1- שם:גבי 2- גיל:18 וחצי 3- איזור מגורים:דרום 4- גיי/דו/סטריט:גיי 5- תחביבים מחוץ לבית:לעשות כל דבר שנהנים בו...לצאת לבלות וכאלה בעיקר. 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!):מחשב,טלוויזיה.. 7- ז'אנרים של סרטים אהובים:רומנטיקה,קומדיה,דרמה. 8- תאריך לידה+מזל:3.2 דלי 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר:אין מקומות מסויימים...אוהב לגוון. 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש:אושר,בריאות,אהבה 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה:ר דנקר
12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה:הוו יש הרבה 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה:דנהה
14- ג'ינס צמוד או רגיל:צמוד עדיף כי כשהוא רגיל זה מעצבן:S 15- חולצה צמודה או רגילה:צמוד 16- מסנג'ר:במסרים בכייף 17- תמונה:

רסקול

New member
תשובון

1- שם: - רסקול 2- גיל: - נולדתי בשנת 1900 3- איזור מגורים: - מרכז הארץ 4- גיי/דו/סטריט: - סטרייט?? כאן?? 5- תחביבים מחוץ לבית: - ?? לא הבנתי 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): - לא הבנתי 7- ז'אנרים של סרטים אהובים: - עמוקים, כבדים, דכאוניים 8- תאריך לידה+מזל: - אין מזל, ממש אין 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: - למסעדות מזרחיות 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש: - שלום עולמי, שלום עולמי, שהשכן שלי יהיה הומו 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה: - אף אחד לא ראוי לי 12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: - אף אחד לא מעניין אותי 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה: - ?? לא מבין 14- ג'ינס צמוד או רגיל: - רק רגיל 15- חולצה צמודה או רגילה: =- רק רגילה 16- מסנג'ר: - ICQ 17- תמונה:

lowandwet

New member
אני אני

1- שם: lowandwet 2- גיל: 24 3- איזור מגורים: באר שבע 4- גיי/דו/סטריט: גיי 5- תחביבים מחוץ לבית: קולנוע, מסעדות, טיולים 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): טלוויזיה, שינה, ספרים 7- ז'אנרים של סרטים אהובים: קומדיה, פעולה, דרמה, כעיקרון הכל 8- תאריך לידה+מזל: 1983 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: סתם פאבים באזור 10- אם היו לך 3 משאלות, מה היית מבקש: להצליח יותר, להנות יותר, שומר אחת לשינויים, אולי לאהבה כי לא נראה באופק שהיא תבוא לבד 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה: אסי כהן, גם רן בכור עושה לי את זה 12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: מייקל לואיס (אם הוא נחשב שחקן בכלל) 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה: לא מתרגש מאף אחת, אם כבר אז לדנה יש כמה שירים חביבים 14- ג'ינס צמוד או רגיל: רגיל 15- חולצה צמודה או רגילה: רגילה 16- מסנג'ר: יש 17- תמונה: אין

j u a n

New member
חם, חם.

1. אסף. 2. 27. 3.י-ם/ת"א. 4. עומו. 5. צבים, ללכת מכות עם ערסים. 6. לנקות פאנלים, כדורגל, טניס. 7. גמירות לפנים, סקאט, אלימות קשה, קומדיות רומנטיות. 8. ספטמבר. 9. לישבנים עסיסיים, בתי קפה, חדרי חושך, מסעדות יוקרה. 10. כסף, כסף, כסף. 11. יניב גרין (אומרים שיש לו ע-נ-ק). 12. ג. יפית. 13. למי מהן שיש זין. 14. מעדיף עירום. 15. כנ"ל.

אחלה

1- שם: עמוס 2- גיל:17 3- איזור מגורים: פת 4- גיי/דו/סטריט: גיי 5- תחביבים מחוץ לבית: לקנות מוצרים חשמלים 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): מחשב מוזיקה 7- ז'אנרים של סרטים אהובים:אה? 8- תאריך לידה+מזל:21/7 סרטן 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: תל אביב ומקומות כמו הרצליה 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש: במשאל הראשונה הייתי מבקש משזלאות בלי סוף, בשניה שיהיה לי חבר חתיך לבן כזה עם עיינים כחולות ושיר שחור, ובשלישית לגור בהרצליה 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה: עופר שכטר 12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: קייל 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה:דנה ברור 14- ג'ינס צמוד או רגיל:רגיל , איכס צמוד 15- חולצה צמודה או רגילה:רגילה 16- מסנג'ר:[email protected] 17- תמונה:אני ישים..

sutul

New member
אתה בכלל יודע מה זה דו מיני?!?!?!

תיקרא תחכים ... פעם אחרונה שאני רואה את הביטוי "דו", "דו מיני" כשהכוונה היא "ביסקסואל" אני לא אקרא לך בוחש בקוטג' ואתה לא תיקרא לנו דו מיני

sha na na revol

New member
הממ.

האמת שיש 'חד-מיני' בהקשר של הומוסקסואל, גם אם זה היה טרנד ממזמן. אז למרות שאתה צודק, בעתם למיה לא
זה לא תרגום ישיר של 'בי-סקסואל'
והקיצור שהוא פשוט 'דו' והוא פופולרי גם לא קשור לאיבר מין. רק דו, כלומר שני צדדים. מקווה שלא הפרעתי.

