הדואט של שלומי עם

bleeding guitar

New member
../images/Emo80.gif הדואט של שלומי עם ../images/Emo168.gif

להזכירכם,בפינה זו נדון באפשרות של שלומי לבצע דואטים עם אמנים שונים,שלא בהכרח קשורים אליו. בכל שבוע נשדך לשלומי אמן כלשהו,ואתם תענו על השאלות הקשורות והפעם... לכבוד האירוח שלה ממילא ביום חמישי בהופעה שלו, קבלו את רונה קינן איזה שיר של רונה מתאים ששלומי יבצע? איזה שיר של שלומי יתאים לרונה לבצע? לדעתכם-מתאים לשלומי ולרונה לבצע דואט יחד? איזה שיר של רונה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? שתפו פעולה

B a m b o o k

New member
בלופ!

איזה שיר של רונה מתאים ששלומי יבצע? מיהו המילל ברוח איזה שיר של שלומי יתאים לרונה לבצע? ערב לזכרי לדעתכם-מתאים לשלומי ולרונה לבצע דואט יחד? יכול להיות מעניין איזה שיר של רונה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? המעיין הזוהר איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? מחר ב"ה

MikMercury

New member
האירוח יהיה בהופעה במוצ"ש... ../images/Emo69.gif

ועכשיו, אחרי ההופעה המקסימה של רונה בצוללת.. איזה שיר של רונה מתאים ששלומי יבצע? סיפור מגירה אולי. איזה שיר של שלומי יתאים לרונה לבצע? הומור, בן אדם רגיל. לדעתכם-מתאים לשלומי ולרונה לבצע דואט יחד? מאוד. היא מאזנת אותו והוא מוסיף גוונים לנגינה והשירה שלה. איזה שיר של רונה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? My Prison By The Sea יכול להיות ממש מגניב לדעתי. איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? סיגריות. אני אשמח לשמוע בהופעה את ואלס של רונה ואת בעיות אישיות של שלומי שהם ביצעו יחד כמה פעמים.

chen1litvak

New member
שבת שבת שבת

איזה שיר של רונה מתאים ששלומי יבצע?פפ,לחיות נכון? איזה שיר של שלומי יתאים לרונה לבצע? כולם אומרים? לדעתכם-מתאים לשלומי ולרונה לבצע דואט יחד? ג'ינג'יות ג'ינג'יות ג'ינג'יות!
איזה שיר של רונה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?לא עולה לי כרגע.. איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?דניאלה יכול להיות מעניין,אני חושבת..

bleeding guitar

New member
יא פוסטמה זה בשבת!!!! ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

איזה שיר של רונה מתאים ששלומי יבצע? 10 שניות איזה שיר של שלומי יתאים לרונה לבצע? new age woman לדעתכם-מתאים לשלומי ולרונה לבצע דואט יחד? בארוררררררררר איזה שיר של רונה הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? עיניים זרות איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? הכי שאקל זה אני שוקעת תפוס אותי, אבל שרונה שרה ושלומי עושה שללה, הייתי מתה גם לביצוע משותף של אינואיציה/אריק/מוכן לאהבה ועוד אוףףףףףףףףףף גם אני רוצה לראות את שלומי מארח את רונה

למעלה