בא לכם לדבר קצת אופנה?

אופק L

New member
../images/Emo80.gif בא לכם לדבר קצת אופנה?

נניח אני קופץ אליכם בעוד שתי דקות הביתה, מה אני מוצא אצלכם בארון? ג´ינסים? לייקרה? עור? פרווה? סוודרים? סנדלים? איך אתם הולכים לבית הספר? לעבודה? ליציאות? האם גם אתם מהאלה שעושים כרטיסיה בקאסטרו מן וחייבים לקנות כל פריט מהקולקציה החדשה (והמדהימה) שלהם? ספרו, ספרו מה מייחד אתכם מבחינה אופנתית - תחשפו

אופק L

New member
אני אתחיל ראשון:

אני מאוד אוהב חולצות טריקו צמודות, קניתי לי בתחילת העונה כמה חולצות של TNT ואני הולך איתן. מכנסי 7/8 של קרוקר בצבע שחור/לבן או ג´ינס (פריט חובה בכל ארון לא?). בחורף אני אוהב ללכת עם סוודרי גולף, גוונים מעושנים של חורף (ירוק זית, בורדו, כחול כהה). יש לי שני זוגות סנדלי הרים, וזוג אחד של סנדלי גלישה (קניתי ב-GAZIT). וביום יום אני הולך עם נעלי נייק או סניקרס של סקצ´רס (אפור-כתום). בזמנו כשהייתי בתיכון אהבתי מאוד ללכת עם חולצות טריקו מודפסות שקניתי בארה"ב וכמובן תיק של ג´אנספורט (איך לא?). הא, יש לי המון המון המון חולצות מכופתרות - גם קצרות וגם ארוכות בכל הצבעים ומכל החומרים. גם צמודות, גם כותנה, גם סגול וגם שחור - ליציאות
ועכשיו תורכם

אופנת הקאובוי אני הכי אוהב!

אם אתה בא אליי הביתה לא תמצא משהו עד כדי כך מיוחד אני אוהב ללבוש שרוואלים וחולצות זרוקות כאלו אין לי מושג מה איתכם אבל לי לא אכפת איך ללכת מצידי ללכת ערום ברחוב גם הולך טוב
אני בעיקר לובש חולצות לבנות ולאחרונה התחלתי לחבב ולהתלבש כמו בתקופת הקאובוים של שנות ה-70 המוקדמות אוהב אתכם
שרון

המממממ

מכנסיים גדולות וארוכות, מומלץ באגיס... חולטות טי שרטס רגילות וחקות לגמרי, העדפה לשחור או אפור. בחיים לא תתפסו אותי עם מכנסיים קצרים.

Ms. Librety

New member
אני אוהבת את הסגנון של

ג´סטין ובריאן מהכי גאים שיש... לפעמים מכנסיים שחוים וצמודים, חולצות בצבעים חמים, עדיך סגול, וסוודרים צמודים כם קפוצ´ון... או להפך... לפעמים יותר סקסי ללבוש גופיה שחורה מעליה חולצה לבנה שקופה עם מכנסים תמודים שחורים......כזאת אני.... אני אוהבת לשבוש סקסי... לא סטייליסטי...

יריב*

New member
רעיון יפה........

תפסת אותי בדיוק בזמן הנכון, בדיוק אתמול סידרתי את הארון וראיתי את כל הבגדים שלי, אז ככה, ג´ינסים והרבה!!! זו ממש מחלה אצלי, יש לי המון חברות, אז הסטייל שלי שג´ינס וחולצה טריקו צמודה, ממש סטייל רגיל של כל תלמיד תיכון... משקפיים, יש לי משקפיי ראיה, אבל יש לי איזה 4 זוגות, ממש חמודים. תיקים... יש לי שלושה תיקים, כולם כאלה תיקי צד , שהולכים כאילו אלכסון, אני ממש אוהב אותם. אז זהו פחות או יותר. אהה דרך אגב, תגובה לאופק , הבגדים של קסטרו מן, כן כן קולקציה פצצתית! אבל אתה לא חושב, שעוד לא עבר שבוע ולחצי עולם יש את כל הבגדים? אני גם בניתי על לקנות את חצי מהקולקציה, אבל אני מסתובב ברחוב, וכל אדם שני לובש את זה, אז זה כבר לא יחודי... שלכם יריב לשעבר נועם

אופק L

New member
אחת הפדיחות הכי גדולות שהיו לי

בתחום האופנה הייתה לא מזמן. הגעתי למסיבת יום הולדת של קרוב משפחה, וגיליתי ששנינו לובשים את אותה חולצה של קאסטרו מן (חולצת לייקרה צמודה עם הדפס צבאי). רק שהוא קנה אותה בתחילת עונה במאה ומשהו שקל, אני קניתי אותה בסוף עונה בשלושים וחמש (ראיתי ונדלקתי) - מיותר לציין שהרגשתי ממש רע. בקיצור, בפעמים הבאות נעשה סבב טלפונים ונברר מה כל אחד לובש לפני שמגיעים לאירוע כלשהו

MARMELAD

New member
כולכם סטייליסטים ואני מישמָש

מגיל 17 בערך כשגיליתי מה זה לצאת.. כל שנה החלפתי את המראה החיצוני שלי לגמריי.. לבשתי חולצות פלנל משובצות, מכנסיים ורודות, חגורות עבות, טריקו-ים קצרות צמודות, טריקו-ים ארוכות רחבות, חולצות רשת, כובעי בייסבול, בנדנות, נעלי הרים, סנדלים, שקפקפים... הכל. אז היום הארון שלי נראה כמו סרט הזייתי במיוחד - יש שם הכל. וכל יום אני בוחר מי אני אהיה היום. למרות שבזמן האחרון דיי התבייתתי על שני ג´ינסים שאני אוהב - אחד באגי ואחד של לי קופר, כהה כזה... וגופיות של בזול בכל מיני צבעים (יותר נכון חולצות בלי שרוולים ולא גופיות ממש)

Yaniv-DC

New member
אני אעדכן בכריסמס...

