הדואט של שלומי עם

bleeding guitar

New member
../images/Emo80.gif הדואט של שלומי עם ../images/Emo168.gif

גונבת לדנע את הפינה כי היא זנחה את פינותיה בצורה דיי מדאיגה
(דנדוש העם דורש פינות
) להזכירכם,בפינה זו נדון באפשרות של שלומי לבצע דואטים עם אמנים שונים,שלא בהכרח קשורים אליו. בכל שבוע אני אשדך לשלומי אמן כלשהו,ואוסיף שאלות שקשורות לדואט הדמיוני ביניהם. ומה אתם עושים? פשוט עונים על השאלות הפעם... דנה אינטרנשיונל (ואני תוהה לעצמי wtf?!) איזה שיר של דנה מתאים ששלומי יבצע? איזה שיר של שלומי יתאים לדנה לבצע? לדעתכם-מתאים לשלומי ולדנה לבצע דואט יחד? איזה שיר של דנה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? שתפו פעולה ותהנו.

A t z a

New member
חחחחחחח איך נבהלתי../images/Emo80.gif

כשראיתי את הפרה בתחילת ההודעה בעמוד הראשי,ואני כזה "מה?! שמתי אותה בתחילת השורה?!" בקיצור,אני ממש מצטערת,היה לי הרבה מאוד עומס לאחרונה (והאמת שעדיין יש),אני מבטיחה לחזור לטפל בפורום הזה..וגם כדאי שאני אחזור לטפל בפורומים שלי

B a m b o o k

New member
חחח ננסה... מה לי ולדנה אישךכלחכשנםכחע?

איזה שיר של דנה מתאים ששלומי יבצע? ישנן בנות בקול של גור חתולים
איזה שיר של שלומי יתאים לדנה לבצע? אני שוקעת... תפוס אותי! לדעתכם-מתאים לשלומי ולדנה לבצע דואט יחד? כלכך לא
איזה שיר של דנה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? חח נו אין לי מושג איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? אריק חירבושים

bleeding guitar

New member
מנסה לענות ../images/Emo168.gif

איזה שיר של דנה מתאים ששלומי יבצע? דיווה!! איזה שיר של שלומי יתאים לדנה לבצע? שום שיר שלא תיגע בחיים לדעתכם-מתאים לשלומי ולדנה לבצע דואט יחד? לא איזה שיר של דנה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? סרט הודי? (הדואט עם עידן יניב חח) סתם לא האמממ אני לא יכולה בלעדייך איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? שום שיר

למעלה