הדואט של שלומי עם

bleeding guitar

New member
../images/Emo80.gif הדואט של שלומי עם ../images/Emo168.gif

להזכירכם,בפינה זו נדון באפשרות של שלומי לבצע דואטים עם אמנים שונים,שלא בהכרח קשורים אליו. בכל שבוע נשדך לשלומי אמן כלשהו,ואתם תענו על השאלות הקשורות והפעם... שלומי שבת!!! נו שיהיה השבן והשבת בשיתוף פעולה איזה שיר של שלומי (שבן) מתאים ששלומי (שבת) יבצע? איזה שיר של שלומי (שבת) יתאים לשלומי (שבן) לבצע? לדעתכם-מתאים לשלומי ושלומי לבצע דואט יחד? איזה שיר של שלומי (שבן) הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? איזה שיר של שלומי (שבת) הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? שתפו פעולה

liel37

New member
יש להם כבר דואט יפיפה "חתיכת שמים" של לאה שבת

שיר של שבן מחר בע"ה שיר של שבת לא מכירה מספיק, אולי בגלל הרוח

bleeding guitar

New member
נו מה כ"כ קשה להגיב ? ../images/Emo168.gif

ממש לא נותנים חשק להמשיך את הפינה
*ואל תגידו הזמר שחברתי אשם, רב הפעמים לא מגיבים*

MikMercury

New member
../images/Emo4.gif

אולי קצת קשה באמת בגלל שרובנו לא כ"כ מכירים את השירים של שבת, אז אין מה לשלוף. לי אין, לפחות.. בכל זאת, הייתה טיפה יותר היענות בפעמים קודמות. אני אגיד שכשנודע לי שהם הקליטו יחד את חתיכת שמים זה נראה לי מועד להשמע דביק ולא מוצלח אבל הם לקחו את זה ברצינות ואני חושבת שהתוצאה ראויה ומרגשת, גם אם המניע אולי היה "גימיקי". שניהם, אגב, השתפכו קצת זה על זה בראיונות אח"כ, על המזל שהפגיש ביניהם, וכמה כיף היה להם לעבוד יחד. ומסכימה לגבי מחר ב"ה.

romki

New member
עונה , הנה אני משתפת פעולה ../images/Emo6.gif

איזה שיר של שלומי (שבן) מתאים ששלומי (שבת) יבצע? בן אדם רגיל. איזה שיר של שלומי (שבת) יתאים לשלומי (שבן) לבצע? בגלל הרוח. לדעתכם-מתאים לשלומי ושלומי לבצע דואט יחד? חתיכת שמיים הוכיח את זה בגדול. מדהימים. איזה שיר של שלומי (שבן) הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? ערב לזכרי. איזה שיר של שלומי (שבת) הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? לא יודעת.

למעלה