אמנם יש עוד חודשיים וחצי עד תחילת המכירה, אבל בשנה שעברה היה פה עד 90 אחוז (!!!!!!!) הנחה על בגדים לא רעים בכלל, אז נחכה לזה...

SC

New member
מי מכתיב את צו האופנה

רבים וטובים ממעצבי הבגדים הם הומואים. אני אוהב הכל ויש לי מהכל, ג´ינסים וטישירטים, חליפות ובגדים צמודים. אני לא כ"כ אוהב את קסטרו כי לדעתי הסחורה שלהם לא איכותית ולא שורדת זמן רב בארון, אם כי העיצובים שלהם מהממים. למרות שהכי נוח לי בבגדים זרוקים, אני לא מעז לצאת כך מהבית. מי שאוהב לבזבז ולקנות איכות יכול מצוא המון המון בגדים איכותיים וטובים במספר חנויות ברמת השרוןובקניון רמת אביב. הכי הכי אני אוהב את אופנת קאוס, מהם אני קונה באופן קבע כבר 3 שנים. עד שימאס לי ! הבגדים שלהם מתאימים בעיקר למסיבות כי הם מאוד מבריקים ומיוחדים, שונים מהרבה דברים שאני מכיר. אבל בהחלט אפשר להתלבש אצלהם לעניין. אני מקבל המון מחמאות כשאני מגיע לעבודה עם סט חדש מהם. מומלץ בחום.

מממ.... ועכשיו תורי.....

אוקיי אז ככה: אני אוהבת סטייל מועדונים משהו סטייל דנה. .. דברים בולטים מזעזעים צומי כזה.. מודה! אני לא אספר בדיוק כדי שבמצעד הגאווה אני אלבש משהו שיהיה פצצה וכולכם תראו.......

11gilrubin

New member
יש את גריפ

שהיא החנות הכי גיי פרנדלי שקיימת בעולם... (נראה לי תנאי קבלה ללהיות מוכר זה להיות הומו) וגם הכל שם יוניסקס, אז אין את הבושה בלמדוד מכנסיים נשיים

Charlys Angel

New member
לי בא לדבר על אופנה! ../images/Emo6.gif

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני מת לנצל את ההזדמנות הזאת שמישהו מתעניין במלתחה שלי! טוב, דבר ראשון זה ג´ינסים! כמה שיותר ככה יותר טוב, נכון? יש לי כל החברות כל הגזרות, כל הצבעים, וזה מתאים בול עם כל דבר אפילו שאני מדמיין שאני עומד ללבוש. במחלקת הנעלה אני קצת חלש, כי יש לי סנדלים מעפנות, נעליים שחורות אלגנטיות ונעלי ספורט חמודות חדשות אפורות (מהדיוטי). בחולצות, יש לי טעם יותר רחב - לבית ספר זה יכלול חולצות T פשוטות עם הדפסים (דהה) של כל מיני שטויות, בחורף אני תמיד צמוד עם ג´קט אחד לפחות שאני מוציא מהארון וככה סתם אתם לא תתפסו אותי עם מכנסי סטרץ´ קצרות (כמובן חוץ משיעורי ספורט...
). ליציאה, תמיד אני יכול לשלב אחד מהג´ינסים שלי או פשוט מכנסי קורדרוי, או בד או משהו כזה כי הרי סך הכל אני כן צריך לגוון, ולזה אני מוסיף חולצה צמודה (עדיף צבעים זוהרים) עם הדפסים חמודים כמו חייזרים או שטויות ביפנית, זה תמיד נותן את הרושם שצריך. בתחום האביזרים אני די חלש, כלומר אתם לא תתפסו אותי ברחוב ככה עם צעיף נוצות וורוד או אפילו כובע (איכס!) לא לדבר על זה שזה הורס את הקונסטרוקציה בשיער שלי... טוב, זה היה הסבר קצרצר עליי, ועל מה שאני אוהב ללבוש! מקווה שנהניתם, תחזרו בקרוב לקראת קולקציות חורף 2001-2002

DJNYC

New member
אוקי, אז מהמלתחה שלי..

טוב, האמת היא שהיא בתהליך של חידוש וריענון (שהוקפא בעבר מחוסר תקציב) אבל.. אצלי תמצוא חולצות מודפסות (מ Abercrombie&Fitch) שאני ממליץ לכם להיכנס לאתר שלהם רק כדי לראות את מלאי החתיכים... מה עוד בקשר לחברה הזאת.. הם קצת הומו ארוטים, ומעצבים בגדים בסגנון ניו ג´רזי קידס, שזה הסטייל שלי. כובע (בצבע חאקי). ג´ינסים (לא ליוויס) נעלי ספורט ואני בד"כ מתלבש ליציאה ולעבודה אותו הדבר.

למעלה