אייקונים למחשב

• פותח הנושא boly
  • פורסם בתאריך

boly

New member
../images/Emo80.gif אייקונים למחשב ../images/Emo80.gif

כמו שאתם יודעים (אני מקווה) אני ועוד כמה ילדים בפרום יודעים להכין אייקונים למחשב. לי אין בעיה להכין אותם אם משהו רוצה, אז שישים את התמונה ויתאר לי איך הוא רוצה שהאייקון יראה... ולא לשכוח איימל כדי שאני ישלח לו\ה את האייקונים (לא אוט מייל כי אני לא מצליחה לשלוח איימלים לאוט מייל)

boly

New member
אני יתן לך אותה יותר

כי אני יחפש אותה בהורדות טוב?

boly

איך עובדים עם התוכנה? הורדתי אותה.. ואני לא מבינה את העזרה, במיוחד שהיא באנגלית, את/ה יכול/ה להסביר לי?

boly

New member
כן

את בוחרת תמונה את נכנסת אליה דרך צייר את עושה בחר הכל בעתק ואז את פותחת את התוכנה ולוחצת הדבר (יש שם אייקון של דבר אז תבחרי את הדבר מיצד ימין) ואם את רוצה שהאייקון יהיה בגודל שונה את לוחצת size ויש לך שם בחירה ויש שם לא הרבה אופציות ותשחקי עם התמונה ואז את עושה שמירה ושומרת התיקיה היצויה ויש לך אייקון...

AM16

New member
לא שואלים איפה אפשר לרכוש אותה

שואלים מה הסריאל שלה או מאיפה אפשר להוריד את הקראק שלה\ את התכונה המלאה

Nomero Uno

New member
היית צודק אם היינו בפורום נורמלי

בתפוז אנחנו כולנו "שומרי חוק" ולכן אנחנו "קונים" תוכנות ומשחקים ועל הורדות מדברים באייסיקיו

AM16

New member
אני מכין עם מיקרו אנג´לו

אני אראה אם התוכנה הזאת בסדר

T h e G i r l

New member
בולי יש לי בעיה

איזה קטעים!! בדיוק ניסיתי לעבוד עם התוכנה הזאת ואז את אמרת שאת משתמשת בה... אני לא מבינה... איך אני עושה שהתמונה שלי תהיה בגודל הרצוי? מה אני עושה אם יש לי תמונה גדולה מדי??

boly

New member
אני הסברתי את זה לחמודונית

תלחצי איפה שכתבתי "כן"

T h e G i r l

New member
תתעלמי כי- הצלחתי!!

אם מישהו רוצה שאני אעשה לו אייקון שיביא לי תמונה! אם מישהו רוצה שאני אביא לו אייקון שהכנתי של תאומות שיביא לי את האי מייל שלו...

boly

New member
חחח את יכולה...

לשנות את הגודל (את צריכה ללחוץ על size) ואם זה לא מספיק לך את יכולה להקטין את התמונה (עדיף לא בצייר כי זה לא עושה טוב לתמונה) הוא שפשוט תגזרי את ה"מסגרת" לא רצויה (נדיג יש לך תמונה עם נוף את גוזרת אותו מסביב כדי שיראו רק את הפרצוף והשאר) מקווה עזרתי...

omer wild

New member
אם כבר מדברים על תוכנות...

מישהו יכול לתת לי הורדה של תוכנה שעושה אנימציות !!

למעלה