בר מאסטר

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifבר מאסטר

כדאי או לא? לאלה שהיו שם... יש אחרי זה עבודה?? זה שווה את הכסף? תודה.

flutter girl

New member
וואלה זה שטויות.

חלאס, אני מכירה בדיוק את הטיפוס של האנשים שכותבים את הדברים האלה, וכבר נמאס מכל הסיפורים הדבילים האלה. יש לך בעיה עם התנהגות של בי"ס מסויים? תעבור בי"ס. אם כולם היו מקבלים את היחס הזה, ממזמן לא היו להם תלמידים (כנ"ל לגבי כל בי"ס אחר).

ZaKKu

New member
ואיזה טיפוס אני בכלל??

וגם אם זה היחס שלהם רק לבעלי התלוש... זה הופך אותי ללקוח סוג ב'? בית ספר מקצועי לא צריך לעשות כאלה דברים... ובטח לא לעשות איפה ואיפה....

flutter girl

New member
אני לא אומרת שלא עשו את זה

אני אומרת שלפעמים לאנשים יש נטייה להגזים בפרטי הסיפור. אני בטח ובטח לא מגינה על ביה"ס שהעז בכלל להתייחס ללקוח פוטנציאלי ככה, אבל שמעתי כבר הרבה סיפורים לגבי יחס של חברה לאדם מסויים, ולבסוף גיליתי שהסיפור היה אחר לגמרי.

דיקלה21

New member
מה את מתרגשת?

אבל לדעתי זה סיפור מסריח שכן טוב שאומרים. ואגב לי עשו גם איזה קטע בסגנון (לא בברמאסטר), אבל עזבי אני לא ארחיב.

flutter girl

New member
הבעיה שלי

זה שסיפורים מסריחים יש לכולם מכל מקום. לא צריך לקחת כ"כ קשה, זה הכל. לפעמים זה גם יחצ"ן דפוק ולא בי"ס שלם, וכשמדברים בצורה מתורבתת ורגועה מצליחים להגיע להסכם כלשהו.

ZaKKu

New member
סיפורים מסריחים

כנראה באים ממקומות מסריחים..... ואני לא חושב שאת יכולה לדעת מה קרה בכלל... אני לא אומר שלא ילכו לעשות בבר מאסטר... להפך המקום נראה לי מאד טוב ואפילו נראה לי הכי משתלם מכל בתי הספר.... אבל אני קיבלתי יחס מאוד מזלזל שאני מעדיף לשלם יותר או לסוע יותר רחוק ולא לעשות אצלם.... ד"א אני בטוח שאם הייתי נרשם רגיל ומשלם מחיר רגיל היו מלקקים ומתחנפים כמו שהם עושים ללקוחות הרגילים.....

אני למדתי בברמאסטר

זה סבבה,באמת. אחלה בית ספר. מלמדים היטב. לגבי עבודה - בגלל שאני גר באיזור שאין בו הרבה עבודה בפאבים אז לא ממש מצאתי עבודה דרך הסוכנות שלהם. אבל אני מניח שבמקומות אחרים הם יותר טובים

למעלה