הדואט של שלומי עם

bleeding guitar

New member
../images/Emo80.gif הדואט של שלומי עם ../images/Emo168.gif

להזכירכם,בפינה זו נדון באפשרות של שלומי לבצע דואטים עם אמנים שונים,שלא בהכרח קשורים אליו. בכל שבוע נשדך לשלומי אמן כלשהו,ואתת תענו על השאלות הקשורות והפעם...
יוני בלוך
איזה שיר של יוני מתאים ששלומי יבצע? איזה שיר של שלומי יתאים ליוני לבצע? לדעתכם-מתאים לשלומי וליוני לבצע דואט יחד? איזה שיר של יוני הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? שתפו פעולה

sivanm82

New member
הו.. אני אוהבת את יוני.

איזה שיר של יוני מתאים ששלומי יבצע?"הפסיכולוגית"-הוא יכול לשנות אותו למשהו אחר לגמרי, וגם "לוט" איזה שיר של שלומי יתאים ליוני לבצע?"כולם אומרים" לדעתכם-מתאים לשלומי וליוני לבצע דואט יחד?כמובן ! איזה שיר של יוני הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?נעים בחוץ.. זה יהיה מדהים איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? מממ "מוכן לאהבה" נשמע לי מתאים.. שילוב בהחלט מעניין:)

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

איזה שיר של יוני מתאים ששלומי יבצע? מונופול. איזה שיר של שלומי יתאים ליוני לבצע? עברנו לצפון. לדעתכם-מתאים לשלומי וליוני לבצע דואט יחד? לא, ממש לא. איזה שיר של יוני הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? נוף אחר או משהו, חחח. איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? אני מצטער לראות שגם אתה נפלת.

חתיכת שידוך...../images/Emo163.gif

איזה שיר של יוני מתאים ששלומי יבצע? "אחריות" XD איזה שיר של שלומי יתאים ליוני לבצע? "דניאלה" לדעתכם-מתאים לשלומי וליוני לבצע דואט יחד? לא חושבת... :/ אבל צריך לשמוע כדי להחליט.. איזה שיר של יוני הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? "נעים בחוץ" איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? נממממ.... "כולם אומרים". שיעשו אחד לשני קול ב' :) וואו זה כייף!!!

שנינה11

New member
אניD:

איזה שיר של יוני מתאים ששלומי יבצע?אנבלי איזה שיר של שלומי יתאים ליוני לבצע?אני שוקעת תפוס אותי לדעתכם-מתאים לשלומי וליוני לבצע דואט יחד? אינטואיציה איזה שיר של יוני הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?חמאה איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?ממ.. מותק את אצלי בראש.
הם יכולים להיות שילוב מוצלח:)

למעלה