עכשיו תורי:

1- שם: שי 2- גיל: 18 וחצי 3- איזור מגורים: מושב ליד אשדוד 4- גיי/דו/סטריט: גיי 5- תחביבים מחוץ לבית: ים, חברים, ספורט ועוד.. 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): מחשב, סקס, טלויזיה 7- ז'אנרים של סרטים אהובים: אימה אימה ואימה!!! 8- תאריך לידה+מזל: 18/3 דגים 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: אוויטה ימי ראשון- אירוויזיון!!! 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש: בריאות, אהבה ואושר! 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה: אוו קשה, אולי יניב קטן, יש לו ענק (וזה בדוק!) 12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: שראס אולי... 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה: דנה! 14- ג'ינס צמוד או רגיל: ככה ככה15- חולצה צמודה או רגילה: רגילה טיפטיפה צמודה 16- מסנג'ר: [email protected] 17- תמונה: מצורפת-

Harel Israel

New member
אני ../images/Emo24.gif

שי מאיפה לך שיש לעידן יניב גדול
אממ ואני: 1. שם: הראל 2. גיל: ביום שבת אני בן 18
3. איזור מגורים: חיפה 4. גיי / דו / סטריט: דו 5. תחביבים מחוץ לבית: ללכת לים, לראות חברים ומועדונים 6. תחביבים בתוך הבית: כל הנפוצים + ***** *** (
) 7. ז'אנרים של סרטים אהובים: זה טעות טעות (המובטל בטיטו) 8. תאריך לידה + מזל: 13.10.89, מזל מאזניים 9. לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: למרכז באיזור ולמועדונים 10. אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש: להיות מאושר, בריאות ומוקף אנשים 11. איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה:
12. איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: לא זוכר את השם
13. דנה אינטרנשיונל או ניקה: שתיהן טובות אבל ניקה נעלמה 14. ג'ינס צמוד או רגיל: צמוד 15. חולצה צמודה או רגילה: טיפה צמודה 16. מסנג'ר: [email protected] 17. תמונה:

white star

New member
../images/Emo54.gif הגיע הזמן לענות ../images/Emo9.gif

1- שם: רותם 2- גיל: 27 3- איזור מגורים: קריות 4- גיי/דו/סטריט: גיי 5- תחביבים מחוץ לבית: לבלות עם חברים 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): יוז'ואל סטאפ - מחשב, טלויזיה, ללטף חתול (כשהיא במצב רוח טוב) 7- ז'אנרים של סרטים אהובים: קומדיה ופעולה 8- תאריך לידה+מזל: 10.12.79 ומין הסתם זה קשת 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: קפה פאזל, סיטי הול, תאטרון לפעמים 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש: לחזור לילדות עם הידע של היום, להיפטר מהחוסר ביטחון עצמי ואת השלישית אני שומר למקרי חירום
11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה: אוהד קנולר
12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: אדם סנדלר
(כן הוא הסטייה שלי) 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה: דנה 14- ג'ינס צמוד או רגיל: אם היה לי גוף הייתי מעדיף צמוד 15- חולצה צמודה או רגילה: כנ"ל 16- מסנג'ר: [email protected] 17- תמונה:

שחשוחון

New member
אני גם

1- שם: שי 2- גיל: 21 3- איזור מגורים: מרכז 4- גיי/דו/סטריט: דו 5- תחביבים מחוץ לבית: 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): 7- ז'אנרים של סרטים אהובים: 8- תאריך לידה+מזל: 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר: 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש: 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה: 12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה: 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה: 14- ג'ינס צמוד או רגיל: צמוד צמוד 15- חולצה צמודה או רגילה: רגילה 16- מסנג'ר: 17- תמונה: אני אענה מאוחר יותר

v o d a

New member
תשובות:

1- שם:Voda 2- גיל: 27 3- איזור מגורים: תל אביב 4- גיי/דו/סטריט: גיי 5- תחביבים מחוץ לבית:טיולים,תערוכות. 6- תחביבים בתוך הבית (גם סקס נחשב!): סקס,מחשבים,בישול. 7- ז'אנרים של סרטים אהובים:רומנטיים,מתח,אימה,קומדיה. 8- תאריך לידה+מזל:אריה 9- לאיזה מקומות אוהב לצאת בעיקר:בתי קפה ופאבים. 10- אם היו לך 3 משאלות, מה הייתה מבקש:הכי חשוב להיות בריא תמיד. 11- איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה:ליאור אשכנזי. 12- איזה שחקן לא ישראלי הייתם רוצים ללילה:דובי גל............. 13- דנה אינטרנשיונל או ניקה:דנה כמובן. 14- ג'ינס צמוד או רגיל:תלוי במצב רוח. 15- חולצה צמודה או רגילה:צמודה.

AKIRA2008

New member
תורי..

שם:דוד גיל:22 גיי/דו/סטריט:גיי מזל:תאומים איזה שחקן ישראלי הייתם רוצים איתכם ללילה:הראל סקעת דנה אינטרנשיונל או ניקה:דנה כמובן ג'ינס צמוד או רגיל:גם וגם חולצה צמודה או רגילה:צמודה

למעלה