שלום לכולם!!

../images/Emo8.gif../images/Emo9.gifשלום לכולם!!

ואוו כמהה זמן לאא הייתי כאןן אין ליי דקהה פנויהה חח אבל בעז"ה מעכשיו אני ישתדל להיות יותר פעילה...האמת היא אני לא בעיר שלי כלה יום ואני לא זוכרת את המשתמש שלי ואת הססיסמא בע"פ אז רק שאני בעיר ובבית אני נכנסת.. מצטערת שאני בזמן האחרון לא פעילה בפורום אני באמת ישתדל להיות יותר פעילה ולפרסם את הפורום בכל דרך אפשרית ובכל מקום אפשרי... התגעגעעתיי מלאא מלאא.... אוהבת אתככםם!!! רויתושש..:-*:-* ודבר אחר - מישהו יודע אם שחכתי את הסיסמא של המשתמש שלי אך אני יכולה למצוא אותה... תודה!!

orianush

New member
שלום רוית :]

באמת הרבה זמן לא היית פה.. בקשר לסיסמה.. כשאת מתחברת למשתמש שלך זה מבקש את הסיסמה וצריכה להיות שם אפשרות של "שכחתי סיסמה" או משהו כזה... תלחצי על זה וזה יעזור לך לשחזר את הסיסמה יום טוב.

תודה אוריאן...

איך אני מפרסמת את הפורום כאילו במקומות אחרים האמת אתמול מאיהה קצת הסבירה ליי אבל בוא נגיד לא ממש הבנתי..

orianush

New member
תעתיקי את הכתובת של הפורום...

תעתיקי את הכתובת ופשוט תפרסמי.. תכתבי משהו.. מוזמנים לפורום של יוסי אזולאי או מה שבא לך.. ותוסיפי את הקישור לפורום ואם את רוצה את יכולה להוסיף גם משהו כזה
ועוד דבר חשוב, תשימי לב לפני שאת מפרסמת אם מותר לפרסם פורומים כי לא בכל פורום מותר.. ואם מותר אז או בשירשור
או להודעה של "תפוז אנשים מודיע"

orianush

New member
כנסי

שאת מגיבה יש לך אפשרות למטה של "צירוף קובץ" את לוחצת ומעלה קובץ מהמחשב..

למעלה